PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO ► nanopatolog Dr. Stefano Montanari

Oddajachilles arrow, dne 2020-10-11 ob 17:19:11

Vse tisto, kar mi niso pustili povedati na javni RTV ► nanopatolog dr. Stefano Montanari.

Virus izoliran ali ne ?

Novinarka Byoblu Virginia Camerieri gosti legendarnega vrhunskega strokovnjaka nanopatologa Stefana Montanarija. Stefano Montanari je doživel cenzuro represivnega diktatorskega sistema, ki ne dovoli širjenja resnice o kolosalni prevari  z imenom coronavirus.

Uporaba mask na prostem, cepivo anticovid-19, izolacija virusa, zdravstveni protokoli, hišni pripor, brisi in še veliko več.

To so vprašanja, pri katerih je javna RTV oblastniške cenzure naredila skoraj vse, da se dr. Stefano Montanari ne bi mogel izraziti.

Zdi se, da je v času Covid-19 svoboda izražanja resnično postala problem in živimo v sistemu absolutne cenzure fašističnega represivnega aparata.

Byoblu je omrežna platforma, ki se bori za ohranjanje svobode govora in razširjanje resnice.

Byoblu se je odločil, da bo raziskovalca intervjuval in mu bo dal možnost da pove vse tisto, česar mu na javni politični televiziji niso dovolili. Z novimi pravili, ki veljajo od letošnjega oktobra, je namreč na Youtubu nemogoče izpeljati celoten, neokrnjen intervju, ki ni v skladu s politično linijo oblastniškega laganja in zavajanja (nekateri govorijo o mehki diktaturi).

Raziskovalec je bil pred nekaj dnevi povabljen k posredovanju v oddaji Rete4. Medtem, ko so vsi ostali gostje sodelovali v živo iz studia ali v povezavi, je bila intervencija dr. Montanarija zgolj posneta in seveda izrezana iz konteksta.

V njegovem laboratoriju se je pojavila oddajna ekipa, ki ji je zdravnik dal dolg intervju v trajanju približno 90 minut.

A predvajanje intervjuja je trajalo le minuto in pol z očitno video montažo zelo kratkih fragmentov (drobcev) izven konteksta, brez kakršne koli razlage in zato nerazumljivo.

Byoblu je tako dr. Montanarija povabil, naj odgovori na ista vprašanja, vendar brez kakršne koli cenzure.

Že v članku o hinavščini Alojza Ihana in celotnem slovenskem oblastniškem prevarantskem konglomeratu, ki poganja to ostudno laž o coronavirusu in epidemiji , sem vis a vis Stefana Lanka navedel tudi dva vrhunska italijanska strokovnjaka vzporedno z Stefanom Montanarijem še kandidata za nobelovo nagrado Stefana Scoglia, ki je podobno kot Montanari kategorično izjavil, da virus ni bil nikoli izoliran in da je vse le diktatura lažnih brisov, ki jo poganja medijski pomp.

Slovenski prevod na vprašanje o resničnem obstoju virusa. Njegov odgovor je identičen tistemu kar sam ves čas objavljam in kar trdi The Fullerton Informer Joe Imbriano.

Naravni virus ne obstaja, to kar "lovijo" je laboratorijsko narejen patogen injiciran nazaj v človeško telo..

19:05  Virginia Camerieri: "v tem famoznem intervjuju na vprašanje "novinarke": "a vi zanikate obstoj virusa ?" vi odgovarjate: "ga ne zanikam, pravim, DA VIRUSA  ŠE NIHČE NIKOLI NI VIDEL !". ...

Stefano Montanari: "NIKOLI ŠE NI BIL IZOLIRAN ! ...tisto, kar "prodajajo" za izolirane viruse so v resnici le koščki RNA - ribonukleinske kisline. Ti niso nujno virusi. Lahko bi bili virusi ampak potemtakem bi bili le koščki virusa.

Naj pojasnim, to je kot če bi rekel, da vas jaz poznam a sem od vas videl le vaš mezinec. Ampak je ta mezinec vaš ? Ali je od koga drugega? Na osnovi mezinca zelo težko lahko rečem, da ste to vi oz. vas ne morem poistovetiti z njim.

TOREJ TA VIRUS NI BIL NIKOLI IZOLIRAN !!!

Za povrh ta virus še mutira z izjemno  hitrostjo, kar je še ena od stvari, ki sem jih povedal.

Povedal sem tudi zakaj tako bliskovito mutira. Mutira, ker je virus proizveden v laboratoriju.To vemo zanesljivo, saj je BIL PATENTIRAN V LETU 2015 ! Metodologija je na razpolago na 98 straneh (če se ne motim) in dostopna in tam je tudi obrazloženo delovanje virusa ! TOREJ GRE ZA NEKAJ UMETNEGA ! Narava ne sprejema nečesa, kar je izven domene  naravnega ! 

Toliko let od tega smo naredili ovco Dolly. "rodila" se je iz treh celic drugih ovac. Torej ni bila generirana v fiziološkem načinu. Ampak ta ovčka je bila defektna, tako da je potem narava "poskrbela" za to, da je kmalu umrla zaradi pljučnih zapletov.

Vse kar je izven domene naravnega narava ne sprejema ampak zavrača. Torej ta stvar (laboratorijski virus - umetni patogen) išče svoje ravnotežje znotraj narave, ki ga nikoli ne najde. Ta "virus" išče svoj "ekvilibrij" s tem, da konstantno mutira. To ga dela izredno "zmuzljivega".

Namreč bliskovito uhaja (ga ne moremo nikakor "ujeti" ali "zgrabiti"). 

Torej vi ga zasledujete z vakcino ali s čemer že hočete, ampak ga ne dohitite, ker je prehiter za vas! Spreminja se izredno hitro.

Ne vem koliko vrst teh RNA so že videli ali "odkrili".

To je eden od razlogov zakaj so vse te vakcine absurdne - totalni nesmisli ! Kot če bi s kolesom sledili formuli 1 ne boste nikdar uspeli !"

22:34  Virginia Camerieri: "glede na to da ste odprli poglavje vakcin, kaj mislite o vseh teh stranskih učinkih, ki jih imajo prostovoljci kot posledico testiranja vakcin ?".

Stefano Montanari: " Reakcije so povsem normalne, namreč vakcine niso testirane niti jih ni mogoče testirati.

Možnost tehnične eksperimentacije je nična! Namreč ko injeciramo vakcino - ta "zmazek" v zdravega človeka (tega ne morete testirati na živalih, ker stvari niso kompatibilne in povsem nesmiselne, ker gre za ekskluzivno človeške bolezni) pri tem ne vemo, kako bo ta zdravi človek reagiral na dobljeno vakcino. Kar lahko vidimo je le, če v zelo kratkem času te vakcine povzročajo stranske učinke. Problem vakcin je, da srednjeročnih in dolgoročnih stranskih učinkov (po cepljenju) ne moremo nikakor predvideti. (imam primere deklet, ki so bile cepljene za papiloma virus, včeraj je imela epilepsijo, danes je  neplodna ! ipd. takih primerov je ogromno !)  Torej iz teh testiranj poznamo le škodo, ki smo jo naredili v zelo kratkem roku. Dejstvo je, da o teh vakcinah ne vemo absolutno nič in logično je da lahko pričakujemo zaplete ter težave in ti zapleti in težave seveda obstajajo !!! "

24:54  Virginia Camerieri: "Ali je res, da ste posredovali uradno novico višjega zdravstvenega inštituta in še eno ameriško poročilo, kjer je dokazano, da brisi niso zanesljivi ?"

Stefano Montanari: "Ja, to poročilo, ki sem ga dostavil, pravi celo, da so ti brisi nezanesljivi - (zdaj šok terapija) do 95% ! KATASTROFA S KAKŠNO LAŽJO JAVNI MEDIJI PUMPAJO MEGLO PROPAGANDE !!!!!

Dajo do 95% lažno pozitivnih ! To je ogromno ! 95% pomeni, da je na 100 brisov ki se "kažejo" pozitivni lahko do 95 lažnih !!!

Torej niste absolutno pozitivni na test. Tu se ne konča, namreč "pozitiven" ne pomeni bolan ampak čisto nekaj drugega !

Kar je povedal že avtor PCR testa Kary Mullis (1944 - 2019), da namreč ni zanesljiv in se ne bi smel uporabljati za diagnosticiranje.

26:54  Virginia Camerieri: "Ta nazalni bris je varen ali obstajajo tveganja ?"

Stefano Montanari: "Ne ne, obstajajo tveganja in to ne majhna ! K meni je prišla gospa, ki so ji palčko potisnili do grla in je dobila težko reakcijo, počutila se je izredno slabo! Druga gospa je začela krvaveti iz nosu itd. tega je ogromno samo kar meni poročajo a je le vrh ledene gore. To se dogaja, ker to opravljajo neizvežbane osebe ! Paličico potisnego grobo do mukoze in povzročako veliko škode, z njo zadevajo tudi tanko steno ethmoida, ki ločuje nosno votlino od možganov ! Ne ravno pametno, kaj !? Moje logično vprašanje je, če moram stati najmanj na metru razdalje ker iz mojega nosu in ust lahko potujejo ti virusi, resnični ali fantomski kakorkoli že, potem zakaj mi morate vrtati v nosno votlino v te globine. Če lahko pride na meter razdalje pride v nosnicah na nekaj cm, mar ne !? Ta bris je v resnici nevaren !

 

29:15  Virginia Camerieri: "protokol, ki je odrejal večmesečno intubacijo bolnikov se je izkazal za napačnega - preseneča me, da se ta skrajno resna novica  ni pojavila med glavnimi predstavniki obveščanja"

Stefano Montanari: "Gre za odmevno sramotno napako, ker je šlo v resnici za pulmonalne(pljučne) tromboembolije in ne za pljučnice, ki jih je treba zdraviti na čisto drugačen način. Tako klinično, anatomsko, zdravstveno. Glejte, jaz sem delal 20 let na pljučnih tromboembolijah, torej kakšno zamisel zagotovo imam. Ma nisem delal na internetu ali knjigah ampak "hands on" konkretno na živih resničnih primerih. Skreiral sem tudi sisteme za preprečevanje pljučne tromboembolije torej sem delal zares na tem.

Oni v veliko primerih niso razumeli čisto nič in se jim ni niti sanjalo. Izvajali so intervencije, ki ne samo da so bile neuporabne ampak definitivno kontraproduktivne. Šli so oksidirati pljučno tkivo in poslabšali patologijo, bolezen, ki je bila pljučna tromboembolija, se pravi gre za kri ki ni prihajala do pljučnih mehurčkov (alveoli polmonari).

Torej bi moral biti poseg čisto drugačen!

Morali bi zdraviti s heparinom(antikoagulanta droga "zdravilo") če se strdki še niso formirali, sicer pa z urokinazo, če so bili strdki že formirani. To vemo vsi !

Že od februarja smo sumili da gre za pljučno tromboembolijo in smo o tem tudi poročali, danes smo v oktobru, pa se malo zamislite nad to vlado !!?? In smo zahtevali, da se vršijo obdukcije na truplih, da vidimo za kaj gre ! Jaz sem to povedal in to je bila ena od stvari ki sem jih povedal in ki jih je oblast cenzurirala: (DRŽAVNA MAFIJA DELA PO NAVODILIH SVETOVNE SATANISTIČNE KABALE - NOBENE EPIDEMIJE NI, KER NI NOBENEGA NARAVNO PRENOSLJIVEGA VIRUSA !!!!)

Moja žena (Antonietta Gatti) stopi v kontakt z bolnišnico v Bergamu (Papa Giovanni 23.), kjer so nam pokazali vse te mrtve, te krste, te tako strašljive stvari. Pa vprašamo zakaj ne delajo avtopsij, Zdravniki odvrnejo, da bi bilo to zelo v redu ampak, da je ministrstvo za zdravstvo izdalo okrožnico v kateri odsvetuje opravljanje avtopsij (spet smrdljive tace svetovne kabale).

Odsvetovati avtopsije je skrajno neodgovorna poteza, ki jo znanost ne pozna - absolutno ne !

Kadar imamo opravka z sumljivo obliko smrti, potem avtopsija ni "nekaj kar bi se lahko naredilo" ampak postane mandatorno, nekaj kar se mora opraviti obvezno !

Vendar odsvetovati ne pomeni prepovedati.  Insistiramo oni se začnejo izmikati, da jih je strah da se bodo okužili pri opravljanju avtopsij. Ampak "strokovnjaki" za katere se sami imajo ne vedo, da se virusi razmnožujejo le v živih tkivih. V mrtvih celicah se ne reproducirajo. Mrtvec je po definiciji mrtev, torej ni živ (aksiom) torej virus ni nevaren. Ampak vseeno se odločimo, da podarimo bolnišnici aparaturo, ki izolira zdravnika od trupla. Z dementno birokracijo smo porabili en mesec za sprovedbo darovanja. (dementni birokrati, ki razen jest zastonj in srat na wc-ju ter komplicirat življenje ljudi, drugega ne znajo - saj je v Sloveniji čisto enako - vse za polit z bencinom in skurit - pa ne se zgražat, ker se ni kaj za zgražat ).

13 aprila je bil aparat dostavljen torej se avtopsije vršijo.Medtem je neka rimska organizacija podarila več deset tisoč eur bolnišnici v Bergamu, da bi lahko plačala stvarne stroške za observacijo mikrobov teh avtopsij pod elektronskim mikroskopom. Torej Bergamo ima izvršene avtopsije, vzorce in denar za plačilo observacij. Torej imajo vse. Toda nam ni prispelo nič, kljub dogovoru, da nam pošljejo izsledke avtopsij.!!! 

Prispelo pa je pismo v katerem sporočajo, da ne bodo dali nič !

(POKRADLI SO OPREMO, POŽRLI DESETINE TISOČE EUR IN NIČ - MEDICINSKA MAFIJA, KI JO POZNAMO TUDI V SLOVENIJI).

Če mislijo. da so vse res naredili korektno, zakaj nam ne posredujejo avtopsij.

Če vas jaz vprašam, da mi odprete omaro, da vidim, če imate tam skrito drogo, ne boste imeli nikakršnega razloga da mi ne bi razkazali omare. Če pa imate tam skrito drogo se boste izmikali! Tako je tudi v tem primeru. Skrivajo avtopsije, ker bi dokazale, da ni nikakršnih okužb s coronavirusom ampak so ljudje umirali zaradi katastrofalnih zdravniških napak pri zdravljenju pljučne tromboembolije.

36:10  Virginia Camerieri: "WHO je pred časom govorila o stopnji smrtnosti 3%, ampak danes taista organizacija zatrjuje, da je okužb vsaj 20krat več. Torej se stopnja smrtnosti drastično zmanjša in pade na 0,14%. Ali lahko zagovarjamo vse te hišne pripore, vso to škodo, ki so jo povzročili v luči teh podatkov?".

Stefano Montanari: "Soočamo se z ničem !!! Soočamo se z nečim, ki tudi če ima neko resnično smrtnost o čemer pa jaz imam zelo veliko dvomov a se bom omejil le na dvome. Imamo pred sabo stvar, ki ima nižjo stopnjo od normalne in najbolj vulgarne gripe !  Gre za  velik nesporazum ter hkrati veliko namensko medijsko manipulacijo. Biti pozitiven na test ne pomeni, da si zbolel za virusom. Pozitivni ste na enormno število naravnih virusov, ki mirno pohajkujejo v vašem organizmu, brez, da bi vam kakorkoli škodovali !

To je tudi ena od drugih stvari katere sem povedal. Če bi vam karkoli storili ti tisoči, milijoni virusov... ne vemo niti koliko jih v resnici je, potem bi človeška vrsta sploh ne obstajala !!!

To je virus, ki (ČE SPLOH OBSTAJA)  biva v vašem organizmu brez, da bi storil karkoli!

Veste, kdorkoli, ki se "izkaže pozitiven" in umre - po njihovi metodologiji rezultira mrtev zaradi coronavirusa.

Povozi vas avto do smrti, slučajno ste tri mesece prej bili pozitivni - umrli ste za coronavirusom. Umrete za rakom in ste umrli za coronavirusom. Umrete zaradi kapi in ste umrli za coronavirusom. Imajo grozanski diabetes ali umrejo zaradi kakršnegakoli vzroka, umrli so za coronavirusom. ZGOLJ ZATO, KER SO ONI ODLOČILI DA BODO DELALI TAKO ! 

Kdorkoli se je izkazal kadarkoli pozitiven bo umrl za coronavirusom.

TO JE ODMEVNA LAŽ. TO JE ENA VELIKA IN RESNIČNA GOLJUFIJA.

Ker vas prepričujejo, da je bila vzrok smrti stvar, ki je sploh ni bilo. Obtožili so nedolžnega za umor.

STOJIMO PRED ŠTEVILKAMI, KI SO TOTALNO IZMIŠLJENE ! NIČ OD TEGA NI RES ! NIČ OD TEGA NI RESNIČNO.

Ko vas prepričujejo. da so milijoni mrtvih, to ni res ! Je lažno, absolutno lažno !

39:10  Virginia Camerieri: "Torej nek zdrav madenič, ki stakne ta covid je malo verjetno, da bi lahko umrl za covidom19"

Stefano Montanari: "Ne ! Je nemogoče ! Poglejte, razen če ga povozi avto do smrti in rečejo, da je bil vzrok covid.

NIHČE NI DOKAZAL, DA BI COVID UBIL ENEGA SAMEGA ČLOVEKA ! Naj mi to dokažejo, bom vesel  če je to res !

39:10  Virginia Camerieri: "Da bi se popolnoma izjasnili, vemo, da so bolj izpostavljene tveganju, nevarnosti osebe določenih starosti, recimo 80 letiniki ?".

Stefano Montanari: "Ma veste kaj, 80letnik je bržkone že prispel do konca življenja, bolj ali manj, ima že iztrošeno limito. 

In ta revež postane pozitiven z vsemi omejitvami pozitivnosti, je res ali ni, sploh ni pomembno, ima raka, tehta 120 kg, ima diabetes, je srčni bolnik, 

DANES IZGLEDA, DA NE OBSTAJAJO VEČ NOBENE SMRTNE BOLEZNI ALI UMREŠ ZARADI COVIDA ALI PA NE UMREŠ !!!!

39:10  Virginia Camerieri: "kaj napovedujete za naslednje mesece, obstaja izhod iz te situacije ali bodo nadaljevali ?"

Stefano Montanari: "Ne, nadaljevali bodo. DELAJO POSKUSE, DA BI VIDELI KOLIKO PADEMO NA NJIHOVE PROVOKACIJE!

Prisilno nošenje mask prav povsod je stvar ki ni z našega sveta, nima nikakršnega pomena, vendar sem se zjutraj na poti v laboratorij ustavil na pumpi in vsi so nosili maske, penzionisti preoblečeni v kolesarje na kolesih vsi v maskah. Otroke peljejo v šole v maskah. Torej izvajajo eksperiment in ocenjujejo do kakšne točke lahko gredo.

V Modeni, kjer živim so ceste z velikim pretokom, kjer so omejili hitrost na 30kmh, kar je dementno, saj tvegate, da vas zmendra tuj vlačilec. Eksperimentirajo do katere točke smo se pripravljeni obnašati kot čreda, oz kot čredna žival. Resnica je, da se vsak dan bolj prilagajamo in podrejamo.Moja napoved je precej pesimistična. Na določeni točki bomo naredili vse, kar nam bodo ukazali. Hodili bomo vzvratno če bodo rekli, hodili bomo po rokah z nogami v zrak če bodo tako rekli.

Rekli so naj nosimo maske po domovih. Prepričan sem, da že veliko ljudi nosi maske v kopalnicah. 

Torej hodimo po zelo grdi poti. Moj privilegij je,da imam že polnih 71 let in nimam več veliko za živet.

 NE ZAVIDAM OTROKOM !

43:20  Virginia Camerieri: "upam, da so vaše napovedi napačne !"

Stefano Montanari: "Tudi jaz upam !"

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
achilles arrow
achilles arrow
Objavil/a 2020-10-11 17:19:11 (Oct 11, 2020)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Poziv k dejanju​ – Boriti se moramo, da ustavimo napad na naše svoboščine – dokler je še mogoče.
Prikriti državni udar Bankirjev
Aktiviranje 5G repetitorjev bi lahko UBILO ljudi, ki so vzeli COVID ''cepivo''
Črta, ki jo nobena vlada NIKOLI ne sme prečkati
Španija predlaga ''vrnitev v normalno življenje'' in zdravljenje ''Covida'' kot gripe
Pravim domačim teroristom je treba soditi zaradi izdaje in genocida – svetovna javnost proti korporativnim bankirjem
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
januar 2022
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj