Članek
Pismo 3.
Objavljeno Jan 09, 2020

Spoštovani g. Predsednik, Sodnik Gojmir Pešec,

Spoštovana ga. Sodnica Natalija Abram

Spoštovana ga. Sodnica Cvetka Ogorevc Sotelšek,

Spoštovana ga. Sodnica Blanka Drozg,

Spoštovana ga. Sodnica Maša Žura,

Spoštovana ga. Sodnica Marija Breznik,

Spoštovana ga. Sodnica Natalija Abram

Dne 8.1.2020 sem prejel Vaše zaprosilo za prevode dodatnih dokazov, vloženih v zadnjih nekaj tednih v Brežicah. Vsi ti prevodi so bili poslani spoštovanemu sodišču v zapoznelem delu spoštovane ge.Ane Rostohar, sodne prevajalke. 

Spoštovana ga. sodna prevajalka pa iz meni neznanih razlogov ni prevedla treh (3) strani in sicer ravno Registracijskega dokumenta AIOLI Pharma Limited, Prve strani prospekta ShortexExchange, banke pri kateri APOD Technologies išče financiranje v višini 500.000USD. Tretji dokument, ki kaže na očitno povezanost podjetij pa je dokument ShortexExchange (banke), v prospektu, kjer slike sodelujočih in njihova imena povejo več kot tisoč besed. Je pomemben dokument, ki kaže na povezanost APOD Technologies in SPKd.o.o. Osebne slike, imena pa so v slovenskem jeziku. Ta dokument so nemudoma odstranili in zamenjali z drugim.

Svoje premoženjsko in dohodkovno stanje sem že pojasnil. Spoštovani ge.Rostohar, sodni prevajalki sem plačal storitve prevoda, kot je zahtevala in se za to zadolžil. S temi dejanji škodim družini. Spoštovani Ge.Ani Rostohar nisem želel škoditi. Čeprav je namerno storila to, tako kot je – brez mojega direktnega zaprosila za prevod, brez pogodbe, z vsakokratnim opozorilom na začetku in koncu mojega dopisa, da je to samo prošnja za kotacijo cene in da naj prosim ne prevaja čisto nič, ampak naj čaka na moje direktno zaprosilo, in na koncu celo prošnja naj sploh nič ne prevaja, v roku, ki je prav tako bil izbran... In je mojo stisko izkoristila v korist mafijske združbe po nareku.

O prevodih spoštovanih sodišč te krivične skupnosti v iraški jezik in jemenščino sem tudi že napisal svoje mnenje.

Iz vseh teh razlogov prevodov ne bom dostavil, ker ne želim dolgovati drugim in ogrozit družino ob tako pristranem sojenju v mojo škodo. (Razen tistega zgoraj omenjenega, že vloženega, ki vsebuje veliko.)

Vaš odgovor je lahko, da naj uporabim (zastonj) pravno pomoč države.

Če bi to storil bi svojo obrambo dal v roke pravnika določenega od teh sodišč. Ta spoštovana sodišča pa se borijo proti resnici, ki jo skušam pokazat in je preprosta. Zanjo ni potrebno izločat dokazov, ni potrebno sprenevedanje, ni potrebno iz konteksta jemati določena dejstva (meni v škodo) in jih oznanjati v sklepih spoštovanih senatov in tako maksimirat laž, ni potrebno izsiljevanje ali sodelovanje tolmačev in ni potrebno, da policija ne razišče primerov kazenskih ovadb, ki smo jih vsi mi oškodovani podali, tožilsvo ne reagira in tudi ni potrebno pisat predloge, dogovore, izpiske o transakcijah ex-post, brez pravne potrditve nedvisnega arbitra...itd. 

In tudi od sodišča določen pravnik, odvetnik tega ne bi vzel z vsem žarom in ciljem, da dokažem svoj prav, resnico. Lahko bi bil tudi podkupjen na različne načine, izsiljevan, pritiski na njegovo družino, znance, sramotni, izmišljeni članki pod psevdonimi (kot so jih pisali tudi o meni);... kot bi morda sedaj tako pritiskali in grozili tudi spoštovani ge.Ani Roštohar in njeni družini, če bi bila uporna v moji zadevi.

In tudi od sodišča določen pravnik bi bil strošek države, nas. Česar jaz ne želim, da država pomaga meni z dodatnimi stroški na račun drugih državljanov. Resnico sem pokazal, kdor jo želi videt, jo vidi. Jaz prav nič od očitanega nisem storil in želim samo, da mi (nam) kriminalna združba povrne blago, ki sem ga plačal.

Spoštovano sodišče vljudno prosim, da teh dokumentov ne izloča, da ne izloča celotnih prilog in da ne izloča celotnih besedil z vsemi prilogami, nikjer v mojih odgovorih, ker slike in besedila jasno povedo skupno povezavo in naklep (ne sodelovanja in iskanja rešitve) teh vloženih tožb proti meni, kot tudi samega dejanja.

Glede na vse, vljudno prosim, da se ne izloči nikakršnih dokumentov iz mojih odgovorov na obtožbe. To je protizakonito in protiustavno dejanje, definirano v Ustavi te krivične skupnosti. Zakoni ne preglasijo moč Ustave. Sodišče se postavlja na stran mafijske združbe, ki želi uzakonit laž. Spoštovano sodišče kani sodit na podlagi prirejenih odgovorov z izločenimi dokumenti, na podlagi protipravnih dejstev,nelogičnih dejstev in izhodišč, sojenje ni pravično. Sodba pa bo krivična in nelegitmna in nelegalna. Posledice tega prav tako.

S spoštovanjem Vas vljudno pozdravljam, Aleks Mokrovič

Spoštovani sodniki, Ne pustite tudi, da bomo, vsi skupaj, izrabljeni od pokvarjenih ljudi, ki želijo podaljševati svoje Zlo vladanje nad nami. Prosim sodite pošteno in po vsebini brez izločanja in vsi bomo z Vami. Naredimo državo, svet kot si želimo. Upreti se zlim namenom je hrabro dejanje. Ljudi je potrebno imeti Rad.