Članek
Zakaj uporabljati balzam po britju?
Objavljeno Mar 06, 2018

Vsakodnevno britje je lahko naporno in ne vedno uporabimo kreme, balzam za po britju. Lahko je zaradi praktičnosti ali, ker se enostavno ne da ali pa, ker ni nam v navadi ali, ker kaj mi bo… Balzam za po britju kot navaja ime, je treba po britju uporabiti. Imamo različne tehnike britja in ne glede na to, ali katero tehniko britja uporabljamo, od zgoraj navzdol ali od vratu proti licu ali desno proti levo. Vsekakor moramo biti pazljivi na in je  potrebno skrbeti za majhne praske in nepravilnosti kože, ki so skoraj neizogibni.Ljudje smo si različni in nekateri raje uporabljajo kreme in olja, ki so posebej oblikovani za predhodno britje, da brada “odstopa” in britvica zdrsne boljše, preprečuje in zmanjšuje možnosti težave, ki so povezane z britjem. Na koncu pa se vsaka tehnika, s katero se odločite obriti je pravilno, da se obogati z veliko količino vode in seveda namaže z dobrim produktom po končanem delu. Ena od največjih prednosti balzamov po britju je občutek svežine in regeneracije. Aftershave daje mehkobo, elastičnost in konsistenco obraza. Poleg tega lahko ima protikrvavitven efekt, ki očisti folikle in kožne celice. Aftershave izdelki lahko tudi izničijo kemične reagente in prah, ki se nanesejo na našo kožo, zaradi teh je obraz brez življenja in krhko. Poleg tega se opekline zaradi britvice zmanjšajo zaradi hladilnega učinka. Ne smemo pa pozabiti, da poleg oseba, ki diši daje prijeten vtis. To je lahko bistven vidik, če želite drugim pustiti dober vtis.

Obstaja več vrst aftershave: gel, balzam, prašek, tekočina ali losjon. Najpogostejše vrste so losjoni in so primerni za vse tipe kože. Skoraj vsi losjoni po aftershave vključujejo zdravilna sredstva, kot je aloe vera, ki lahko zmanjšajo rdečico na koži. Kadarkoli potrebujete idealno sredstvo za nego kože, je aftershave losjon dobra izbira. Balzam se uporablja za pomiritev razdražene kože. Običajno je sestavljen iz sestavin, ki oživijo in navlažijo kožo, kar omogoča, da se na vratu in obrazu takoj po britju diha. Aftershave balzam pogosto vsebuje vitamin C, ki omogoča zdravo in sijočo kožo. Prav tako je zanimivo, da številni balzami po britju vsebujejo ekstrakte grozdnega semena in karitejevega masla. Aftershave gel ne le pomirja razdraženo kožo, ampak lahko tudi zdravi in ​​lajša rdečino, ki jo povzroča britvica. Velika večina gelov, ki vsebujejo bakterije, vsebujejo poleg drugih sestavin tudi anti-bakterijske reagente. Zdravilni del bo služil za odstranjevanje virusov in bakterij, ki obstajajo na koži, pri čemer se izognemo pojavu zamašenih pore.

Sodobni izdelki po britju imajo številne funkcije, ki poskrbijo, da bo vaša koža sijajoča in zdrava. Mnogi potrošniki raje odločajo za aftershave, ki jih dobijo od raznih blagovnih znamk. Nekateri izbirajo na podlagi vonja, drugi pa so očarani s paketom, drugi pa preprosto kupijo najdražje. Nekatere aftershave vsebujejo antiseptične sestavine, ki lahko v večini primerov vsebujejo alkohol. Včasih se doda antiseptično sredstvo, kot je citrat stearat, da se prepreči nastanek okužb. Protikrvavitni efekt, prisoten v aftershave, zagotavlja pravo vrednost pH na koži in zapre pore, ki so se odprle med britjem in tako preprečijo okužbe in izravnajo kožo. Poleg tega se mentol pogosto uporablja za lajšanje vseh oblik poškodb kože. Iz teh razlogov lahko kdorkoli se doživi pekoč občutek po uporabi katere koli aftershave. Aftershave izdelki so dražji, če vsebujejo parfume, zato, če želite prihraniti denar na tisti, ki ni dišeč, bodite pozorni na najpomembnejše lastnosti, kot je sposobnost vlaženja kože.

Če ste moški, ki so vam všeč aftershave balzami po britju s konopljinim oljem in karitejvim maslom ter, da puščajo prijeten vonj in so nežni do kože potem boste jih zlahka dobili TUKAJ.