Članek
Tič ali moška sveta gora
Objavljeno Aug 02, 2014

Mislim, da se s tem lahko strinjamo vse ženske. Še posebej, če smo kdaj spremljale njihov sveti odnos do svojega zvestega pomočnika, ki pogostokrat razmišlja in dela namesto zgornje glave. Francoska beseda »le coq« označuje moškega z zares velikim tičem, obenem pa nosi ime plemenite živali, ki se rada ponosno šopiri, to je petelina. Včasih kopenske pernate živali posplošeno imenujemo za tiče, saj jih s tem zaradi njihove navidezne sposobnosti letenja približamo ptičem. Sledi nekaj resničnih šaljivk ali šaljivih resnic na račun tičev, ker so preveč dnevno vseprisotni, da bi jih prezrli. Na njihovo zdravje!

Za vse ženske, ki vidijo to resnico in za vse moške, ki zmorejo prenesti resnico

ETIKETA PRISPEVKA:

  • Priporočljivo: ženski večeri.
  • Misel utehe: Tič (coq) brez glave ne funkcionira, vendar še vedno miga, četudi v prazno.
  • Nepriporočljivo: moškim, ki iščejo svoja jajca (razlog: potencialno sklonjena glava je že okupirana).
  • Opozorilo!: Prispevek je popil serum resnice. V to ga je pahnila pretresljiva zgodba potepuškega tiča na pohajkovanju med jatami kokoši. Posledica: prispevek sedaj kašlja.
  • Rešitev: »Dol z njegovo glavo!« po besedah francoskih revolucionarjev. Besede niso tako revolucionarne za . Besede niso tako revolucionarne za današnji čas, so pa vsekakor dejanja. Vendar nobenega tiča ne bomo silili k hoji s sklonjeno glavo. Beri dalje ...

Kaj ni »le coq« enako kot »kurec«?

ženske imajo najrajši pokončne ptiče.