Članek
Zdaj je čas, da aretiramo krive zdravnike, ki so dajali cepiva covid-19
Objavljeno Mar 16, 2022

Prevod: https://vernoncoleman.org/articles/its-now-time-arrest-guilty-doctors-who-gave-covid-19-jabs


11. marca 2022

Zdaj, ko celo nekateri osrednji mediji poročajo o dejstvu, da so cepiva covid-19 smrtonosna, da so povzročila okoli 150 potencialno resnih stranskih učinkov in da so ubila na tisoče ljudi, je vredno podrobno pogledati zdravnike, ki so dajali vbode.

Večina teh zdravnikov je dajala cepivo, ne da bi ustrezno pojasnili tveganja in ne da bi primerno spremljali bolnike, ki so, navsezadnje, sodelovali v poskusu.

Zdravniki imajo dolgo, žalostno zgodovino izvajanja poskusov na pacientih. Med drugo svetovno vojno je Pentagon testiral gorčični plin na ameriških vojakih in v 60. letih prejšnjega stoletja je bil "Agent Orange" (op. prev. kemično-biološko orožje med vietnamsko vojno) testiran na zapornikih.

Toda v zadnjih desetletjih je bila celo ameriška vojska veliko bolj previdna pri testiranju novih izdelkov.

Npr. med konfliktom v Srbiji v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, je Pentagon pridobil dovoljenje FDA, preden je vojakom ponudil eksperimentalno cepivo proti klopnemu encefalitisu. Cepivo so prejeli samo vojaki, ki so ga želeli.

Vsako novo proizvedeno cepivo je bilo testirano (čeprav običajno neustrezno) in posamezniki, ki so sodelovali pri testiranjih, so bili vedno obveščeni o možnih stranskih učinkih – in povedali so jim, da sodelujejo v poskusu.

Vse to se je spremenilo s cepivi covid-19.

Ti vbodi so bili, in še vedno so, eksperimentalni.

Pacienti bi morali biti opozorjeni, da so vbodi poskusni in opozorjeni na vse možne stranske učinke.
 
Nevarnosti cepiv covid-19 so bile leta 2020 dobro dokumentirane. Posnel sem več videoposnetkov, v katerih sem razložil, kakšna so tveganja. Kot definitivna tveganja sem navedel miokarditis in težave s krvjo.

Tu sta povezavi do dveh opozorilnih videoposnetkov, ki sem ju naredil:

»Možni neželeni učinki cepiva Covid-19« – narejeno 8. decembra 2020

»Nujne novice o cepivu covid-19« – narejeno dne 20. december 2020

Toda večina zdravnikov je prezrla dokaze in svoje paciente zapustila na tri načine.

Prvič, pacientov niso opozorili, da sodelujejo v poskusu.

Drugič, pacientov niso opozorili na možne nevarnosti. Paciente je treba vedno obvestiti o nevarnostih – sicer ne morejo dati svojega informiranega soglasja za vbod ali zdravljenje. Noben kirurg ne bo operiral pacienta brez njegove privolitve. Noben zdravnik ne sme dati kakršnega koli cepiva brez pridobitve informiranega soglasja. Toda zdravniki svojih pacientov niso obvestili o nevarnostih. In niso dobili ustreznega soglasja. Kršili so zdravniška pravila in kršili so zakon.

Tretjič, zdravniki niso spremljali svojih pacientov, potem ko so dobili vbod. Nekaj ​​časa so v Združenem kraljestvu bolnikom, ki so bili vbodeni, rekli, naj počakajo 15 minut, preden odidejo, če bi imeli reakcijo anafilaktičnega šoka. Toda sčasoma je bilo tudi to opuščeno. Dolgoročno spremljanje ni bilo opravljeno. Zdelo se je, da zdravnikov ne zanima dejstvo, da ubijajo in ranijo na tisoče bolnikov.

2. februarja 2021 – pred več kot letom dni – sem posnel videoposnetek z naslovom "Zdravniki in medicinske sestre, ki dajejo cepivo Covid-19, bodo sojeni kot vojna zločinci".
Če si želite ogledati videoposnetek, pritisnite povezavo.

Nobenega dvoma ni več, da so cepiva covid-19 smrtonosna in izjemno nevarna. Ni pretiravanje, če jih opišemo kot strupe.

Zdravnike, ki so dajali ali priporočili cepiva covid-19, je treba prijaviti njihovi organzaciji za izdajo licenc (v Združenem kraljestvu je to General Medical Council) in izgubiti morajo licence.

In ti zdravniki morajo biti aretirani, obsojeni in zaprti.

Podkupljeni z ogromnimi honorarji so se izneverili svojim pacientom, zatajili so poklic in se izneverili družbi.

Knjižna uspešnica dr. Vernona Colemana "Kdor vam pravi, da so cepiva varna in učinkovita, laže", se ukvarja s sodobno zgodovino cepiv in cepljenja. Na voljo je v mehki izdaji in kot e-knjiga.