Test za novo različico Omicron? Nobenega smrdljivega testa ne potrebujemo

Oddajachilles arrow, dne 2021-12-02 ob 19:18:04

Dobri, stari Jon Rappoport, No More Fake News, LEGENDA

December 2, 2021

To je članek v treh plasteh. Prvo plast v svoji trenutni seriji o različici SARS-CoV-2 Omicron sem že opisal (arhiv: Omicron).

Jedrnato, Omicrona ni, ker ni SARSa-CoV-2. "Virus pandemije" ne obstaja. Različica od niča je enaka nič.

Vendar pa pogosto delam vpade v svet mehurčkov, kjer večina ljudi, vključno s »strokovnjaki«, verjame, da je virus resničen. To počnem, da pokažem, da strokovnjaki v svojem svetu nenehno lažejo in si nasprotujejo.

V njihovem svetu bi si mislili, da imajo profesionalci lahko dostopen test za prepoznavanje nove različice Omicron pri tisočih ali milijonih ljudi. Kako bi sicer lahko trdili, da je tukaj in se širi?

Ampak motili bi se.

In imam dokaze, ki temeljijo na prejšnji različici, Delta. To je druga stopnja. Zdaj vas peljem tja s člankom, ki sem ga napisal pred meseci:

—Bomba: testi PCR ne morejo identificirati Delta Variant; vse je fikcija -

Oooo Varianta Delta. je povsod.

Pazi. Je pod tvojo preprogo. Je v omari za oblačila. Je na vaši zobni ščetki.

In "necepljeni" so tisti, ki jo širijo.

Ti hudiči.

Mi, ki smo čisti, moramo biti zaščiteni pred umazanimi necepljenimi.

Fauci, bog nogometnih mam, vsako jutro vstane in reče DELTA, gre na televizijo z besedo DELTA in gre spat z molitvijo DELTA.

Snovalci modelov so zloglasni šarlatani.

Njihovi zgoščeni izračuni so tako daleč od znanosti, kot je Fordov Model-T od vesoljske ladje.

Preberite to v pogostih vprašanjih ministrstva za zdravstvo države Teksas: »Kako lahko ugotovim, ali imam različico Delta? Ali laboratoriji to poročajo državi?" Te informacije morda niso na voljo. Virusni testi [PCR], ki se uporabljajo za ugotavljanje, ali ima oseba COVID-19, niso zasnovani tako, da bi vam povedali, katera različica povzroča okužbo. Za odkrivanje različice Delta ali drugih variant je potrebna posebna vrsta testiranja, imenovano genomsko sekvenciranje. Zaradi obsega primerov COVID-19 se sekvenciranje ne izvaja na vseh virusnih vzorcih. Ker pa različica Delta zdaj predstavlja večino primerov COVID-19 v Združenih državah, obstaja velika verjetnost, da pozitiven rezultat testa kaže na okužbo z različico Delta.

Bum.

Zagotavljam vam lahko, da je število bolnikov, katerih vzorci so genetsko sekvencirani, majhno, v nasprotju s številom, katerih vzorci so preprosto preizkušeni s standardnim PCR.

Torej ni mogoče vedeti, da različica Delta zdaj predstavlja večino primerov COVID v ZDA. In z uporabo standardne PCR, ni mogoče vedeti, da ima KATERIKOLI specifični pacient Delta.

Vse je fikcija.

To imamo od Ameriškega združenja za pljuča: »Redni testi COVID-19 ne zaznajo, katera varianta je vpletena v pacientov primer – te informacije ne spremenijo pristopa k oskrbi ali terapiji. Identifikacija variant zahteva genomsko sekvenciranje, postopek, ki je ločen od rednih virusnih testov in ki ga ne zmorejo ali ne izvajajo vsi laboratoriji rutinsko za oskrbo pacientov, ampak bolj za spremljanje javnega zdravja.

Naj razčlenim, kako ta igra deluje. Če smo pretirano radodarni, recimo, da so 3 od vsakih 1000 pozitivnih PCR testov v Ameriki poslani v laboratorije na visoki ravni, kjer se izvaja genetsko sekvenciranje.

Določen odstotek TISTIH testov sekvenciranja je bil pozitiven za Delta Varianto. Na podlagi teh rezultatov so izdelani MODELI.

Zdaj smo RES v lažni znanosti. Modeli ocenjujejo, kolikšen odstotek VSEH pozitivnih PCR testov je res pozitivnih na Delta.

Žal mi je, da prekinem to novico, toda modelarji so zloglasni šarlatani. Njihovi zgoščeni izračuni so tako daleč od znanosti, kot je Fordov Model-T od vesoljske ladje.

Toda na podlagi modelov so javne zdravstvene agencije – ki so obupno potrebovale novo prevaro, ker je število primerov COVID-19 upadalo – prek svojih medijskih sredstev objavile novo "razkritje": POŠAST DELTA JE RAZPAŠENA MED NAMI.

Vendar postane še slabše. zakaj? Ker lahko stavite premoženje, da trenutni model, ki spodbuja vseprisotnost Delta Variant, ni bil nikoli izpodbijan. Nikoli ni bil izročen več skupinam neodvisnih znanstvenikov, ki bi ga prečesali z gostim glavnikom. Temu se reče preverjanje. To se imenuje znanstvena metoda. Morda ste že slišali za to.

Najbolj razvpiti modelar na svetu Neil Ferguson z Londonskega Imperial Collegea, ki ga financira Bill Gates, je zgodaj leta 2020 napovedal: do tistega poletja bo v Združenem kraljestvu umrlo 500.000 ljudi, v ZDA pa 2 milijona.

Prav ta absurdna napoved, ki jo je v celoti pogoltnil Boris Johnson in v celoti pogoltnil Donald Trump, je na prigovarjanje Tonyja Faucija privedla do prvotnih množičnih zapor v ZDA in Združenem kraljestvu. In potem so jim sledili drugi narodi.

Kot vedo moji dolgoletni bralci, je vse to le vrh zelo velike ledene gore. Zadnje leto sem dokazoval, da virus SARS-CoV-2 ne obstaja, testi in številke primerov so nesmiselne, smrtno uničujoče cepivo pa ni potrebno.

Toda pogosto se vtikam v domišljijski svet uradne znanosti, da ponazorim, da je tudi znotraj tega norega mehurčka veliko notranjih protislovij in odkritih laži.

Tukaj je moj izvirni članek iz leta 2020 o najbolj znanem in slavnem modelarju na svetu, Neilu Fergusonu [to je tretja stopnja]:

—Neil Ferguson: duh v stroju—

Zakaj vlade pozdravljajo, ko napoveduje pandemijo in jim govori, naj zaprejo svoje države?

Ali koga zanima njegova preteklost?

Zakaj ima še vedno prestižno službo?

S kom je povezan?

Neil Ferguson lahko prek svojega inštituta na londonskem Imperial Collegeu oceni velik odstotek svetovnega prebivalstva.

On je gospod genij, ko gre za projiciranje računalniških modelov epidemij.

Kolegi "strokovnjaki" krepijo njegov ugled.

Po poročanju Business Insiderja (25.4.20) je »Fergusonova ekipa opozorila Borisa Johnsona, da bi iskanje 'čredne imunosti' [ki bi ljudem omogočilo, da živijo na prostem v Združenem kraljestvu] lahko stalo 510.000 življenj, kar je povzročilo nenaden u-turn [ogromna nacionalna zapora v Združenem kraljestvu] ... Njegove simulacije so bile vplivne tudi v drugih državah, navajajo jih oblasti v ZDA, Nemčiji in Franciji."

Ne samo citirano, ne samo vplivno, ampak pogoltnjeno v celoti.

Business insajder nadaljuje: »Združeno kraljestvo je 23. marca [2020] ukinilo 'čredno imuniteto' v korist strategije zatiranja, država pa se je pripravljala na tedne zapora. Fergusonova študija je bila odgovorna."

Obstaja več. Veliko več.

Isti članek BI: »Dr. Deborah Birx, koordinatorka za odziv na koronavirus pri Trumpovi administraciji, je novinarjem na novinarski konferenci 16. marca povedala, da je časopis Imperial [Fergusonova računalniška projekcija] spodbudil nov nasvet CDC, naj delajo od doma in se izogibajo zbiranju 10 ali več ljudi.

Ferguson, pobudnik LOCKDOWNOV. Odvzem osnovnih svoboščin. Gospodarsko uničenje.

Poglejmo si torej Fergusonovo financiranje in dosežke, ki so navedeni v delu Business Insider:

"Ferguson je leta 2008 soustanovil Center za globalno analizo infekcijskih bolezni MRC s sedežem pri Imperialu. Je vodilni organ, ki svetuje nacionalnim vladam o izbruhih patogenov."

"Od fundacije Bill & Melinda Gates prejema več deset milijonov dolarjev letnega financiranja in sodeluje z nacionalno zdravstveno službo Združenega kraljestva, ameriškimi centri za preprečevanje in nadzor bolezni (CDC) in ima nalogo, da Svetovni zdravstveni organizaciji oskrbuje "hitra analiza nujnih težav z nalezljivimi boleznimi."

Vidite sliko?

Gatesov denar gre Fergusonu.

Ferguson napoveduje hudo grožnjo COVID-a, zaradi česar so potrebni zapori, s čimer se "masirajo" ljudje, da sprejmejo "cepivo". "Cepivo", ki ga želi Gates.

Ferguson priskrbi zastrašujočo računalniško projekcijo zaradi COVID smrti - CDC-ju in WHO-ju. Ferguson tako sporoča utemeljitev Gatesovega načrta cepiva.

Nacionalne vlade se predajo WHO in CDC ter odredijo ZAKLJUČEK.

Business Insider: »Michael Thrusfield, profesor veterinarske epidemiologije na univerzi v Edinburghu, je za časopis povedal, da je imel 'déjà vu', potem ko je prebral [Fergusonov] Imperial [o COVID], in dejal, da je bil Ferguson odgovoren za prekomerno odstrel živali med Footom leta 2001. in izbruh goveje nore krave."

"Ferguson je vlado opozoril, da lahko umre 150.000 ljudi. Iz previdnosti je bilo zaklanih šest milijonov živali, kar je državo stalo milijarde prihodkov od kmetijstva. Na koncu je umrlo 200 ljudi."

»Podobno je bil [Ferguson] obtožen ustvarjanja panike s precenjevanjem možnega števila smrtnih žrtev med izbruhom ptičje gripe leta 2005. Ferguson je ocenil, da bi lahko umrlo 200 milijonov. Pravo število je bilo v nizkih stotih." HALOOOOO?

"Leta 2009 je eden od Fergusonovih modelov napovedal, da bi lahko zaradi izbruha prašičje gripe v Združenem kraljestvu umrlo 65.000 ljudi - končna številka je bila pod 500."

Zato se morate vprašati, zakaj bi kdo verjel, temu kar je Ferguson napovedal v tem navalu COVIDA?

So njegovi kolegi strokovnjaki tako neumni?

So predsedniki in premierji tako neumni?

In odgovor je: To je monumentalna prikrita operacija; nekateri ljudje so tako neumni; nekateri so ujeti v syop in se bojijo reči, da cesar nima oblačil; nekateri se zavedajo, kaj se dogaja, in hočejo uničiti nacionalna gospodarstva in nas pripeljati v, ja, nov svetovni red.

Gates ve, da ima svojega človeka: Fergusona. Kot prejemnik desetine milijonov dolarjev na leto od Gatesove fundacije, Ferguson ne namerava izdati modela, ki bi navajal: COVID-a ni treba skrbeti, pustite ljudem, da živijo svoja življenja in vse bo v redu. Možnost, da se to zgodi, je enaka raziskovalcem, ki priznavajo, da leta 2019 v Wuhanu nikoli niso odkrili novega virusa kot vzroka bolezni.

Da bi upravičil injiciranje sintetičnih genov vsakemu moškemu, žensko in otroku na svetu, Gates potrebuje ZGODBO O SMRTONOSNEM VIRUSU, KI ZAHTEVA ZAPRTJE IN UGAŠANJE PLANET, DA SE DOSEŽE ZAJETNO OBČINSTVO.

Ima zgodbo, vso oblečeno v računalniški model, ki ga je sestavil človek s preteklim zapisom groznih in uničujočih neuspehov.

Neil Ferguson je duh v stroju. Stroj sta svetovna zdravstvena organizacija in CDC. Človek za duhom je Bill Gates.

— To so tri plasti te zgodbe. Goljufija, goljufija in goljufija.

Ampak ne skrbite.

Tony Fauci bo zgladil gube in nam vsem zagotovil, da smo na pravi poti.

Samo uničiti moramo mesto, da bi ga rešili. Malenkost.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
achilles arrow
achilles arrow
Objavil/a 2021-12-02 19:18:04 (Dec 02, 2021)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Prebujanje ljudi v goljufijo covid19 | dr. Vernon Coleman
Zdravi športniki se še kar naprej nerazložljivo sesuvajo
Boris Johnson (BOZO KLOVN) se je izkazal za to kar v resnici je, nizkoten kriminalni razbojnik (velja za vse 'državnike'!)
Zakaj so zdravniki molčali?
VB, zaradi ''cepiva'' poškodovani farmacevt razkriva dokaze za kriminalno preiskavo COVID-ZLOČINA proti človeštvu
Hrvaški evropski poslanec in nekdanji sodnik javno v obraz 'udaril' Macrona
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
januar 2022
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj