Članek
Žrtve pričajo o zločinih kijevskega režima v Ukrajini
Objavljeno Mar 28, 2022

Povejte svoji šoli in cerkvi, kaj je Ukrajina v resnici, od ljudi, ki to dejansko vedo.

Ko enote DPR in Ruske federacije zasedajo Mariupol, se pojavlja vse več pripovedi očividcev o vojnih zločinih AFU. Ta vsebina je takoj izbrisana iz družbenih medijev MSM, kot so Facebook, Instagram, Twitter itd. Takšna video pričevanja bomo še naprej zagotavljali z angleškimi podnapisi ali z glasovno pripovedjo.

 

https://southfront.org/victims-testify-about-crimes-of-kiev-regime-in-ukraine-video/

Številni zločini ukrajinskih organov pregona so bili znani že mnogo let pred začetkom ruske vojaške operacije v Ukrajini.

 

Številne priče so pričale, da so postale žrtve nezakonitih dejanj ukrajinskih sil pregona. V regiji Donbas je doslej pogrešanih na stotine ljudi. Obstajajo številni primeri, ko so bili nedolžni civilisti mučeni in zaprti, ker so izrazili podporo prebivalcem Donbasa po tem, ko je ukrajinski režim sprožil vojno. Mnogi so postali žrtve poskusov ukrajinskih organov pregona, da bi prikrili zločine kijevskega režima.

 

Pisorenko Yulia Vadimovna je postala ena izmed njih. Žensko so neznani orožniki ujeli v Mariupolu pred nekaj leti. Po 11 dneh okrutnega mučenja v eni od mučilnic na mestnem letališču je bila prisiljena na video posnetek posneti priznanje, da naj bi ubila polkovnika Kharabiryusha, ki ga ni poznala. Po tem so jo odpeljali v mesto Odesa, kjer jo je pridržala SBU. Preiskovalci SBU so grozili njeni družini, zato je bila deklica prisiljena svojo vpletenost v umor potrditi na sodišču. V mestu Ternopil v Zahodni Ukrajini je bila obsojena na 12 let zapora.

 

Ženska je potrdila, da je v zahodnem delu države srečala nekaj zapornikov, ki so bili povezani z dogodki v Donbasu. Potrdila je, da je druga ženska v znak podpore prebivalcem Donbasa na družbenih omrežjih objavila fotografijo s jurjevim trakom, nato pa so ji policisti SBU v torbo dali eksploziv in ji očitali zločine.

 

Medtem ko mesta v vzhodnih in južnih ukrajinskih regijah zavarujejo ruske sile, vse več žrtev potrjuje nehumana dejanja ukrajinskih organov pregona ter številne vojne zločine, ki so jih zagrešili AFU in njihove nacionalistične sile. Potem ko so sile DPR prevzele nadzor nad letališčem Mariupol, ki ga je ukrajinski nacionalistični polk Azov uporabljal kot vojaško bazo, so bile odkrite tudi mučilnice, znane pod kodnim imenom "Knjižnica".

 

Ko enote DPR in Ruske federacije zasedajo Mariupol, se pojavlja vse več pripovedi očividcev o vojnih zločinih AFU. Ta vsebina je izbrisana iz družbenih medijev MSM, kot so Facebook, Instagram, Twitter itd. Takšna video pričevanja bomo še naprej zagotavljali z angleškimi podnapisi ali z glasovno pripovedjo.

Ko se pojavlja več pričevanj očividcev o ukrajinskih nacionalističnih grozotah, prihaja do razsvetljenja in povečanja državljanskega udejstvovanja državljanov ZDA.

 

Učinek poplave uradne protiruske propagande je predvidljivo pojenjal. Popolna cenzura je spodbudila zanimanje ljudi, da bi ugotovili, kaj se v resnici dogaja v Ukrajini, kaj povzroča konflikt in kaj je že povzročilo vojno v Vzhodni Evropi in bi lahko v bližnji prihodnosti privedlo do 3. svetovne vojne. Bidenove nenavadne izjave samo še podžigajo Pozornost Američanov.

 

Posledično je za mnoge postalo razodetje, da sodobna ukrajinska ideologija pridiga rasno in nacionalnosuperiornost. Poleg tega v celoti izkorišča ideologeme nacistične Nemčije med nacističnimi simboli, ki so trdno na mestu poleg uradnih državnih. Pred izbruhom obsežne vojne je bilo mogoče ta dejstva sramotno prikriti ali pripisati nekaterim zgodovinskim značilnostim nekaterih zahodnih regij Ukrajine, katerih prebivalci so po oboroženem udaru leta 2014 zasedli ukrajinske državne organe.

Bela hiša je vsa ta leta pozdravljala in veselo sponzorirala širjenje nacistične ideologije. Washington je menil, da bi bilo to idealno orodje za oblikovanje agresivnega in brezkompromisnega protiruskega režima in javnega mnenja v Ukrajini. Mimogrede, Britanija je v 30. letih 20. stoletja ravnala podobno proti nacistični Nemčiji.

 

Bela hiša je na tem področju dosegla precejšen uspeh. Očitno so številni častniki Cie in drugih obveščevalnih služb prejeli visoka državna priznanja prav za to dejavnost.

 

Vendar je takšna strategija neposredno v nasprotju z domačo propagando ZDA. Dejansko je na primer težko uskladiti »ukrajinsko nacionalno prevlado« z agendo BLM ali enakimi pravicami in možnostmi za vse prebivalce ZDA, ne glede na raso, narod ali spol.

 

Ni presenetljivo, da vse več Američanov z vse večjo zaskrbljenostjo odpira oči pred dogajanjem, ki se spreminja v čustveno nabit protest.