Nadrealistično! Papež Frančišek v organizaciji s farmacevtskimi multinacionalkami - Amodeo

Oddajachilles arrow, dne 2021-01-13 ob 19:21:48

V teh urah mi mnogi na blogu spletnega mesta FrancescoAmodeo.it zastavljajo isto vprašanje: zakaj se papež Frančišek toliko izpostavlja glede vprašanja cepiv, namesto da bi se skliceval na sveto svobodo izbire, slavno svobodno voljo?

No, ena od hipotez bi lahko bila dejstvo, da se je papež Frančišek sam pred kratkim odločil, da se bo držal imena Vatikana in zato postal pričevanje mednarodne organizacije, imenovane "Council for inclusive capitalism" "Svet za vključujoči kapitalizem". Organizacija, ki med drugimi promotorji vidi magnate iz dinastij Rockefeller in Rothschild, velike bančne in finančne moči, velike multinacionalke. Uradno so skupaj, da bi ustvarili tisto, kar na spletnem mestu imenujejo zgodovinsko sodelovanje izvršnih direktorjev in svetovnih voditeljev, ki sodelujejo z "moralnimi navodili" papeža Frančiška za vključujoči kapitalizem.

Toda če slišimo o dedinjo dinastije Rothschildov, posneto na mestu tik ob papežu Frančišku, je dobro slišati, da govori o vključenosti in enakovredni razdelitvi bogastva njim, ki imajo kot dinastija (sama) bogastvo večje od preostalih 70 % svetovnega prebivalstva je tako nadrealistično.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
achilles arrow
achilles arrow
Objavil/a 2021-01-13 19:21:48 (pred 3 dnevi)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
NIHČE NE POZNA NIKOGAR, KI BI UMRL ZA COVIDOM - PRIPOVEDKA IVANA JANEZA JANŠE IN OŽGANIH PLJUČ POD TLAČNO OKSIDACIJO INTUBATORJEV
iTALIJA: 50000 RESTAVRACIJ IN PODJETIJ V SPLOŠNI LJUDSKI VSTAJI ! NAROD IMA DOVOLJ TEGA LAŽNJIVEGA OBLASTNIŠKEGA SRANJA
ITALIJA - TUDI FITNES KLUBI SE PRIDRUŽUJEJO REVOLUCIJI GOSTINCEV, ODPIRAJO IN NE MISLIJO VEČ ZAPRETI - DOVOLJ JE TEGA VLADNEGA LAŽNJIVEGA SRANJA !
ITALIJA - REVOLUCIONARNO GIBANJE - TISOČE RESTAVRACIJ SE ODPIRA V PROTESTU PROTI NELEGITIMNIM in FAŠISTIČNIM VLADNIM DEKRETOM
AVSTRIJA - DUNAJ; NAROD ZUNAJ NA SHODU V ŽIVO - CORONAVIRUS JE PREVARA
Fantastični svet Tartarske republike, morje proste energije iz etra in človeku prijazne tehnologije
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
januar 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj