Članek
ZASLEPLJENI Z VODO V OČEH
Objavljeno Jul 12, 2021

(FB: Denis Hass)

Medtem, ko se je dobršen del državljanov ukvarjal s predlogom o zakonu o vodah, je novo nastavljeni sistem s svojimi kimajočimi podložniki vpeljal medicinsko diktaturo, na vrh katere je postavil osebe, katerih morala ni samo vprašljiva, temveč celo vsem javno vidna. 

Tisti, katerih ni zaslepila voda iz zakona, pa so si z nasmehom na ustih mencali slano hrvaško morje. Za njih bo kakopak poskrbljeno.

Resničnost vsakdana je strumno a počasi sledila letnicam in dogodkom, ki so jim bili priča naši stari starši  pred natanko 83. leti.

Tistega leta je bilo 24. novembra v Das Schwarze Korps [časopis SS] zapisano:

»Žide je treba izgnati iz naših hiš in naših stanovanjskih okrožij ter jih naseliti v posebna naselja, kjer se bodo držali zgolj zase in čim manj prihajali v stik z Nemci.«

Voda v očeh je ljudem onemogočila uvid, da so besede njihovih vladarjev postale enake tistim, ki so jih uporabljali eni največjih zločincev v zgodovini. Samo zamenjamo besedo »Žid« z »Necepljen« in počakajmo še kak teden. Nemška nacistična zdravstvena mašinerija je svoje zločine prav tako pričela z razdvajanjem ljudi in medicinsko grožnjo, v kateri so okrivili židovsko populacijo, da kot uši prenašajo tifus, nadaljevala pa z vsem dobro poznanimi aktivnostmi, katerih takrat živeči ljudje niso dojemali ali pa niso želeli videti.

Da vse kaže na to, je razvidno iz priložene slike sestavljene iz treh delov. 

Na prvem delu tako vidimo izjavo ministra in vlade, ki javno trdi, da se ti. delta verzija virusa širi samo med necepljeno, ali pol cepljeno populacijo. 

Časovna stiska in izredno temeljito delo snovalcev nove resničnosti, tistih, ki so nas pričeli celo »shadow blokirati«, ne dopušča dostopa do hitrih in uradnih informacij o »PCR pozitivnih«, zato se poslužimo tistega, kar imamo. V tem primeru poročila iz Izraela, kjer je po poročanju izraelskega Haaretz-a, kar do 50% vseh novih okužb med tistimi, ki so že bili »precepljeni«. Pravijo pa tudi, da naj bi bila ta verzija veliko manj nevarna. Tako je v Izraelu in zato lahko sklepamo, da je verjetno tako tudi v Angliji, saj uporabljamo enaka cepiva in se baje borimo proti skupnemu nevidnemu sovražniku. 

Na prvi pogled dobimo občutek, da minister laže. Javno laže. In vlada, ki je ministra nastavila in deli njegovo mnenje, prav tako laže.

In če za hip v dobri veri odigramo hudičevega odvetnika in rečemo, mogoče nam pa minister želi dobro? Mogoče nas samo želi prepričati v cepljenje, ker je koristno? Mogoče pa so cepljeni res bolj varni?

Pa so? So cepljeni res bolj varni? 

3. del slike, je del razpredelnice vzete iz poročila Public Health England - SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England - Technical briefing 18 -9 July 2021, kjer vidimo to čudežno delovanje in učinkovitost cepiv proti »delta«.  

V času med 1.2.2021 in 21.6.2021 so na urgenco sprejeli 1904 bolnikov. Med njimi je življenje izgubilo 257 oseb. 

Med vsemi 257 preminulimi je bilo kar 118 tistih, ki so prejeli dvojno cepivo in 92 tistih, ki niso prejeli nobenega, kar pomeni (če vzamemo samo dvojno cepljene in necepljene), je umrlo več tistih, ki so bili dvakrat cepljeni (56%), kot tistih, ki so se na srečo temu izognili (44%).

In če smo še malce bolj natančni, si poglejmo še številke pri tistih, za katere so trdili, da jih ščitimo - starejše od 50. Tam je smrtnost pri dvakrat cepljenih kar 62% naproti 38% pri necepljenih. 

Pri vsem tem pa ne smemo zanemariti tudi smrti tisočih, katere povzročajo ti. cepiva sama, ki nam jih vsiljujejo pod pretvezo nevarnega virusa, ki smo mu še nedavno rekli - navadni prehlad.

A kaj nam povedo te številke? Je minister zaradi pomanjkanja znanja naredil napako in se zarekel? Ali pa minister javno in dokazljivo laže? 

Zato se vprašajmo - če nam minister (in z njim vlada) lažeta kar tako v obraz, mislite, da o vsem ostalem govore resnico? Da se res moramo bati virusa? Ali pa se moramo bati palice, ki bo sledila, če ne bomo ubogali? 

Kdo še vedno misli, da cepljenje ne bo postalo obvezno, glede na to, da novi zakon v 22. členu določa, da se za to odloči minister, ki laže v obraz, in kot piše v 25. členu, se o o tem odloči na podlagi dogovora z Beović/Krek navezo? 

In kdo še vedno misli, da nas ne bodo v nedogled testirali in nam natikali cunjice na obraz, ker bodo našli eno lažno pozitivno PCR palčko, kot jim to dovoljuje člen 7? 

A to je samo kapljica v hrvaškem morju zakona, ki daje »Carte Blanche« ministru, ki laže.

Res je. Slovenija je stopila skupaj. Pokazali smo enotnost, ko gre za vsakogar med nami. Egoistično. A dokler se maske natikajo samo določenim in dokler morajo samo določeni stati nekaj ur v vrsti, da se lažnivo testirajo, nam je to popolnoma vseeno. 

Da, zakon o vodah je padel. Vendar ni padel, ker bi Slovenci stopili skupaj, temveč ker so stopili zraven vsi. Tako mediji, kot ostali. A ko pogledamo okoli sebe, se moramo vprašati -  kdo se je vtaknil v lažne besede ministra in vlade o cepivu? Se je opozicija? So se mediji? Javne osebnosti? Znanstveniki? Influenserji? Zdravniki?

Da, četrti val prihaja. Želeli ali ne. Medtem, ko smo mi kupovali kavče, nove avtomobile z led svetili, gledali nogomet, kolesarjenje, glasovali o vodah in podobno, so se oni dodobra pripravili. Pripravili na 55. 

Zapiranje države ni bilo, in nikoli ne bo povezano z zdravjem. Ravno obratno. Znanost in resnica nista na njihovi strani. Pa vendar, koga to zanima? Prevzgoja je nujna.

Vojne so znanilci in prinašalci spremembe sistema. Prenos kapitala in žrtve v obliki zavedenih ljudi. In tudi tokrat ne bo drugače. Le toliko težje bo, ker tisti, ki ne želimo sodelovati, ne bomo imeli veliko izbire. Tokrat bo težko ubežati. Tokrat ne bo zaveznikov, kateri bi najemali kredite pri Rockefellerjih, da bi nas prišli reševati. In tudi njihovih post festum političnih sojenj ne. Ne, tokrat vsega tega ne bo. 

Cankar je svoje dni dejal, da si bo narod sodbo pisal sam. A bili so to drugačni časi. 

Danes si sodbe ne piše narod, temveč vsak - sam!

Pa zdrav ostante!

Vira:

Business Insider - Haaretz:

https://www.businessinsider.com/israel-50-of-delta...

Dokument SARS-CoV-2 variants of concern:

https://assets.publishing.service.gov.uk/.../Variants_of...