Perverzne igre bolestnih vladnih kriminalcev | sugerirajo nam kaj lahko počnemo za Veliko noč in kaj ne ! Nuremberg čaka.

Oddajachilles arrow, dne 2021-04-07 ob 18:45:09

Če ne bi videli, ne bi verjeli kako globoko je padla farsa COVID PREVARE.

Rdeča danes, oranžna jutri, kdo ve pojutrišnjem.

Do zdaj smo popolnoma vstopili v perspektivo zapiranja con, policijske ure, dejavnosti (kjer so odprte), ki se zaprejo ob 18.00, in celo vrsto pravil, ki se zdijo bolj dogma kot zdravstveni ukrepi. Kot so večkrat med drugim priznali nekateri predstavniki italijanske virologije.

Na primer, spomniti se moramo izjave dr. Viole lanskega novembra : "Policijska ura nima znanstvenega razloga, ampak nas opozarja, da moramo žrtvovati, odvečno odrezati, da bo naše življenje omejeno na najnujnejše: delo, šola, tesni čustveni odnosi “.

 

Toda glede na najnovejša znanstvena razkritja statistike, ki jo uporablja vlada, na primer okužbe, ki so se po razkritju v oddaji Hijen izkazale za veliko manjše od dnevnih (celo dve tretjini manj) in odsotnost epistemoloških razlogov. omejitve, ki silijo milijone ljudi, da se vzdržijo celo dela; Zdi se, da se z vidika medijev nič ne spreminja.

V resnici so za veliko noč in velikonočni ponedeljek v glavnem tisku krožili številni vademekumi o tem, "kaj se sme in česa se ne sme početi".

 

Dolgi seznami, ki jih spremljajo logotipi, ki dokazujejo nizek IQ, celotne strani uokvirjajo s tem, kar smemo početi, pri čemer dejavnosti v rdečem pasu niso nujne, z dolgim ​​izletom o neizogibnosti maske - tudi sami in dva koraka stran od doma - in v katere lokale je mogoče obiskati, saj se zdi, da je v slednjih mogoče omejiti "nalezljivost", brez potrebe po zapiranju.

Vademekum, ki ga Fabio Duranti ne more prežvečiti, ki je to skupaj z EnricoMichettijem komentiral na "Posebnem dnevu".

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
achilles arrow
achilles arrow
Objavil/a 2021-04-07 18:45:09 (pred 4 dnevi)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Odkar se je gripa lani preimenovala v COVID, je bila povzročena kolosalna škoda neštetim milijonom ljudi, kot je zgodovina ne pozna.
Zaposleni v Toyoti priborili pravico do zavrnitve testiranja - Tedensko antigensko testiranje ni več obvezno
Francija je scvrta: 22.000+ 5G postaj in 53.000+ 4G postaj pooblaščenih, nekatere že delujejo
COVID-19 JE KRIMINAL LAŽNJIVE DRŽAVE - PRODANI MEDIJI GOVORIJO O OKUŽBAH, ZNANSTVENA RESNICA PA JE, DA JE PCR TEST GOLJUFIJA
Naslednja faza te ponarejene pandemije bo premišljeni množični genocid s 'cepivom'
Malvezzi ruši Evropsko unijo ▷ 'o čemer modrujejo je navadno sranje, EU nima razloga za obstoj, pika!'
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
april 2021
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj