Članek
Prosta delovna mesta Nova Gorica
Objavljeno Jul 19, 2022

Prosta delovna mesta Nova Gorica so razpisana na spletni strani Workforce.si. Trenutno je razpisanih 32 prostih mest, ki obsegajo različna področja. Med njimi so naslednja prosta delovna mesta Nova Gorica: delavec na bencinskem servisu, čistilec, vodja kuhinje, prodajalec, kuharski pomočnik, kuhar, natakar, spremljevalec voznika, vodja skladiščnega poslovanja, delavec v proizvodnji kartonske embalaže, pomoč v trgovini in skladišču ter še nekatera druga. Če ste iz Nove Gorice ali okolice, potem bo katero izmed razpisanih delovnih mest zagotovo primerno za vašo bodočo službo. 

Nova Gorica se nahaja v Slovenija

Prijavite se na prosta delovna mesta v Novi Gorici

Če želite, se lahko na prosta delovna mesta Nova Gorica prijavite tudi vi – hitro in enostavno! Kot smo že omenili, se lahko na aktualna prosta delovna mesta Nova Gorica prijavite kar preko zgoraj omenjene spletne strani. Najprej morate ob željenem delu klikniti na gumb »prijavi se«. V naslednjem trenutku se boste znašli na spletni strani, kjer morate vpisati nujno potrebne osebne podatke ob prijavi. To so ime priimek, telefonska številka, leto rojstva, elektronski naslov, spol, želeno delovno mesto, odpovedni rok, naslov, država, mesto, poleg tega morate priložiti še življenjepis (CV) in se strinjati z vsemi pogoji uporabe, splošnimi pogoji poslovanja ter politiko zasebnosti. Nato kliknete na gumb »prijavite se« in že v naslednjem trenutku bo vaša prijava oddana.

Nova Gorica 0720069 1600x1062 77.jpg

Primer zaposlitve v Novi Gorici

Na tem mestu naj vam predstavimo delo kuharja, za katerega so razpisana prosta delovna mesta Nova Gorica. Na kratko lahko zapišemo, da kuhar skrbi za pripravo jedi po naročilu ali za načrtovane menije. Hrano pripravi v skladu z načeli ohranjanja bioloških vrednosti živil, pri tem pa upošteva okus, nasitnost ter prijeten videz jedi. Poudariti moramo, da je delo kuharja raznoliko in obsega vse od naročanja in prevzemanja živil do čiščenja, toplotne obdelave, razdeljevanja na posamezne obroke, garniranja in dekoriranja jedi. Kuhar naroči in prevzame živila ter drugo blago za pripravo hrane. Pripravi in očisti živila ali pa to delo razporedi pomožnemu osebju, ki se tudi nahaja v kuhinji. Prav tako kuhar sodeluje tudi pri pripravi in sestavljanju jedilnih listov, dnevnih menijev ter pri pripravi kalkulacij za posamezna jedila ali obroke. Za uspešno delo spremlja strokovne novosti in jih tudi uporablja. Ko si nabere dovolj izkušenj, sodeluje pri uvajanju novih delavcev. Vedite, da je kuhar pri delu oblečen v delovno obleko, ima pokrivalo, je ustrezno obut ter upošteva predpise o varstvu pri delu. Pri tem uporablja tudi različne vire energije, kot so elektrika, plin ali para ter tehnične in mehanske naprave. Uporablja še posodo za pripravo jedi, za kuho, za serviranje, za pomivanje in čiščenje ter za odpadke, termično posodo in posodo za kuhanje pod povečanim pritiskom, različno orodje in drobni inventar. Za prenašanje in prevoz živil in jedi uporablja transportne vozičke, tekoči trak in občasno tudi dvigala. Pri delu potrebuje nepogrešljivo kuhinjsko perilo ter čistilno orodje in pripomočke, krpe, gobe, krtače idr. 

Prosta delovna mesta Nova Gorica - Workforce

Za opravljanje tovrstnega poklica se zahteva poklicna oziroma strokovna kvalifikacija kuharja. Med šolanjem spozna tehnologijo priprave hrane, nauči se ravnati z živili in kuhano hrano. Spozna količinske normative, programiranje in načrtovanje prehrane, higienske in tehnične predpise. Zna organizirati lastno delo in uporabljati strokovno literaturo.

Prosta delovna mesta - 24ur.com

 

Povzamemo lahko, da je naloga kuharja priprava jedi po naročilu s sestavljenim menijem. Hrano mora pripraviti v skladu z načeli ohranjanja bioloških vrednosti živil, pri tem pa upošteva okus, nasitnost in prijeten videz jedi. Če se torej tudi vi želite zaposliti kot kuhar, potem vam svetujemo, da se prijavite na prosta delovna mesta Nova Gorica. V kolikor se vam bodo ob prijavi porajala morebitna vprašanja, vam svetujemo, da obrnete na izkušeno in strokovno podkovano ekipo podjetja Workforce. Z veseljem vas bodo usmerjali in vam pomagali pri iskanju nove zaposlitve!

Imaš status študenta? Poišči prosta študentska dela preko študentskega servisa Mjob!