POLIO je človeško fabricirana bolezen, povzročena od izpostavljenosti težkim kovinam, NOBEN VIRUS !

Oddajachilles arrow, dne 2021-11-29 ob 14:31:12

Pogosta replika zagovornikov cepiv, kadar koli se izrazi zdrav skepticizem proti cepljenju, je, da bi se, če ne bi bilo vbodov, še vedno ukvarjali z epidemijami stvari, kot je otroška paraliza. Toda ali je to dejansko res?

Forrest Maready, avtor knjige Moth in the Iron Lung: A Biography of Polio, pripoveduje precej drugačno zgodbo o otroški paralizi, ki namiguje, da pravzaprav ni nalezljiv virus, proti kateremu je mogoče cepiti, ampak gre za niz simptomov, ki jih povzročajo onesnaževalci okolja.

Medtem ko leta 1789 ni bilo nobene farmacevtske industrije, je takratni zdravnik po imenu Michael Underwood najprej opazil tisto, kar je opisal kot »slabost spodnjih okončin« pri otrocih – ali tisto, kar bi mnogi danes imenovali otroška paraliza. Ker ni vedel, kaj je, je Underwood to pripisal izraščanju zob in umazanemu črevesju.

Nekaj ​​desetletij pozneje se je situacija poslabšala, saj je vedno več otrok razvilo to čudno paralizo, običajno v nogah. Kljub temu, da še vedno niso vedeli, kaj je to, so mu zdravniki dali ime: poliomielitis, pri čemer beseda otroška paraliza pomeni »sivo«, kot v sivem tkivu, in mielitis, ki pomeni vnetje hrbtenjače.

"Otroška paraliza je bila lezija na hrbtenjači," pojasnjuje Maready. »Lahko bi jih imel več. A niso vedeli, zakaj so jih otroci začeli razvijati, na videz od nikoder."

Znanstveni testi so pozneje povezali arzen, takrat priljubljeno medicinsko sestavino, s paralizo zadnjih nog. Z boleznijo je bilo povezano tudi živo srebro, druga običajna kovina, ki se uporablja v izdelkih za izraščanje zob pri dojenčkih.

Skozi večino 19. stoletja se je otroška paraliza tu in tam pojavila pri otrocih, vendar ni bilo večjih epidemij. Nato so se v 1890-ih nenadoma pojavili prvi izbruhi otroške paralize ravno v času, ko je bil uveden nov pesticid na osnovi arzenata.

Ta kemična mešanica, ki je bila zasnovana za boj proti ciganskemu molju, je vsebovala svinec in arzen. Poškropili so ga po vsem severovzhodu, tik preden so se v ZDA začele pojavljati prve prave epidemije otroške paralize – tudi, kar ni presenetljivo, na severovzhodu.

Ne samo pri otrocih, ampak tudi pri konjih, psih, piščancih, prašičih in drugih živalih so se nenadoma začeli pojavljati podobni simptomi in veliko jih je poginilo.

Vzrok?

Lezije v hrbtenjači, ki jih povzroča, uganili ste: otroška paraliza, posledica težkih kovin.

"Cepiva" vsebujejo težke kovine, ki povzročajo otroško paralizo in druge bolezni

Pomembno je omeniti, da otroška paraliza, kot jo opredeljuje sodobna medicina, ne okuži živali. Torej logićno vprašanje se pojavi;

Kako so jo torej živali v poznih 1800-ih letih zaradi tega »staknile« in umrle?

Odgovor je, da je otroška paraliza bolezen zastrupitve s kovinami, ne nalezljiva virusna bolezen.

Tako kot virus "covid" ne obstaja, saj SARS-CoV-2 nikoli ni bil nikoli izoliran, tudi otroška paraliza ne in je ni mogoče označiti kot specifično nalezljivo bolezen. Nobena od teh dveh bolezni tudi ne ustreza Kochovim postulatom – kar pomeni, da nikoli nista bili izolirani in dokazani, da obstajata kot okužbi.

"Kochovi postulati so bile nekatere raziskovalne smernice, ki so v bistvu določale, da obstaja en sam povzročitelj za vsako bolezen," pojasnjuje Maready. 

Kar je povsem logično, ker je to osnova znanstvene metode. Eno-vzročna in izključna vzročno- posledična odvisnost.

Dejstvo, da otroška paraliza ni virus, je bilo dodatno potrjeno leta pozneje, ko so ugotovili, da poleg arzena otroško paralizo povzročajo tudi številne druge stvari. Eno izmed njih so »cepiva«, za katera vemo, da vsebujejo vse vrste virusov, bakterij in drugih strupenih snovi, ki jih vbrizgamo neposredno v telo, mimo njegove obrambe.

To nakazuje, da se navidezno virusne bolezni vbrizgajo s cepivi ali pa so posledica onesnaženja okolja. Ni dokazov, da je otroška paraliza ali covid nalezljiv virus, ki se lahko širi skozi usta ali nos prek delcev v zraku.

Kljub temu je medicinsko soglasje tisto, ki želi te stvari kategorizirati kot nalezljive bolezni in ne kot simptome, ki jih povzročajo drugi dejavniki. Ta napačna teorija se je začela uveljavljati že v 1800-ih in je od takrat postala standard, po katerem sodobna medicina meri nalezljive bolezni.

Žal je šla medicina po tej napačni poti, ker so milijoni po nepotrebnem trpeli in mnogi so zaradi tega umrli. Pri otroški paralizi je vedno obstajal en skupni imenovalec, ki je bil sistematično spregledan kot vzrok, in to so bili okoljski pesticidi.

"Verjamem, da so zaužiti pesticidi, za katere je znano, da povzročajo disfunkcijo celične membrane, ustvarili pot neposredno od črevesja do dna hrbtenjače, ki se nahaja neposredno zadaj, da bi se virusi in bakterije prijeli," pravi Maready in ugotavlja, da otroška paraliza skoraj vedno najhuje prizadela majhne otroke in skoraj vedno v istem spodnjem delu hrbtenjače tik za črevesjem.

»Zato je več "virusov" (poliovirus, coxsackievirus, ehovirus itd.) začelo hromiti otroke v tem času. To ni bila genetska mutacija. Ni šlo za izboljšave zdravljenja. Šlo je za fizično spremembo celovitosti črevesja s pesticidi."

Mareadyjeva teza tudi pojasnjuje, zakaj starejši ljudje niso niti približno tako ogroženi za otroško paralizo kot mlajši otroci. Ko oseba odraste, se položaj hrbtenjače glede na črevesje odmakne, kar zmanjša tveganje, da se siva snov hrbtenjače okuži in vname.

"Zato je vbrizgano "cepivo" Salk proti otroški paralizi delovalo tako slabo," še pojasnjuje Maready.

"Ustvarilo je protitelesa samo za enega od mnogih virusov, ki bi lahko paralizirali, in ustvaril je protitelesa v krvi - neuporabno obrambo pred črevesno okužbo" (preostanek zgodbe si lahko preberete na Mareadyjevem threadu na Twitterju).

vir: naturalnews

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Dajana Babič
0
Dec 01, 2021
Poznam eno punco, več... Kar naenkrat se je znašla na vozičku...
#1
achilles arrow
achilles arrow
Objavil/a 2021-11-29 14:31:12 (Nov 29, 2021)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Redefinicija pomena življenja in smrti
Preskočiti verigo in posedovati svoboden um
Ameriška zaloga hrane, gnojena s človeškimi ostanki in prevlečena z nanodelci | Greg reese
Zakaj nihče ne more najti virusa- SLO
Zakaj nihče ne more najti virusa
La Quinta Columna izdala poročilo o mikrotehnologiji, najdeni v Pfizerjevih vialah
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
januar 2022
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj