Članek
Francoska odvetnica aretirana zaradi izdaje, potem ko je Reineru Fuellmichu pomagala dokazati, da so svetovni voditelji zagrešili zločine proti človeštvu v imenu COVID-19
Objavljeno Mar 30, 2022

Enega od odvetnikov, ki je Reinerju Fuelmichu pomagal pri dokazovanju, da so svetovni voditelji v imenu Covid-19 zagrešili zločine proti človeštvu, so aretirali v Franciji zaradi suma terorizma in izdaje.

Virginie de Araujo Recchia, francosko odvetnico, ki živi v Franciji in sodeluje pri delu Citizen Jury z Reinerjem Fuellmichem, je bila aretirana v svojem domu ob zori 22. marca pred svojimi otroki. Aretacija je bila izvedena tri tedne pred francoskimi predsedniškimi volitvami.

Fuellmichova ekipa je bila domnevno obveščena, da obtožbe vključujejo protiterorizem in morda izdajo ter se nanašajo na strastno delo, ki ga opravlja za Francoze in tudi svet, v boju za povrnitev naših pravic, danih od Boga.

V začetku leta je Virginie de Araujo Recchia v sodelovanju s svojim kolegom Jean-Pierrom Josephom in še dvema pravnikoma vložila tožbo pred vodjo preiskovalnih sodnikov v imenu združenj BonSens.org, AIMSIB in Collectif des Maires Résistants (Kolektiv upornih županov) proti poslancem, ki so avgusta 2021 potrdili zakon o obveznem cepljenju proti Covid-19.

Ta zakon je na milijone strokovnjakov prisilil, da so se podvrgli eksperimentalni genski terapiji ali tvegali, da bodo izgubili službo.

Po navedbah virov blizu primera je delala na pritožbi proti političnim strankam in ravnanju nekaterih njihovih članov.

Pravkar je objavila svoje poročilo z naslovom Diktatura 2020, v katerem vlado obtožuje državnega terorizma, napada na temeljne interese naroda in zločinov proti človeštvu.

Ta dokument naj bi bil podlaga za kazenski pregon članov vlade ...

Prenesite poročilo.

Ta očitna kršitev pravic dokazuje, da svobode govora ni več – in dokazuje, da nas bodo preganjali, če bomo spregovorili, kot je storila Virginie Araujo-Recchia.

Tudi tisti, ki se ne strinjajo s sporočilom Virginie de Araujo Recchia, bi morali vedeti, da so njihove pravice do svobode govora ogrožene zaradi takšnega ukrepanja. Samo zato, ker se zdaj morda strinjate z "uradno" pripovedjo, še ne pomeni, da se na neki točki ne boste strinjali z njo.

Kaj se potem zgodi, če se niste premaknili, da bi pomagali drugemu, ki se sooča s tem?

Veste, da je to v bistvu narobe in v nasprotju z naravnim pravom.

To je čas za poenotenje in vstajo. Ne smemo dovoliti, da se ta tiranija stopnjuje.

Ko je Shakespeare v Kralju Henriku VI. rekel "Najprej pobijte vse odvetnike" ... je mislil na prvi korak pri destabilizaciji družbe. Kajti družba ne more biti miroljubna družba, če ne upošteva pravne države ali njenih ustav od Boga danih svoboščin.

Nihče od nas ni varen, ko vlada tiranija.

Prva vojna žrtev, kot pravijo, je resnica. Naslednji so lahko odvetniki in zagovorniki, nato pa še kdo. Ne bodite ob strani in pustite, da aretacija svobodoljubnega domoljuba ostane nekaznovana ali neuslišana. Prosim, molite za njeno hitro izpustitev, njeno varnost, nato pa preplavite uradnike, ki so v to vpleteni, s klici in e-poštnimi sporočili, da bi protestirali proti tej travestiji.

Če tega ne storite, bi to lahko bila le prva v valu čistk v postdemokracijah celinske zahodne Evrope.

*