Članek
Ukrajinska vojna uprizorjena, da bi odvrnila pozornost od vsiljevanja COVID potrdil in digitalne valute vsem državam članicam EU!
Objavljeno Mar 29, 2022

Obvezno cepljenje za EU je pravkar šlo mimo radarja.

Ni pomembno, če je pandemije konec in je cepivo dokazano goljufivo, vseeno se bodo za to odločili.

To je pravkar prišlo v Gmail iz zelo zanesljivega vira. Vpisal bom tukaj in vzel dobesedno. Gre za popolnoma legitimne informacije.

"OPOZORILO

 

Po 30. juniju 2022

- Evropski svet je spremenil resolucijo 2361 in ne nasprotuje več obveznemu cepljenju.

-Od 1. julija 2022 je EU objavila zakonodajo za obvezna COVID potrdila, ki vam odvzamejo vse svoboščine, če nimate potrdila QR covid. Če bo večina držav članic sprejela zakonodajo, bo uvedeno obvezno cepljenje.

-ob koncu leta 2022/2023 bo digitalna valuta.

-EU bo vsakemu državljanu EU uvedla digitalno identifikacijo. (Nizozemci to že imajo in se že sklicujejo na različico EU na spletni strani digld.nl)

-Vse bankomate bodo v bližnji prihodnosti zamenjali bankomati s QR kodo, Belgija jih že namešča v polnem zagonu.

-Če so ti stroji za QR kode integrirani, gotovine ni več mogoče dvigniti v bankah in/ali drugje.

– Cilj EU je, da bi gotovina v 18 mesecih postala popolnoma brez vrednosti.

-Resolucija EU trajno razvrednoti vsako osebo njihove fizične integritete. Dejanski dokument lahko prenesete. Čeprav je za večino tuj jezik, so besede posrečene in lahko razumeš, kaj govorijo, dovolj dobro, da veš, da je to res.

 

Ukrajina je »odvračanje pozornosti« in »kamuflaža« za spodbujanje PRAVE AGENDE, da bi denar v nekaj mesecih postal ničvreden! V EU so bili TIHO sprejeti novi zakoni. Žig zveri je TUKAJ!….kjer NE morete kupiti ali prodati ničesar brez digitalnega žiga zveri/protikristu……do tega je le nekaj dni. Ukrajina je čista distrakcija.

 

Rat u Ukrajini je gotov. Nato vise ne postoji. Kraljica je mrtva, pape nema. Ovo je kraj filma.

Ukrajinska kriza je uprizorjena zato, ker gre za boj med svetlobo in temo -. boj med Rusijo in Ameriko... Amerika je imela tam zlato jamo...Globoka Država je tam skrila zlato iz 911 in tam je imel Hunter svoje orgije itd itd... Ukrajina je najhujša od Globalnih Držav... in takoj za njo je... ta raaaa... Hrvaška. :) Na Hrvaškem se je danes začelo čiščenje tunelov in sploh globoko čiščenje. :) Konec je. Konec je. Konec je.