Članek
Zaprezi v voz 8 konjev in poženi vsakega v svojo smer!
Objavljeno Jun 28, 2014
Zlobni
pred 2 urami:
Zaprezi v voz 8 konjev in poženi vsakega v svojo smer !

Na kavici se pa dobimo na Pusta dan, ko bo spet veselo in Urša na metli.

:-))) Zlobni je s temi besedami komentiral mojo objvao: 

Razpad znanih struktur pogosto pomeni odpiranje nepričakovanih perspektiv, ki se lahko razvijejo. 

Neizmerno uživam v takih komentarjih. Kritika Zlobnega je zabavna a poučna. Izražanje mnenja, brez žalitev in je ravno dovolj ostra ter jasna mi je super. Dejansko komaj čakam, da moja stališča taki "kontraši " kot je Zlobni ponovno komentirajo.  

:-) ! Uživam v njih. 

Upam se trditi, da je točno to tisto kar v Sloveniji potrebujemo!

Moramo se veseliti, ko nekdo ima SVOJE MNENJE in da smo končno začeli KOMUNICIRATI in svoja mnenja javno izražati. 

Naj bo drugačno! Naj bo popolnoma drugačno!

Pomembno je, da ni napadov na osebo, razumemo motiv, razmišljamo, da ga sprejmemo in se kljub temu, da smo "povoženi" lahko zabavamo - saj smo vsi takšni kakršni pač smo:   "edinstveni" :-))  a vseeno del enega in istega ljudstva!  

Ljudstvo naj med seboj govori, ker ljudsvo daje glas!

Z nasmeškom na obrazu gre vse veliko lažje!

Zlobnemu seveda nisem ostala dolžna odgovora :)... :

pred 28 minutami

hahahaa Zlobni ... ne potrebujem konjev... kompliciran si kot naša javna uprava! Uf, Zlobni, da se nisi okužil z virusom politike preteklih let :-)).

Veliko stroškov bi ti naredil za to, da dokažeš, da osem zapreženih konjev, ki gredo vsak v svojo smer ... 
(tvoj scenarij je groza: najprej nabavi konje, voz ... vzemi kredit za štalo, izkoristi soseda ali večjega reveža od sebe, da ti pokosi travo, vrzi na njivo malo kitajskega gnojila, saj je poceni, da boš imel več slame, kupi potem ukraden traktor, ker v trgovini je drag... izpušni plini starih traktorjev in zrak iz krave :-) škoduje okolju - ma briga te .. boš volil politika, ki bo znal prepričati, da so to laži, saj je pomembno, da dokažeš, da rezultat, če zaprežeš v voz 8 konjev in poženeš vsakega v svojo smer ni dober....joj joj Zlobni... )

Zlobni, čemu konji? Čemu voz in ves scenarij, ki ga konji in voz potegnejo za sabo, če lahko to kar želiš povedati lahko dokažeš tudi s svojimi nogami :-)) - "ko desna noga ne ve, kam gre leva" se zgodi isto - ne gre ... (ta scenarij ne stane nič - najhuje kar se lahko zgodi je to, da sebi razbiješ nos. To je ok, ker edino zase si v življenju odgovoren!).

... drugače pa: ko vidiš Uršo jo lepo pozdravi. Če potrebuje popravilo metle naj se oglasi... poznam enega, ki popravlja na tradicionalen način - torej brez davka hahahahh