Koledar dogodkov

KOLEDAR DOGODKOV

Aktualno
Povezave

six_banner_links

Video
prikaži časovnico

Marinka Marinčič Jevnikar

pred 2 dnevi
Izdelovanje klobas in salam na domačih kolinah
Meso za klobase, salame in želodce skrbno pripravimo tako, da odstranimo krvave dele mesa, hrustance, koščice, ...
(0)
pred 3 dnevi
Kruh iz kmečke peči najbolj diši
Na Slovenskem je bil kruh vselej cenjen in je imel pomembno obredno vlogo za vse praznike. Še vedno pa ...
(0)
Dec 05, 2019
Krvavice
Gre za kašnate klobase, ki se po pravilniku o mesnih izdelkih razvrščajo v skupino pasteriziranih mesnin, ...
(0)
Dec 05, 2019
Prašičereja
Z ohladitvijo nastopi čas kolin. Zato bo Kmečkemu glasu priložena posebna priloga z reportažo o uspešni ...
(0)
Dec 04, 2019
Reja drobnice je v težavah
Število živali se je od leta 2009 zmanjšalo s 170.000 na dobrih 120.000. Sredstva in ukrepi SKP za ...
(0)
Dec 04, 2019
Sušenje sadja kot dodaten vir zaslužka
Sadju lahko podaljšamo trajnost in ohranimo okus skozi vse leto s predelavo v različne sadne izdelke, kot so ...
(0)
Nov 20, 2019
Vse najboljše z Višnjanskimi fanti
Moško vokalno petje ima v Višnji Gori bogato tradicijo in z veseljem lahko ugotovimo, da Višnjanski ...
(0)
Nov 20, 2019
Krmne mešanice
Priloga Krmne mešanice bo v Kmečkem glasu izšla 27. novembra 2019. V njej bodo opisani primeri ...
(0)
Nov 19, 2019
Razmere na trgu prašičjega mesa
Na odprtem globalnem trgu se lahko hitro spremenijo razmere. Zadnji tak primer so odkupne cene v prašičereji - ...
(2)
Nov 13, 2019
Podcenjevanje zahtevnosti in nevarnosti dela v ...
V času največje intenzivnosti izvajanja gozdnih del opozarjamo vse, ki sami izvajajo dela v svojem gozdu, naj bodo pri ...
(0)
Nov 12, 2019
Sejem Agritechnica z močno slovensko udeležbo
Agritechnica je vodilni svetovni sejem na področju kmetijske mehanizacije, na njem se letos predstavlja 2750 ...
(1)
Nov 12, 2019
Letina poznih poljščin
Letina je bila, če izvzamemo točo, gotovo ena najboljših tako po pridelku žit kot koruze in sladkorne ...
(1)