Članek
Digitalizacija in tehnokracija
Objavljeno Nov 18, 2019

Črni konj Novega svetovnega reda ni komunizem, socializem ali fašizem; ampak tehnokracija.
Ne poznam nikogar, ki sledi novicam, ki ni mnenja, da se svet ruši pred njegovimi očmi. Ameriška dinastija je trčila z glavo v zid v vseh pogledih. Bogastvo se krči, rekordno število ljudi je na sociali, politične strukture so disfunkcionalne, regulacije dušijo ekonomijo, osebna privatnost je razbita, katastrofe v zunanji politiki so povsod, rasni konflikti je na najvišji stopnji itd.
Ne mislite, da so te spremembe splet kakšnega čudnega niza naključij in da med njimi ni povezave...
Dejstvo je, da je svet v aktivni transformaciji v zelo ozko ekonomsko/politično/socailno filozofijo, ki se ji reče tehnokracija in se tiče vsakega segmenta družbe na vsakem koncu sveta. Tehnokracija je seveda sponzorirana in orkestrirana s strani globalne elite, ki jo vodita fundacija Rockefeller in Trialteralna komisija Zbigniewa Brzeniskega.
Ne pozabit, da jih je Šarec gostil v Ljubljani lani
That which has been is what will be, 
That which is done is what will be done, 
And there is nothing new under the sun.
Is there anything of which it may be said, 
“See, this is new?” It has already been in
Ancient times before us. (Ecclesiastes 1:9-10)
Moderna tehnokracija in transhumanizem sta oba produkta sklepa, da lahko znanost in tehnologija nekako izpolnita utopične sanje o perfektni družbi na splošno in človeštvu posebej. Nadalje, bliskovit napredek znanosti in tehnologije vodita svoje praktikante v prepričanje, ki je močnejše kot kdajkoli prej, da je odrešitev od naše nazadnjaške preteklosti le korak stran. V tem vidijo vojne eliminirane, revščino iztrebljeno in družbo, ki živi v popolni harmoniji, zahvaljujoč seveda njihovemu skrbnemu znanstvenemu menedžmentu. Ampak, kot boste videli,potreba po reformi družbe in človeštva ni tako nova, kot se zdi, ampak je globoko zakoreninjena tako v zgodovini, kot v religijskih substitucijah. to pa zato, ker je bila tradicionalna vera v Boga, kot možnost odrešitve zamenjana z opiranjem na znanost in tehnologijo, naivno misleč, da bosta prinesli iste koristi.
Religiozne fundacije za tehnološki napredek so bile ali ignorirane ali skrite od pogledov večine Zahoda v zadnjih dveh stoletjih. Dokler je pozitivizem moderne- glavna filozofija tistega, kar bi pozneje podpiral tehnokratski svetovni nazor- zasijal nad glavami svojih privržencev, bi bilo mogoče zavestno priznavanje resničnosti, ki ni ponujena naturalizmu, zanikati. Postmodernistično spoznanje nesposobnosti, da se zavestno zatre religiozne aspekte znanja tehnologije, ni nujno prineslo bolj realističnega pogleda njihovih prednosti in limitov v svetu fizične realnosti. Ravno nasprotno, današnji pobudniki tehnologije, ki služijo korporativnim in akademskim templjem raziskovanja in razvoja, so še bolj zvesti kot njihovi predhodniki, da dosežejo nemogoče: Popolnost v vsakem aspektu človeške eksistence. Ideali utopije niso bili še nikoli tako široko slavljeni, kot ustanovitveni kamni modernega življenja, kot od zagovornikov komunske in tehnokratske svetovne družbe.
Medtem, ko vaba tehnologije apelira na ''bili bi kapitane'' globalne hegemonije, apelira prav tako na najnižje sloje človeštva. napirmer filozof Michael Helm je nekoč rekel:'' Naša fascinacija z raćunalniki...je bolj globoko duhovna kot praktična. Ko smo on-line se osvobodimo telesne eksistence.''Nato emuliramo ''perspektivo Boga'', vse v vsem, ''Božje znanje.'' Še enkrat, spet je tehnologija promovirana kot sredstvo transcendence in odrešitve. Za nekatere je to netradicionalna religiozna trancedenca telesa in materialna omejitev kratkotrajne nepopisane realnosti, znane kot ''cyberspace.'' Za druge je to duhovna naloga da presežejo svoje omejitve in si zagotovijo lastno božanskost. A če pogledamo širšo sliko, so naprimer razvijalci nuklearnih orožij, raziskovalci v vesolju in umetne inteligence, lahko vodeni od religioznih želja, a so kljub temu podprti s strani vojaškega financiranja in rezultat njihovega dela so tehnokratske vlade, vodene s stani elite tehnokratov.
Patrick M Wood, Technocracy rising 2014

Drugače Wood pravi da je Trilaterala stoji tudi za ustanovitvijo EU, večina t.i. teoretikov zarote pravi, da svet vodijo Bilderbergi, a v bistvu je Trilaterala tista, ki vleče niti. Prav zdaj pred poplavami na Obali, sem zasledil, da hočeta Gašpar Gašpar Mišič in Genio Zadković oddati četrt Portoroške plaže Miodragu Kostiću, masonu, najbogatejšemu Srbu in kajpak članu Trialterale. Septembra sta mu za drobiž(23 miljonov) prodala Palace Hotel http://www.politika.rs/sr/clanak/346911/Srpska-moc-iz-loze

V bistvu se je začelo s tem, da je začel preiskovati Trilateralno komisijo skupaj s še eno legendo, žal že pokojnim Anthony Suttonom, leta 1979 sta izdala knjigo Trialterals over Washington, katere še do danes ni uspel nihče demantirati ali diskreditirati, ker so v njej gola dejstva. Zbigniew Brzezinski in Jay Rockefeller sta ustanovila Trilateralo leta 73, samo tehnokratsko gibanje pa je bilo ustanovljeno leta 1930 na univerzi Kolumbija, po ''naključju'' je tja hodil tudi Aldous Huxley, brat Juliana Huxleya, ki je bil evgenik, no potem je 1932 napisal Krasni novi svet, ki je manifest tehnokracije v svoji najhujši obliki

Patrick Wood že 30 let preučuje sistem tehnokracije, ki ga je uvedla elita in vodi svet v pogubo. Zato je verodostojen strokovnjak, ki razume situacijo v svetu in globoko državo, ki vodi niti (poslušne vlade držav) iz ozadja