Članek
Čas se izteka
Objavljeno May 30, 2021

Sovražnik, pokvarjenci, goljufi in prevaranti, že leta načrtujejo to vojno.

Zdi se, da to govorim že od nekdaj -  nič se ne zgodi po naključju.

Vse slabo, kar se nam je zgodilo od začetka leta 2020, je bilo že pred leti skrbno premišljeno in načrtovano. Prevara s koronavirusom, smrtni primeri, zaprtja bolnišnic, naraščajoče cene hrane, prevara o globalnem segrevanju in prekleto skoraj obveznih cepiv, so bili natančno pripravljeni že desetletja. In bili so pripravljeni in čakali so, da napadejo vsakogar, ki dvomi v laži. Nič ni bilo prepuščeno naključju. Resnico je bilo treba zatreti.

Leta 2020, 18. marca, sem posnel video opozorilo o obveznih cepivih proti koronavirusu. Dan za tem je bila moja stran Wikipedije uničena in brez kakršnih koli dokazov sem bil opisan kot diskreditiran, kot teoretik zarote in anti-vakser. Google je popolnoma prevzel to obrekovanje.

V svojih knjigah in člankih, in v zadnjem času tudi v videoposnetkih, sem vedno govoril resnico. Nikoli nisem dovolil, da bi moja stališča narekoval denar.

Toda takoj sem štel za grožnjo.

Že dolgo nazaj je bilo odločeno, da bodo glavna orožja v tej vojni propaganda, komunikacija in ustrahovanje.

Leta 2016 je bilo na Svetovnem gospodarskem forumu poudarjeno, da se bodo ljudje z veseljem odrekli zasebnosti zaradi tehnologije. Moja knjiga Endgame vsebuje podrobnosti o tem, kako je bila prevara o globalnem segrevanju, prevara za prevarami, namerno načrtovana kot način za strašenje lahkovernih in preprostih ljudi. Danes upravljajo z našimi življenji, dan za dnem, in načrt je, da se to nadaljuje.

Daleč pred letom 2020 so milijarderji, vlade in njihovi zavezniki razpravljali o načinih nadzora in zatiranja resnice, preplavljanja medijev s propagando, diskreditiranju pripovedovalcev resnice in kaznovanju tistih, ki so bili prepoznani za krive širjenja resnice. Ker so vedeli, da bo šlo v njihovi vojni za zavajanje, cenzuro in zatiranje, so domislili, kako cenzurirati spletne strani ter nadzorovati družbene medije in video platforme. Že na začetku so ugotovili, da se bo bitka vodila v medijih. Neprestano so govorili o sledenju znanosti, vendar je bila to vedno laž.

Vedeli so, da bo ob padcu svetovnega gospodarstva svetovnim medijem grozil bankrot, zato so načrtovali nakup medijev z ogromno oglaševanja. Verjamem, da so BBC kupili z obljubo, da mu bodo omogočili, da obdrži tako osovraženo, popolnoma neupravičeno naročnino v prihodnjih letih – s prisilo javnosti ali vsaj tistega dela, ki je dovolj nedolžen, da plačuje licenčnino, da plačuje za pokvarjene in nezdrave BBC-jev propagandne napade. V Združenem kraljestvu se nobena organizacija ni izkazala za tako popolnoma neskrbno do zdravja svojih strank kot BBC. Sumim, da bo že samo BBC pomagal ubiti milijone. Novinarji BBC-ja bodo, tako kot pokvarjeni politiki in brezbrižni zdravniki, odgovorni za laži in napačne informacije, ki so jih širili in mnogi tako imenovani novinarji bodo leta preživeli v zaporu.

Pred dnevi sem zagledal naslov na BBC-ju, ki je bralce nagovarjal, naj s cepljenjem zaščitijo svoje prijatelje in družino. To je neuspeh pri preverjanju dejstev, če sem ga kdaj sploh videl. Podobno sem videl, da je novinar BBC-ja opisal, da je covid-19 kužen. Morali bi vedeti, da je prej nalezljiv kot kužen. BBC-jeve neumnosti sem podrobno razložil v številnih videoposnetkih.

In ker so vedeli, da bo prišlo do nasprotovanja pri prevzemu sveta, so pripravili tudi načine kako zatirati, zatreti, utišati in demonizirati tiste med nami, za katere so mislili, da bi jim lahko bili grožnja, za katere so mislili, da bi se lahko lažem uprli s starimi dobrimi dejstvi - izhajajočih iz trdnih znanstvenih in medicinskih raziskav.

Medijem so naročili, da ne smemo imeti dostopa do osrednjih medijev in pod nobenim pogojem ne smemo razpravljati z vladnimi tiskovnimi predstavniki in govorci. Če bi resnično verjeli v svoje trditve, bi bili navdušeni nad razpravami – misleč, da bi lahko ljudi, kot sem jaz, utišali tako, da bi me ponižali. A ne bodo debatirali, ker vedo, da bodo izgubili. Dejstva so vsa na naši strani.

Namerno in hladnokrvno so oblikovali načine, kako utišati disidente - predvsem zdravnike in znanstvenike -, ki bi lahko ogrozili globalni reset in pomik k novemu normalnemu.

Bil sem prva oseba, ki je ustrahovanje s koronavirusom označil za prevaro – menil sem, da je nevarnost močno pretirana. Če premislim, bi jo moral imenovati goljufija. Šlo je za denar in moč ob boku s pohlepom. Strokovnjaki za vplivanje na razpoloženje so nadzorovali javnost na način, kakršnega še nismo videli.

Monstrum, kot ga poznajo v novinarskih krogih, je imel tri cilje.

Najprej diskreditirati tiste, ki govorijo, tako da nihče ne bo pozoren na njihova opozorila, nasvete ali dejstva, ki jih je skušajo deliti.

Drugič, odvračati druge od širjenja resnice.

Tretjič, demoralizirati in uničiti tiste, ki so spregovorili. Da bi jim popolnoma uničili življenje, tako da bi se na koncu vdali, umaknili in se izognili spopadu. Pred kratkim sem izvedel, da je eminenten in izredno ugleden ameriški zdravnik osteopat s svojega spletnega mesta odstranil informacije o covidu zaradi stopnje zlorabe, ki jo je bil deležen od lažnih fact-chekerjev in sponzoriranih spletnih mest. In on nikakor ni edini.

S pomočjo mešanice nevednih, neumnih in pokvarjenih so bili izjemno uspešni pri vseh teh ciljih.

Borimo se v vojni proti lažni pandemiji, prevari s koronavirusom, kovid goljufijam, psevdoznanosti o globalnem segrevanju - prevaram za prevarami.

Borimo se proti številnim, psevdoznanstvenim, s strani BBC lansiranim lažem, ki se skrivajo za nepotrebnimi in smrtonosnimi zaklepanji, nesmiselnimi in nevarnimi maskami, absurdnim družbenim distanciranjem in strupenimi sredstvi za razkuževanje rok. Te stvari, zlasti zaklepanja, naj bi nas pripravile na več zatiranja, cenzure in zapiranj v imenu globalnega segrevanja.

In, seveda, se borimo z eksperimentalnimi injekcijami, ki so nepošteno prodajane nič hudega sluteči in zlomljeni javnosti s strani krvoločne množice zarotnikov.

Mimogrede, Colemanov prvi medicinski zakon pravi, da če se po zdravljenju pojavijo novi simptomi, so novi simptomi rezultat zdravljenja. Zakon velja tudi za injekcije zdravim posameznikom. In ne pozabite, če zdravilo, ki ga jemljemo skozi usta povzroči neželene učinke, ga lahko nehate jemati. Toda cepivo ali tako imenovano cepivo bo ostalo v telesu tudi po razvoju neželenih učinkov.

Vojna je dosegla kritično točko.

Laži, ki jih govorijo zarotniki (pri tem mislim na politike, predstavnike nereprezentativnih organizacij, kot sta Svetovna zdravstvena organizacija in Svetovni ekonomski forum, plačani svetovalci, specialisti za psihološke operacije, tajne službe, zdravstvene ustanove in podkupljeni in plačani novinarje) se hitro kopičijo in tvorijo pravo goro prevar, napačnih navodil in očitnih nepoštenosti. Delajo na podlagi tega, da če poveste dovolj laži in jih celo glasno kričite, bodo ljudje verjeli temu, kar rečete, ker ne morejo verjeti, da bi kdo toliko ali toliko glasno lagal. Množica zdravnikov in novinarjev je bodisi kupljena bodisi prelena, da bi kaj raziskala.

Tisti, ki se borimo na pravi strani te vojne, večino svojega časa porabljamo za zbiranje novih dokazov v svojo korist. To počnemo vsi. Če bi mi kdaj dovolili razpravljati z Whittyjem ali Valanceom, glavnima zdravstvenima in znanstvenima svetovalcema Združenega kraljestva, bi potreboval tovornjak, da pripeljem vse znanstvene članke, ki sem jih pridobil. Toda možnosti, da bi mi kdaj dovolili razpravljati s kom od pristojnih, ne obstajajo.

A preprosto dejstvo je, da so naše vsakodnevne raziskave nepotrebne; v svoji orožarni imamo več kot dovolj trdnih dejstev. Z lahkoto lahko odpihnemo krhke argumente in neutemeljene trditve opozicije.

V tem je, seveda, razlog, da so vladni svetovalci, in njihovi prijatelji pri BBC, odločno nasprotovali sprejetju mojega izziva za debato v živo.

O zdravilih na recept in cepivih pišem že več kot pol stoletja. Moje knjige so bile prevedene v 26 jezikov in prodane po vsem svetu.

Moja prva knjiga, The Medicine Men, je bila analiza odnosa med zdravniki in farmacevtskimi podjetji. Ironično je, da je bila knjiga, izdana leta 1975, objavljana v časopisu The Guardian in je bila predmet 20-minutnega filma v takratni glavni BBC-jevi informativni oddaji.

V preteklih letih so nekatere moje kampanje povzročile spremembe vladne politike. Predaval sem zdravnikom in medicinskim sestram. V preteklosti so me redno vabili na televizijo, da bi razpravljal o spornih vprašanjih. Nekoč so me televizijske hiše najemale kot voditelja in strokovnjaka. Dvomim, da obstaja kakšna večja medijska hiša, pri kateri nisem delal. Nekoč sem imel v nacionalnih časopisih pet kolumn hkrati - pod različnimi imeni. Danes pa so resnice, ki jih govorim, ocenjene za preveč nevarne, da bi jih lahko predvajali širši javnosti. Nič manj strokovnjak nisem, kot včasih in znaki senilnosti se še niso začeli pojavljati, zato je povsem jasno, da je zavrnitev debat ali razprave rezultat njihove odločenosti, da zatrejo resnico in javnost pitajo z neskončnimi obroki laži in dezinformacij.

Vlade si močno prizadevajo zagotoviti, da se resnica zatre in da sem jaz demoniziran in diskreditiran. To, kar je bila nekoč moja stran na Wikipediji, zdaj pa je zbirka izkrivljanj in laži, je zdaj pod nadzorom Centralne obveščevalne agencije v ZDA (CIA) in britanske tajne obveščevalne službe. Opisovanje mene kot diskreditiranega teoretika zarot in anti-vakserja je bilo storjeno zgolj zato, da bi ljudje nehali poslušati karkoli rečem. Izjemno me žalosti, da toliko ljudi verjame v laži.

Kdo me diskreditira? CIA z osamljenim operativnim pisanjem na Wikipediji? To laž so nato mediji povsod prevzeli - kar je največje razočaranje, da so jo sprejeli mnogi v odporniškem gibanju. Ni zabavno ugotoviti, da je zaradi politične muhavosti, in iz povsem nepoštenih razlogov, tvoj ugled neusmiljeno uničen in da je vseživljenjsko pošteno delo v dobro pacientov, ki je nekoč veljalo za častno in ugledno, čez noč zavrnjeno in ugotoviti, da je razširjena profesionalna obsodba okrašena z zbirko napačnih informacij in neupravičenim posmehovanjem. Še huje je, ko bereš, da ljudje govorijo stvari, kot so 'Včasih sem mu verjel, potem pa sem videl, da je bil diskreditiran'. Zakaj se nikoli ne vprašajo: 'kdo ga diskreditira?'

Omeniti velja, da je Larry Sanger, soustanovitelj Wikipedije, pred kratkim opisal samoklicano, v samozaložbi izdano, lažno enciklopedijo, kot 'temeljito pokvarjeno', umazano z 'nadzorom in izplačili v zakulisju'. Poglejte njegovo izvrstno knjigo Eseji o svobodnem znanju in Wikipedije ne boste nikoli več uporabljali. In ne pozabite, da je Sanger njen soustanovitelj. Wikipedia je enciklopedija na tak način, kot je BBC neodvisen izdajatelj televizijskih programov. Oglejte si moj video, v katerem je razloženo, kako Wikipedia deluje.

En urednik Wikipedije se je celo pohvalil, da bo odstranil strani z Wikipedije, ki obravnavajo dve od mojih serij romanov, od katerih je ena osnova nagrajenega filma, v katerem je Pauline Collins igrala kot lik gospe Caldicot. To ni imelo nič skupnega s kovidom, šlo je zgolj za kljubovanje in poskus, da bi mi škodoval.

Nihče drug kot anonimni urednik Wikipedije me še nikoli ni opisal kot diskreditiranega, preden je to storila Wikipedia. Vlade in njihovi svetovalci so zarotniki in ne jaz.

In seveda, Google sodeluje z Wikipedijo, da zagotovi, da se laži širijo na široko in daleč ter izgledajo prepričljivo. Google in Wikipedia sta uničila nedolžnost, celovitost in neodvisnost interneta; dve maligni organizaciji sta se zdaj združili in posvetili zatiranju, stigmatiziranju, diskriminaciji in uničevanju izvirnega razmišljanja. Ta dva zdaj predstavljata največjo grožnjo svobodi, demokraciji in izvirnemu razmišljanju. Tako kot BBC v Veliki Britaniji, sta odločna sovražnika znanosti, resnice in racionalnega mišljenja. Neprestano prejemam sporočila od IT-strokovnjakov, ki poudarjajo, da je moja spletna mesta težko najti v Googlu. 'Lahko naredimo, da bo vaše spletno mesto prvo,' obljubljajo. O ne, ne morejo.

Vse življenje se borim s farmacevtskimi družbami in vladami, posebne podružnice in operativci MI5 pa so že zdavnaj priznali, da so mi vohunili, prisluškovali mojim telefonom in me snemali. V osemdesetih letih sem prejel veliko groženj po pošti in faksu. Nekatera pisma, ki sem jih prejel od sodnega izvršitelja zaradi dodatnega učinka, so bila tako dolga, da so jih potisnili skozi mačja vratca. Moje članstvo v Kraljevskem medicinskem združenju se je končalo in odvetnik, ki je zastopal farmacevtska podjetja, mi je poslal debel paket podtikanj o meni – katerih večine še nikoli nisem videl.

Toda to, kar se zdaj dogaja, je drugačno.

Samo v prejšnjem mesecu je imelo le eno od mojih spletnih strani več kot osem milijonov obiskov iz vsega sveta, verjetno kot rezultat tega pa je bilo 1700 resnih poskusov vdora na to stran in njene  odstranitve. Več kot 1700 poskusov vdorov v enem mesecu. Večina vdorov je prišla iz ZDA.

Napadi in zlorabe zdaj prihajajo vsak dan. Lažnivci pogosto trdijo, da sem bil diskreditiran ali izbrisan iz zdravstvenega registra. Nobeno od teh obrekovanj ni resnično, žal pa jim milijoni verjamejo. Lažnivci si nekaj izmislijo, povabijo krotkega novinarja, da laž ponovi, nato pa članek uporabijo kot referenčni vir. Preiskali so vse moje stare članke in trdijo, da sem se v zvezi z aidsom v osemdesetih letih zmotil. Ampak nisem bil. Preberite, kaj sem napisal, in bilo je popolnoma natančno.

To ni običajna ali preprosta zloraba socialnih medijev. To je odločen poskus uničenja posameznika, katerega zločin je, da govori resnico v svetu, kjer je resnica postala nesprejemljiva. Priznam, da me nekoliko jezi, ko ljudje rečejo, da če si napaden, pomeni, da nekaj počneš prav in je to znak časti. No, lahko bi bilo, če bi napad vključeval le nekaj nesramnih komentarjev. Ko pa se vaše življenje postavi na glavo in obrne navzven, postane malo več kot to. Počutim se tako zatirano in tako umaknjeno, da eno leto nisem govoril osebno z nikomer, razen z ženo in nekaj izbranimi trgovci. Resnično me skrbi, da bi jih ubili - to je edino orožje, ki jim je ostalo, in ne bi bil prvi, ki bi ga trajno utišali.

Očitali so mi, da vodim kampanjo, da bi z njo zaslužil. No, to je težko razumeti, saj je bil moj ugled in prodaja knjig uničena in svojih videoposnetkov ali svojih spletnih mest nisem nikoli prodajal, čeprav bi bilo to enostavno. Dejansko je za vzdrževanje spletne strani potreben denar. Moji dve najbolje prodajani knjigi sta na voljo brezplačno v obliki datotek PDF in na tisoče si jih je preneslo. S provizijo za brezplačno knjigo, se ne kupi veliko kosil.

Obtožen sem kampanje, češ da iščem pozornost. To ne zdrži, če veš, da sem zavrnil dvajsetkrat toliko intervjujev, kot sem jih dal. Samo vprašajte naokoli. In kdo si želi takšne pozornosti, kot jo dobivam? Priznam, da sem tako pobit zaradi tega, kako so lagali o meni, da že vrsto mesecev težko zapuščam dom.

Laži so bile neskončne in nenavadne, pa tudi nepomembne. Očitali so mi, da sem ruski vohun, kar je absurdno. Moje ime se konča na ... man, zato so rekli, da sem Žid. S prsti sem si šel skozi lase - kar je ostalo od njih - in s tesnobo podržal glavo v rokah in nekako sem zato postal prostozidar. Ne vidim pomembnosti v teh trditvah, vendar nobena od teh stvari ni resnična.

Povsod so me klevetali in lagali, toda nobena radijska ali televizijska postaja mi ne bo upala dati časa za razpravo o pomembnih vprašanjih ali za svojo obrambo. Sovražnik ve, da če bi smeli razpravljati o kovidu, bi izgubili že pred meseci. Najmočnejše sile na svetu - vlade in mediji - so se združile v laži, da bi utemeljile najhujšo goljufijo v zgodovini.

Včasih je veljalo pravilo, da če televizijska hiša pripravi program za napad na nekoga, povabi žrtev v studio. Nič več. Pravila so se spremenila. Danes, naj vas spomnim, se BBC ponaša s tem, da kritikom cepljenja ne bo dovolil v svoje studie.

Operativci Cie in MI5 so preiskali 5.000 člankov, ki sem jih napisal za nacionalne časopise in da bi se s čim oborožili. Poskušali so uporabiti moje članke o aidsu iz 80-ih, časopis na Tajskem pa je sprožil nekaj čudnih napadov, toda vse, kar sem takrat napisal, je bilo popolnoma natančno. Spomnim se, da sem po dolgotrajni razpravi o AIDS-u stal na pločniku pred studii LBC in bil zamaknjen, ko mi je aktivist, ki me je pravkar v studiu napadel, zasebno priznal, da je bilo vse, kar sem rekel, natančno. Založniki moje knjige Zdravstveni škandal so v osemdesetih najavili načrte za obsežno promocijsko kampanjo in nato knjigo nenadoma in skrivnostno odpovedali. Knjiga je vsebovala poglavje o aidsu. Verjamem, da je bil strah pred aidsom prvi poskus prestrašiti prebivalstvo, da bi sprejelo Agendo 21, in to je bilo pretiran strah, ki so ga moji članki in oddaje ustavili.

Zdaj me kritiki vedno imenujejo gospod in ne zdravnik - to je del uničenja verodostojnosti.

Če želite vedeti, kako neusmiljena je lahko opozicija, preberite 'Roche proti Adamsu' - grozljiva zgodba o tem, kako je bil žvižgač preklet blizu uničenja.

Se spomnite Kasandre - Grkinje, katere opozorila so bila zavrnjena in prezrta? No, v tem pogledu čutim naklonjenost do Kasandre.

Vse težje je najti založnike za moje knjige. Prepovedan mi je celo nakup oglasov za moja spletna mesta. Muhammad Butt je moral BrandNewTube preseliti ven iz Združenega kraljestva, ker so mu rekli, da bo platforma zaprta, če moji videoposnetki ne bodo odstranjeni. Ko sem, kmalu na začetku ponudil, da oddidem in preneham snemati videoposnetke, mi je vedno radodarni in častni Muhammad Butt rekel, da bo zaprl platformo, če bom nehal. Moja e-poštna sporočila so blokirana in izginejo. Pogosto se pojavijo štiri ali pet dni kasneje. Moje knjige so v nekaterih državah popolnoma prepovedane. To ni nič novega. Na primer, Kitajska me je pred nekaj leti popolnoma prepovedala zaradi kolumne o cepljenju, ki sem jo napisal v široko razširjenem kitajskem časopisu. Tudi nemški založniki so storili isto.

Rezultat tega je, da ne mine dan, ko si želim, da ne bi začel te preklete kampanje. Želim si, da bi samo ostal mirno upokojen, pisal lahke komedije in malo užival v življenju, gojil mak in lupine. Poklicno sem na koncu. Majhna skupina sovražnikov s polnim delovnim časom se ukvarja z obrekovanjem vsega kar počnem. Pa vendar nič, kar sem rekel ali napisal, ni bilo storjeno brez dobrih namenov; vse je temeljilo na trdnih raziskavah. In že vrsto let se je vedno znova izkazalo za pravilno. Oglejte si moje napovedi za zadnje leto. YouTube je izbrisal edine moje videoposnetke, vsi prepisi pa so na www.vernoncoleman.com - razen prvega videa, ki sem ga posnel brez scenarija.

Moti me, ko britanska vlada izrazi zaskrbljenost nad zlorabo na družbenih omrežjih, ko vem, da sta britanska in ameriška vlada glavni vir zlorabe, ki jo trpim. Britanska revija Country Life je pred kratkim trdila, da je zloraba, ki se zgodi na spletu, cena, ki jo plačamo za to, da ne živimo v Orwelovski policijski državi. Mora biti lepo živeti v svetu, kjer tako mislite; kjer še vedno verjamete, da imamo svoboden narod in svoboden tisk.

Pozorno oko je morda opazilo, da črk FRSA ne dodajam več svojemu imenu. Razlog je preprost. Prejšnji mesec sem bil izključen kot član Kraljevskega združenja za umetnost (RSA), ker je bilo društvo očitno nezadovoljno z mojimi pogledi, ki mimogrede vsi temeljijo na znanosti, in prizadeto, da so me napadli v BBC-jevem enostranskem programu Panorama. Ugovarjanje mojim dejansko natančnim mnenjem se mi je zdelo za moj okus nekoliko preblizu fašizmu in izključitev, ker me je napadel BBC, mi je izgledala kot oškodovanje žrtve kraje. Ni nepomembno, da se zdi, da je celo BBC sam ugotovil, da je Panorama kriva velike prevare v zvezi z intervjujem princese Diane.

Poleg tega, da me je obtožil demonizacije na Panorami (komaj kaj, kar je pod mojim nadzorom), me je RSA obtožil, da dvomim v mit o globalnem segrevanju, čeprav je vse, kar sem napisal in rekel, popolnoma res in se nisem zavedal, da je zdaj prekršek ponuditi znanstvene dokaze, ki ovržejo potegavščino.

RSA se je tudi pritožil, da se je okoli mene veliko razpravljalo in da so člani o meni tvitali. In tako naprej in tako naprej.

Izkazalo se je, da je bil eden od tviterašev nekdo z imenom Catrin Nye, za katerega nisem še nikoli slišal. Kaže pa, da obstaja voditeljica BBC-ja, imenovana Catrin Nye, katere fotografija je precej podobna imetniku Twitter računa, ki je tvitnil o meni. Mogoče sta si v sorodu. Če je tako, je to precej lepo.

BBC me napade, ker govorim resnico, nato pa BBC-jevka tvita o meni in RSA, namesto da bi se sestal ali iskal resnico, me izloči, ker sem dopustil, da se to zgodi. In ne pozabimo, BBC je organizacija, ki ima finančne povezave s fundacijo Billa in Melinde Gates - ki veliko vlaga v eksperimentalna cepiva. Po mojem mnenju je BBC najbolj konsistentno nepoštena, polna predsodkov in hudobna medijska organizacija na svetu.

Ne bi si mogli misliti, kajne? Povedal sem vam to žalostno zgodbo o nebrzdanem preganjanju, ker dokazuje, kako obupno nepošteno je celotno dogajanje. Če bi bili pošteni, bi debatirali z mano verujoč v zmago. Toda ne morejo razpravljati, ker bi izgubili, zato poskušajo zmagati s širjenjem laži. To ni običajna zloraba na družabnih omrežij. To so zlonamerne laži, izmišljene in razširjene, da bi povzročale dvom in pomagale pri zatiranju resnice. Neusmiljenost in krutost ter zavrnitev razprave so dokaz njihove temeljne hudobnosti. In verjamem, da če me ne bodo uspeli utišati drugače, me bodo ubili.

Seveda nisem edini zdravstveni delavec, ki je bil napaden. Vsak pošten zdravstveni delavec, ki si je upal podvomiti v izrečene laži, je bil obrekovan in predmet laži, njegovo delo pa nepravično diskreditirano. Večino so zlobno napadli z lažnimi vladnimi vdori na Wikipediji.

In ravno ta namerna, hladnokrvna, nepoštena demonizacija tistih, ki poskušamo širiti resnico, vsaj delno pojasnjuje, zakaj si prizadevamo premagati fašiste in tirane, ki so odločeni, da nam vsilijo globalni reset - proti naši volji.

Resnica je bila žrtev te vojne - tako kot v vseh oblikah resnih spopadov.

Ne potrebujemo več dejstev, da je kovid-19 prevara. Ne potrebujemo več dokazov, da so glavni mediji in t.i. fact chekerji – preverjalci dejstev tako upognjeni kot sponke. Ne rabimo več teorij.

Kar moramo storiti, je narediti več za širjenje resnice zunaj tistih, ki že vedo, da mit o kovid-19 temelji na ponaredkih lažne znanosti. Pospešiti moramo hitrost, s katero delimo resnico z nevednimi.

Protesti in twitter pogovori so, vem, lahko tolažilni in pomirjujoči. V svetu, kjer so glavni mediji zavzeti za promocijo nepoštenih argumentov za cepljenje in za zatiranje resnice, se lahko počutite same.

Toda za zmago v vojni moramo poseči ven, v strašljiv svet, kjer ljudje verjamejo, kar jim je bilo rečeno o maskah in cepivih. Zmagali bomo tako, da bomo resnico delili s čim več ljudmi.

Ljudje, ki verjamejo, da kovid cepivo deluje, so po definiciji popolnoma zaupljivi in ​​lahkoverni. Sprejemajo namerno ustvarjen mit in mrežo samozadostnih laži. So nekakšni zaupljivi nedolžni, ki verjetno še vedno verjamejo, da se Božiček enkrat na leto spušča po dimnikih. Ne vedo, da sodelujejo v eksperimentu. Ne vedo, da cepiva ne preprečujejo, da bi ljudje dobili ali širili kovid. Ne vedo, da je dokazano, da jih kovid ni pokončal ni več kot grip. Ne vedo o smrtnih primerih, povezanih s cepljenji.

Deliti moramo dejstva, ki brez kakršnega koli vprašanja dokazujejo, da so poskusne injekcije ubile in oškodovale več deset tisoč ljudi. Za to preprosto delimo vladne podatke iz ZDA in Velike Britanije. Deliti moramo dokaze, ki dokazujejo, da gre za eksperimentalna zdravila. Deliti moramo dokaze, ki dokazujejo, da čeprav je virus resničen, ni nič bolj smrtonosen kot letna gripa in da je bila prevara trditev, da se soočamo z največjo nevarnostjo za zdravje ljudi od črne smrti. Vladne številke dokazujejo, da je vse to res.

Seveda ni kovid-19 prevara – prevara je v tem, da se prodaja kot pandemija, na način, da se virus trži, promovira in oglašuje. Druga stran je namerno povzročila zmedo glede tega. In milijoni še vedno mislijo, da je drugačna kot gripa.

V vojni bomo zmagali tako, da bomo dosegli ljudi zunaj uporniškega gibanja. In to bomo storili tako, da bomo resnico predstavili na trden, zanesljiv, zabaven in neizpodbiten način. Resnico imamo na svoji strani, vendar jo moramo promovirati, da bomo spreobrnili tiste, ki so jih organizacije, kot je BBC, prevarale, nalagale in prepričale.

Osredotočiti se moramo na nekaj osnovnih vprašanj.

Najprej,  o vsem so lagali. Številke kažejo, da kuge ni bilo. Prosim, delite moj video z naslovom 'Končni, neizpodbitni dokaz, da pandemija Covid-19 nikoli ni obstajala' (Final, Irrefutable Proof that the Covid-19 Pandemic Never Existed)

Drugič, zatrli so resnico in potlačili in demonizirali vse, ki govorijo resnico.

Tretjič, očitna je kovid prevara del nečesa večjega - in to je potegavščina o globalnem segrevanju in Agenda 21. Nikoli ni bilo nobenega dokaza o globalnem segrevanju in neizogibne, predvidljivo nepredvidljive vremenske spremembe v zadnjih desetletjih niso bile nič drugega kot del življenje. (Čeprav obstaja ironija v tem, da Bill Gates in drugi zdaj namerno zdaj poskušajo preprečiti sonce in spremeniti naše vreme.)

Četrtič, njihovi priporočeni ukrepi - socialno distanciranje, zaklepanje, maske in udarci niso bili nikoli potrebni in so bili vedno namenjeni, da naredijo več škode kot koristi. Raje umrem, kot da bi dobil smrtonosno poskusno injekcijo.

V osrednji mediji nam ne dovolijo razpravljati o teh vprašanjih. Ne moremo uporabljati Facebooka ali Twitterja, ker so te platforme v lasti fašistične kabale, ki poskuša prevzeti svet. Moramo se soočiti z dejstvom, da živimo v totalitarni družbi, kjer oblasti zatirajo resnico.

Ko bodo jeseni smrti narasle, vemo, da bo za to kriv patogeni zvarek. Toda tega ne bodo priznali. Smrti bodo nekaj mesecev oddaljene od cepljenj in krivili bodo tiste, ki nismo bili zabodeni. Moje napovedi o vsem ostalem - tudi o gospodarstvu - so bile popolnoma natančne. Tudi ta napoved se bo uresničila.

Že več mesecev verjamem, da moramo priti na plano, tako da svoje podatke delimo na edini način, ki ga lahko: z distribucijo letakov, razdeljevanjem kopij The Light Paper in pošiljanjem kopij dokumentov, ki ponujajo prepričljive dokaze, da vlada, medijski zdravniki in izdajatelji televizijskih programov lažejo skozi zobe.

To ni težko narediti. Na spletni strani www.vernoncoleman.org je na voljo veliko letakov in člankov, kjer je vse mogoče brezplačno prenesti in poslati.

Za naslove poskusite uporabiti media.info - spletno mesto, ki vsebuje kontaktne podatke časopisov, revij, radia in televizije v Združenem kraljestvu.

To je boj med dobrim in zlim; med vašim Bogom in njihovim hudičem, med pravičnimi in luciferijani.

Potrebujemo vojsko ljudi, ki so pripravljeni na te stvari. Pošljite pet e-poštnih sporočil na dan in lahko se štejete za majorja odporniške vojske. Deset e-poštnih sporočil na dan in ste polkovnik. Petnajst e-poštnih sporočil na dan in postanete brigadir. In če dnevno pošljete dvajset e-poštnih sporočil, se lahko imenujete General.

Moj predlog? Pošljite članek 'POSODOBLJENO - Koliko ljudi ubijejo cepiva?' (`UPDATED – How Many people Are the Vaccines Killing?’)

Pošljite ga zdravnikom, novinarjem in politikom. Pošljite ga šolam, lokalnim časopisom in radijskim postajam.

Ali pa pošljite video in prepis „Končni, neizpodbitni dokaz, da pandemija kovid-19 ni nikoli obstajala“ (`Final, Irrefutable Proof that the covid-19 Pandemic Never Existed.’).

Mojih videoposnetkov ali člankov ni več mogoče objaviti na Facebooku ali Twitterju, ki sta zdaj očitno zatirajoči organizaciji, lahko pa ljudi usmerite na ustrezna mesta na mojih spletnih mestih in na BrandNewTube. Danes sem ugotovil, da je to moj 220. video v dobrem letu dni. Vsi so še vedno veljavni in primerni, večina pa je še vedno na voljo tam ali nekje drugje.

Ni čudno, da se počutim zmedeno.

Samo z delitvijo resnice bomo zmagali v tej vojni.

Imamo nekaj prednosti.

Prav imamo, vemo, da imamo prav in zato smo strastni in ker smo stisnjeni v kot, nimamo več kam iti in nimamo druge možnosti, kot da se še naprej borimo.

Toda resnica je, da se čas izteka. Ukrepati moramo zdaj. Ali pa bo prepozno.