Sramotno! Ustavi se želijo izogniti in cepivo vsiliti skozi podjetja - Diego Fusaro

Oddajachilles arrow, dne 2021-01-13 ob 19:49:22

Prav danes je cepivo Moderna prispelo tudi v Italijo, tako da bo od danes Italija imela cepiva (in množina je nujna, saj ne obstaja samo Pfizer).

Več cepiv je torej nekakšen politeizem, če je res - kot je res -, da cepivo opravlja funkcijo odrešitelja v novi terapevtski religiji zdravstvenega kapitalizma, s priloženo rešilno in odrešujočo paruzijo, ki lahko reši življenja in resnično nekakšen "odrešitelj", kot je krščanska tradicija.

Takoj bi rad poudaril, da kdor govori z vami, nima nič proti cepivom, če bi služila za reševanje življenj, bi se bil pripravljen cepiti.

Ko pa spodaj podpisani sliši, da nameravajo uvesti certifikat o cepljenju, ali da ga v Kampaniji  dialektnega šerifa DeLuce, že uvajajo ali ko menijo, da bi tisti, ki se nočejo cepiti morali končati bna seznamu tistih, ki bodo deležni vrste prepovedi in omejitev; ali ko sliši, da tiste, ki se ne cepijo, lahko delodajalec odpusti, no, takrat začne dvomiti.

"De omnibus dubitandum" je bil moto, s katerim so Latini v bistvu opredeljevali, kaj je in kaj ostaja naloga filozofije.

Zato ne bodite presenečeni, če bo prevladala oblika avtoritarnosti, povezana s cepivi, z odtenki, vrednimi režima.

Dovolj je razmisliti o tem, kaj je ravnokar včeraj objavila turbomondialistična globoka gravura "La Repubblica", glas svetovljanskih šefov in v zadnjem času tudi glas novega terapevtskega reda.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
achilles arrow
achilles arrow
Objavil/a 2021-01-13 19:49:22 (pred 3 dnevi)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
NIHČE NE POZNA NIKOGAR, KI BI UMRL ZA COVIDOM - PRIPOVEDKA IVANA JANEZA JANŠE IN OŽGANIH PLJUČ POD TLAČNO OKSIDACIJO INTUBATORJEV
iTALIJA: 50000 RESTAVRACIJ IN PODJETIJ V SPLOŠNI LJUDSKI VSTAJI ! NAROD IMA DOVOLJ TEGA LAŽNJIVEGA OBLASTNIŠKEGA SRANJA
ITALIJA - TUDI FITNES KLUBI SE PRIDRUŽUJEJO REVOLUCIJI GOSTINCEV, ODPIRAJO IN NE MISLIJO VEČ ZAPRETI - DOVOLJ JE TEGA VLADNEGA LAŽNJIVEGA SRANJA !
ITALIJA - REVOLUCIONARNO GIBANJE - TISOČE RESTAVRACIJ SE ODPIRA V PROTESTU PROTI NELEGITIMNIM in FAŠISTIČNIM VLADNIM DEKRETOM
AVSTRIJA - DUNAJ; NAROD ZUNAJ NA SHODU V ŽIVO - CORONAVIRUS JE PREVARA
Fantastični svet Tartarske republike, morje proste energije iz etra in človeku prijazne tehnologije
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
januar 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj