Članek
Hitri kredit za avto
Objavljeno Oct 12, 2022

Hitri kredit za avto lahko pridobijo vsi tisti, ki ustrezajo določenim pogojem. Slednje vam bomo predstavili v nadaljevanju današnjega članka. Prav tako vam bomo predstavili tudi, kakšen hitri kredit za avto je mogoče pridobiti. Če želite izvedeti več informacij o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Auto Loans: How to Get the Right One

Najprej naj omenimo, da v Avtotehni VIS lahko kadarkoli pridobite hitri kredit za avto, če ustrezate določenim pogojem. Pri tem najvišji znesek kredita lahko doseže vrednost 2.500 evrov, najnižji pa 125 evrov. Ročnost lahko doseže od 3 do 36 mesecev. Naj omenimo tudi to, da je najnižji mesečni obrok 10 evrov, najvišji pa 20 % plače ali pokojnine. Pri tem so stroški financiranja porazdeljeni med obroke, obrestna mera pa znaša 8 %. Plačila potekajo preko direktne obremenitve, in sicer 18. v mesecu. 

Sedaj pa naj vam na kratko predstavimo, kdo sploh lahko pridobi hitri kredit. Poudariti moramo, da se kreditna pogodba sklene na podlagi izjave, v kateri stranka izjavlja naslednje:

  • Sem državljan republike Slovenije.

  • Sem starejši od 25 let.

  • Sem redno zaposlen pri delodajalcu v RS ali upokojen in prejemam pokojnino s strani ZPIZ-a.

  • Imam stalno prebivališče v Sloveniji.

  • Osebni račun imam odprt pri eni od bank v Sloveniji, na katerega prejemam plačo v višini vsaj 643,36 € ali pokojnino v višini vsaj 607,62 €.

  • S.P.-jem, pogodbenim delavcem, kmetovalcem in drugim pa v podjetju Avtotehna VIS ne odobravajo tovrstnih kreditov.

Postopek pridobitve hitrega kredita za avto

Postopek pridobitve hitrega kredita za avto je zelo enostaven. Najprej je potrebna osebna identifikacija stranke, prijava v spletno aplikacijo, ki je dostopna na pk.takoleasy.si, priprava informativnega izračuna, preverjanje stranke v aplikaciji (EMŠO, davčna št.), vnos ostalih podatkov o kreditojemalcu v aplikacijo ter nazadnje še izpis in podpis pogodbene dokumentacije. Pri celotnem postopku vam pomagajo svetovalci iz omenjenega podjetja. Slednje lahko kadarkoli povprašate karkoli v povezavi s hitri kredit za avto. Za sklenitev tega kredita pa je potrebno imeti veljavni osebni dokument (osebna izkaznica, potni list ali kartica vozniškega dovoljenja), davčno številko in še številko mobilnega telefona.

Car Finance Explained - Which?

V podjetju Avtotehna VIS bodo z največjim veseljem poskrbeli za odobritev vašega kredita ob nakupu novega ali rabljenega jeklenega konjička! Če si kredit želite urediti tudi vi, vam svetujemo, da jih obiščete v poslovni enoti Ljubljana, Kranj ali Škofja Loka. Njihove enote so odprte vsak delovni dan (od ponedeljka do petka) med 8. in 18. uro. Prav tako so njihova vrata odprta tudi ob sobotah, in sicer med 9. in 13. uro.

Bad Credit Repo Car Loans in Mesa | Rocky's Auto Credit

Poudariti moramo, da lahko v Avtotehni VIS vse opravite na enem mestu. Poleg nakupa novega ali rabljenega vozila ter servisa in celovitega vzdrževanja vozila, skozi celo leto ponujajo tudi druge storitve. Če potrebujete pomoč, vam njihovi strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Vaša naloga pa je, da izberete področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Ponudijo pa tudi brezplačen nasvet. Nikar ne spreglejte niti akcijskih ponudb, ki so jih pripravili za vas! Trenutno so kar -30 % znižani Peugeot strešni kovčki. Slednji so priročni za prevoz vse prtljage, ki je v kabini ne želite ali enostavno ne morete peljati. Njihova sodobna oblika in enostavno odpiranje ter zaklepanje pa so le še dodatni argumenti za nakup. Mi vam toplo priporočamo, da strešni kovček postane nepogrešljiva dodatna oprema vašega vozila na vseh daljših potovanjih. Pri tem velja izpostaviti, da nakup strešnega kovčka člani kluba Moj Peugeot dobite le-te še posebej ugodno. Ne odlašajte več in hitro kliknite na zgornji odebeljeni napis. Najprej si s hitri kredit za avto zagotovite odlično financiranje, nato pa opravite še ugoden nakup strešnega kovčka!