Nezakonito pridržan montrealčan kljubuje 'ukazom' in odide iz karantenskega 'hotela'

Oddajachilles arrow, dne 2021-02-28 ob 11:00:16

Spoznajte prodajalca iz Montreala Shmarya Plotkina. Vsako leto z avtomobilom opravi več potovanj v zvezno državo New York, saj je levji delež njegove baze strank v ZDA. Ta potovanja opravlja brez incidentov že približno 25 let. Toda pred kratkim, ko se je vračal nazaj v Quebec, so šle stvari postrani.

Najprej je naletel na osornega mejnega agenta, ki je Shmarya vprašal, ali je kaj kupil v ZDA.

Ker je Shmarya pošten človek, je iskreno odgovoril, da je res kupil nekaj škatel testenin, ki so stale približno 15 dolarjev. Toliko o tem, da je poštenost najboljša politika. Zdelo se je, da je to nerazumljivo sprožilo mejnega stražarja do te mere, da je Shmaryi dejal, da ga je treba nemudoma spraviti v karanteno v hotelu v Montrealu! Še več, tja se je moral voziti, ne da bi se sploh ustavil, čeprav je bila Shmaryeva hiša na poti, in si je želel vzeti nekaj hrane in se preobleči. Toda strogo so mu rekli, da pri tem pravilu ni nobenih izjem.

Ko je prišel v hotel, zaposleni na recepciji sploh niso vedeli, da se nepremičnina uporablja kot karantenski objekt! Shmaryi so na koncu rekli, naj gre do stranskega vhoda, v katerem je bil varnostnik.

Prostor, v katerem je bil nameščen, je bil majhen in vroč, ne glede na to, kako se je ukvarjal s termostatom. V tem času je bil Shmarya lačen, toda ko je prišel njegov obrok, je bil grozljiv in v količini, ki ne bi zadostovala še papigi. (Shmaryi je bilo prepovedano, da bi mu dostavna služba prinašala hrano.)

Sčasoma je Shmaryina iritacija dosegly vrelišče in se je odločil zapustiti hotel, kjer so mu odredili karanteno. Ko je naletel na vmešavanje varnostnika, je poklical medij TVA - in policijo. Policisti so varnostnikom povedali, da ga ne morejo prisilno zadržati, in Shmarya je odvihral direktno domov k svoji ženi in otrokom. Z eno besedo, bila je nočna mora. In storjeno je bilo popolnoma brez logičnega razloga.

Oglejte si intervju s Shmaryo in upoštevajte moralo zgodbe: nič ne odvrača oblasti od tega, da bi vam  lagale - na primer, če vam rečejo, da MORATE ostati v ujetništvu v karantenskem "hotelu" ...

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
achilles arrow
achilles arrow
Objavil/a 2021-02-28 11:00:16 (Feb 28, 2021)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Če vas ne morejo prisiliti ...
MILIJONI umirajo zaradi injekcij ''proti Covidu'', vendar vam mediji o tem ne poročajo
Podatki bolnišnic v VB šokirali svet: 80% smrti zaradi COVID-a je med ''cepljenimi''
IZJAVA O IZOLACIJI VIRUSA | SKLEP: VIRUS SARS-COV2 NE OBSTAJA
Dossier Pandora: Ista stara sprenevedanja v novi embalaži
Patenti dokazujejo COVID goljufijo in nezakonite (kriminalne) posle držav - David Martin w/ Dr. Joseph Mercola:
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj