Izsiljevalna strategija globalne zdravstvene mafije

Oddajachilles arrow, dne 2020-05-10 ob 22:29:26

Domena svetovnega javnega zdravja poteka na mafijski način. "Don Corleone" vodi mafijske družine neodvisnih nevladnih organizacij po celem svetu. Te mafijske družine se poslužujejo pranja denarja ter izsiljevanja s pomočjo katerega pohabljajo nacionalne države in na ta način seveda izjemno bogatijo. Države so kapitulirale pod tem pritiskom. 

Ursula Van Der Leyen, predsednica evropske skupnosti, je gostovala dvo in pol urni telekonferencing v katerem so predstavniki držav morali brati tekst po danem scenariju.  Na enak način morajo talci brati dana sporočila pred kamerami v prisotnosti ugrabiteljev !

Vse dogajanje je nadzoroval Victor Dzau predsednik US NAM (US National Academy of Medicine) in član odbora GPMB (Global Preparedness Monitoring Board) v neuradni vlogi "DON CORLEONE-a".

V tej "radodarni gledališki uprizoritvi" so morali odsvojiti 8 milijard davkoplačevalskega denarja.TOREJ NAŠEGA V POTU IN ŽULJIH PRIGARANEGA DENARJA. Izsiljeni kapital gre tej izsiljevalski mafiji, ki se ji države ne morejo zoperstaviti !  

Corona virus in virusne pandemije so čista izmišljotina za izsiljevalno strategijo v glavah bolnih psihopatskih osebkov.

Resnica je, da človeško telo ne rabi in nikoli ni potrebovalo nobenih vakcin, ker samo od sebe zmore skrbeti za odziv ob podpori dobre imunske odpornosti !

Ljudje ne obolevajo zaradi virusov, ker to preprosto ne obstaja.

Ljudje obolevajo zaradi porušenega ravnovesja organizma, ki so posledica nepravilne prehrane, stresov, strupenih agentov iz okolja etc. etc.......

Virusi so prav nasprotno, reparatorji teh problemov, čudežni agensi, ki so sestavni del našega naravnega ustroja.

Farmacevtski prevaranti so si izmislili pandemiološko virologijo z enim samim ciljem - profit, profit, profit ....!

Današnja medicinska znanost je popolnoma izgubila stik z realnostjo.

Zaslepljena od ostudnega grabeža in celotna družba ji sledi vključno z vladami sveta, skorumpiranimi zdravstvenimi oblastmi, politiki in vsem obrobnim koristoljubnim gnojem, ki ima v glavah vse od okoriščanja, pohlepa po denarju, do nadzora nad ljudmi, samo resnice ne !

Nivo današnje družbe je že tako nizek. Lahko beremo vsakodnevne informacije o ritoliznih organizacijah in lizunih, ki skušajo izsiliti denar pod pretvezo lažnega virusa. Velike in male igre sprenevedanja ter okoriščanja v imenu te namišljene in nameščene plan-demije. Resnični talec pa je mali človek, ki bo edini plačal s poglobljenim pragom revščine.

Manjka samo še iskrica. 

Izjemno poglobljena analiza kompleksnih povezav med akterji stoletne laži z imenom corona virus:

Izsiljevalska svetovna zdravstvena mafija

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
achilles arrow
achilles arrow
Objavil/a 2020-05-10 22:29:26 (May 10, 2020)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
CORONAVIRUS PREVARA - Agenda 201 načrt za 21-o stoletje
Naša oblast in politiki
sužnji novega svetovnega reda ali corona virus religija
Oblast nas ima rada ..... dokler smo tiho in plačujemo davke ...
Resnica o coroni
COVID19 hudo prizadel stopnjo terorizma
IŠČI PO ARHIVU
junij 2020
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj