Prevedeno predavanje: Geoinženiring in kemične sledi

OddajMilan Malej, dne 2016-01-30 ob 19:20:01

Dane Wigington: Geoinženiring in kemične sledi

 

Dane Wigington je eden osrednjih pričevalcev v obeh  filmih MIchaela Murphyja, Kaj škropijo in Zakaj škropijo. Ustanovil je in vodi organizacijo Geoengineering Watch, raziskuje in s predavanji osvešča ljudi o nevarnostih geoinženiringa. Eno teh predavanj sem prevedel tudi v slovenščino in je na ogled in poslušanje na naslednji spletni strani YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=0RJOVyfqOcM

 

V tem predavanju Wigington predstavi vrsto skrivnih in nedvoumnih dokumentov in patentov, ki dokazujejo obstoj, delovanje in dejanske vojaške in ekonomske namene geoinženirskega škropljenja neba ter ojačanja kemičnih z elektromagnetnimi učinki antenskega HAARP sistema. Hkrati pojasni tudi vrsto situacij in vremenskih razmer ter pojavov. Bistveni problemi kot posledica geoinženiringa so:

  • Dejansko povečanje segrevanja okolja in povečevanje učinka tople grede, povsem nasprotno od opravičevanih namenov geoinženircev.
  • Uhajanje naravnega, v zemeljski skorji in pod morjem ujetega metana v ozračje in zelo verjetne katastrofalne posledice tega pojava.
  • Posledice zmanjšane osvetlitve in povečane oblačnosti – povečano segrevanje, taljenje ledu na zemeljskih polih in ekstremne vremenske pojave v neobičajnem času.
  • Zmanjševanje fotosinteze in nastajanja kisika v zelenih rastlinah, v severnih in tropskih gozdovih ter morskem planktonu, ki je daleč največji vir kisika na Zemlji. Posledice so propadanje samega rastlinskega in vsega drugega življenja.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
2
Majer
4
Feb 16, 2016
Vsem v vednost; (iz zanesljivega vira)
Od 7.2. in do konca februarja NATO v Sloveniji izvaja poiskuse z vremenom. Dež in atmosfera te dni sta "jedka", saj nista naravna ampak je dež sprožen umetno. Vpliv je slabovoljnost, nerazpoloženost, fizično so pritiski na dihalni sistem, sluznico, pritiske v pljučih, razdražene oči, bolečine in pekoče zategnjene mišice na vrhu hrbta, težja koncentracija, nižja delovna moč...
Eden izmed pristopov je očiščenje telesa vseh težkih kovin s postom in raznimi zelenjavnimi in naravnimi napitki ter soljo po zaključku tega obdobja.
#2
Stoyan Svet
2
Jan 31, 2016
Odlično čestitam
in se vam zahvaljujem za prevod.
#1
Milan Malej
Milan Malej
Objavil/a 2016-01-30 19:20:01 (Jan 30, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Zeleni skupni program za Evropski parlament
Zeleni skupni program za Evropski parlament v Sloveniji
Dejan Ogrinec, Anhovo in nujnost preprečevanja takih okoljskih tragedij
Zeleni skupni program za Evropski parlament - peticija v angleščini
Basic principles of human life on the Earth
Climate justice assessment
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj