Članek
Nacisti niso bili premagani...
Objavljeno Mar 17, 2022

Nacisti niso bili premagani … pritajili so se in zdaj vodijo KANADO in SVET ter spodbujajo programe evgenike in depopulacije skladne z Adolfom Hitlerjem



Ta članek lahko vsebuje trditve, ki izražajo mnenje avtorja.

Izogni se cenzuri z deljenjem te povezave:
42KOGLEDOV

Image: The Nazis weren’t defeated… they went underground and now run CANADA and the WORLD, pushing eugenics and depopulation agendas aligned with Adolf Hitler

(Natural News) Tretji rajh se ni nikoli zares končal. Čeprav je bil sam Hitler uničen, je šel nacistični režim iz 1920-ih/30-ih/40-ih preprosto v ilegalo in se je preoblikoval v globalno gibanje infiltracije in vpliva, ki se zdaj pojavlja kot "globalizem".

Svetovni gospodarski forum je poligon za sodobne naciste, med katerimi so nacionalni voditelji Macron (Francija), Merkel (Nemčija) in Trudeau ( Kanada). Predvsem podpredsednica kanadske vlade, po imenu Chrystia Freeland, je vnukinja pravega nacističnega kolaboranta in propagandista po imenu Michael Chomiak.

Kot je poročal The Gateway Pundit, je bil Chomiak tarča poljske obveščevalne službe v povojnem iskanju nacističnih sodelavcev. »Osumljenec poljske obveščevalne službe Chomiak je prispel v Krakov kmalu po tem, ko je Hans Frank (ki je bil usmrčen zaradi zločinov proti človeštvu) postal guverner, in se ponudil kot agent vplivanja, da bi Nemce obveščal o tem, kaj kolegi Ukrajinci in protiruski nacionalisti, ki so bili takrat dejavni v in okoli Lviva, razmišljajo in načrtujejo. Njegovo novinarsko delo je bilo verjetno krinka za vohunjenje v imenu Nemcev.«

Chomiakova hči je bila Halyna Chomiak, ki je mati Chrystie Freeland, zdaj podpredsednice kanadske vlade (tik pod Trudeaujem).

Kompilacija slik od TGP:

(Slika zgoraj levo: Poročena z Grahamom Bowleyem, britanskim raziskovalnim novinarjem pri The New York Timesu, prej pri FT in Herald Tribune. Je iz Leicestra, ZK.

Slika zgoraj desno: Michael Chomiak (Khomiak) s hčerko Halyno (levo), Chrystieno mamo.

Slika v sredini:Chomiak (zadaj, levo) z nemškim oficirjem in skupino različnih uradnikov Generalne uprave Krakova

Slika spodaj: Michael Chomiak na zabavi v Krakovu, Poljska, ki jo je gostil Emil Gassner, glavni tiskovni predstavnik nemške administracije v okupirani Poljski in Ukrajini, znane kot Generalna uprava ali Generalno guvernerstvo.)

Tukaj je fotografija Chrystie Freeland, Justina Trudeauja and Georgea Sorosa, ki so se sestali med srečanjem World Economic Forum v Davosu januarja 2016.

Spodaj boste videli sliko noseče ženske v vrsti za nacistično eksekucijo, ki so jo v Ukrajini izvrševali nacistični kolaboricionisti. V enem masakru, ki je omenjen spodaj, je bilo 29. in 30. septembera 1941 ubitih 33.771 Židov.

(Kompilacija slik od The Gateway Pundit / XR Vision)