Vojna divja - globoka država proti alianci patriotov

Oddajachilles arrow, dne 2020-05-13 ob 22:45:38

Deep State Exposed® on Twitter:

Čeprav izgleda da se stvari ne premikajo, medtem ko divja vojna za našo plosko zemljo, se obeta  nekaj izredno velikega, po trditvah mnogih virov povezanih z ameriško vlado. Po mnenju agencije za domovinsko varnost NSA, naj bi se razkril tajni zračni program. NASA pa po drugi strani trdi, da neka vrsta anomalije vpliva na tvar naše realnosti. Tudi ameriška vojska je v polnem operativnem načinu, aktivirala je že preko milijona rezervistov. Seznam pogrešanih slavnih oseb, miljarderjev in politikov se veča kar je rezultat masivne vojaške operacije eliminacije satanistov.

Aretacije resničnih kriminalcev se kopičijo in bankrot US korporacije vodi v izpuščanje predvsem neagresivnih zapornikov zaradi sproščanja mest v preobljudenih zaporih. Veliko število zagovornikov zakona in reda opozarja na dejstvo, da je US korporacija delovala kot masiven gulag suženjskega dela.

Američani imajo 20 krat večjo verjetnost, da končajo v ječi kot na primer kitajci. Izpoved afroameričana, ki pove, da je bil njegov brat vržen v ječo zgolj zato ker se je njegov las na testu "izkazal za pozitivnega" na marihuano.

To je le eden od neštetih primerov, ko vladajoča kabala uporablja katerokoli pretvezo za nabor suženjske delovne sile v zaporih. Vir iz Singapura navaja, da je videl prodajo US obveznic podprtih z zaporniškim delom investitorjem  na daljnem vzhodu. Recimo bobu bob: ameriška vlada je prodajala obveznice podprte z suženjskim delom kitajcem.

Bankrot US korporacije je vzrok za zapiranje tega suženjskega gulaga. V trenutnih razmerah morajo edino resnično nevarni zločinci ostati za zidovi. Medtem pa se v svojih domovih, nedejavne ovce počasi začenjajo zavedati, da so njihove aktualne vlade prepredene z resničnimi kriminalci in lažnjivci !

Veliko tradicionalnih in konvencionalnih informacijskih medijev se počasi prebuja v več kot očitno realnost. The New York Post naprimer poroča, da je Bill Gates verjetno "izumil" corona virus s ciljem mikro čipiranja ljudi. Agencija za domovinsko varnost NSA trdi enako, kakorkoli noro izgleda !

Vse bolj je razkrinkana farmacevtska industrija cepiv in ljudje bodo zgroženi ob spoznanju, kaj so jim zdravstveni "strokovnjaki" v katere so zaupali v resnici počeli.

Labirint laži in sprevrženosti je kot brezno in nedvomno imamo opravka z družinsko mafijo, ki je upravljala z zapadnim svetom kot z gromozanskim rančem sužnjev že tisoče let vse od Babilona.

Potem ko je zameglila situacijo z strašenjem z lažnim corona virusom, zdaj  globoka država pripravlja napad z elektromagnetnim orožjem (5G) oziroma COVID19 biološkim orožjem v obliki prisilnih vakcinacij! Po vsej verjetnosti pa s kombinacijo obeh.

Nevidna vojna divja ! Običajni ljudje pa to razumejo in si razlagajo vsak po svoje.

Rusi so histerično napadli, ker so bili sposobni izluščiti vodstvo te mafije. Fotografski dokazi so samo del masovnih dokazov, da so otroci Adolfa Hitlerja vodili večino zapadnega sveta od konca druge svetovne vojne!

četrti rajh je tu !

Guido Krueger | Angela Merkel is the Daughter of Adolf Hitler?!?

hčerke Adolfa Hanover Hitlerja

Vse tri so bile prijateljice kot najstnice ... in danes voditeljice njihovih dežel. Naključje ? Ne obstaja !

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
achilles arrow
achilles arrow
Objavil/a 2020-05-13 22:45:38 (May 13, 2020)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Jansha, Beovići, Creck, Kacata, Logura, Tunina, Logara ...
V ŽIVO iz Chivassa / Protesti v Rosannini 'Torteriji' - pri nas v Sloveniji pa je neki odvetnik rekel, da je nositi masko koristno - boooo
Nadaljevanje padca kabale - 12. del
Potni list za cepiva so nezakoniti gre za fašistični medicinski apartheid
Študija potrjuje neposredno povezavo med omrežji 5G in izbruhi 'koronavirusa'
Vaših otrok ne vzgajajo v intelekte ampak v zasužnjeno klavno govedo! | The Fullerton Informer
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
maj 2021
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj