Članek
Šamponi proti izpadanju las
Objavljeno Jul 17, 2022

Šamponi proti izpadanju las so primerni za moške (ki se soočajo s plešavostjo) in ženske. Tovrstni izdelki namreč predstavljajo edinstveno rešitev za zmanjšanje izpadanja vaših las. V kolikor se tudi vi soočate s podobnimi težavi, vam predlagamo, da nadaljujete z branjem današnjega članka.

Kako najti pravi šampon za svoje lase? - Etnobotanika

Naj že na začetku poudarimo, da je izpadanje las relativno pogosta težava (še posebej pri moških), s katero se je potrebno soočiti celostno. V jesenskem in spomladanskem času je sicer izpadanje las že po naravi bolj intenzivno kot običajno in ga kot takega tudi ni mogoče povsem preprečiti. Takšnemu izpadanju las dermatologi pravijo začasno, na katerega poleg letnega časa vplivajo tudi razni dejavniki. Običajno na prekomerno izpadanje las vplivajo naslednji dejavniki: neuravnotežena prehrana, pusta z vitamini (predvsem pomanjkanje vitaminov B kompleksa), uživanje določenih zdravil, neustrezno ravnanje z lasmi, dolgotrajnejši stres, nosečnost in tudi nepravilnosti v imunskem sistemu posameznika. Zaradi naštetih dejavnikov lahko izpade tudi več kot 100 las dnevno, kar je še sprejemljivo. Drugačen izvor pa ima trajno izpadanje las. Razlog zanj so predvsem zmanjšani lasni mešički in njihovo oslabljeno delovanje. 

Energijsko informiran šampon Harmony - Etnobotanika

Plešavost ogroža 35 odstotkov vseh moških do 30. leta starosti

Pa naj vam na tem mestu na kratko predstavimo še nekaj zanimivosti o plešavosti. Ta problem se namreč pojavlja pri mlajših moških in celo pri vsaki deseti ženski. Poleg tega je znano, da plešavost ogroža 35 odstotkov vseh moških do 30. leta starosti. Pri tem naj omenimo še to, da tendenca z vsakim letom (na žalost) narašča. Moškim se namreč z leti zmanjšuje aktivnost njihovih lasnih korenin, ravno zato pa lasje najprej postanejo tanjši, nato izpadejo in kasneje ne rastejo več. Zelo podobno se zgodi tudi ženskam, ki imajo policistične jajčnike. Gre za motnje delovanja ščitnice ali pa pričetek menopavze. Poleg vseh naštetih razlogov na izpadanje las vplivajo še naslednji dejavniki: ostale hormonske motnje, stres, stranski učinki nekaterih zdravil, pomanjkanje vitaminov in mineralov v telesu ali pa hitra izguba telesne teže.

Kako najti pravi šampon za svoje lase? - Etnobotanika

Naravni šamponi proti izpadanju las, ki preverjeno deluje

Hitro in izredno učinkovito rešitev za zgoraj omenjene težave predstavljajo nepogrešljivi in naravni šamponi proti izpadanju las. Slednji se razlikujejo po sestavi, učinkovitosti in še drugem. Na tem mestu vam predstavljamo izdelke iz podjetja Etnobotanika, med katerimi so tudi šamponi proti izpadanju las. Slednji so sestavljeni iz kombinacije sestavin, ki (že preverjeno) delujejo. To so: Amla + hibiskus + hidrolat Rožmarin. Vse naštete sestavine skupaj zagotavljajo najboljšo kombinacijo proti izpadanju  in prezgodnjemu sivenju las. Pripravljeno zmes je potrebno nanesti na umito in posušeno lasišče - enkrat na teden. Postopek pa je potrebno ponavljati 6 tednov zapored. Izboljšanje stanja je mogoče opaziti že po 2. nanosu, po 6. nanosu pa so rezultati več kot očitni. Tudi vi preizkusite šamponi proti izpadanju las!

Koplet proti izpadanju

Pa naj vam na tem mestu predstavimo odličen komplet proti izpadanju in sivenju las, ki ga lahko hitro in enostavno naročite preko spletne trgovine Etnobotanika. To je rastlinska obloga, ki je povsem naravna. Gre za  učinkovito Ajurvedska rešitev, ki vam zagotavlja hiter ter optimalen učinek. Vedite, da kombinacija ekološkega prahu Amle, hibiskusa in ekološkega hidrolata rožmarina deluje edinstveno in sinergično! 

Če želite izvedeti o tej temi še več informacij, potem kliknite na zgornji odebeljeni napis – šamponi proti izpadanju las. V primeru nakupa pa vam toplo priporočamo, da si natančno preberete postopek priprave in nanosa zmesi na vaše lasišče. Prepričani smo, da boste z nakupom zadovoljni in boste že po nekaj nanosih opazili pozitivne spremembe! Ne odlašajte in napolnite vašo nakupovalno košarico že danes. Vedite, da so v Etnobotaniki zavezani k trajnosti in družbeni odgovornosti. Za njihov nabor izdelkov pa garantirajo, da so izbrani po načelih etične in pravične trgovine (fair trade). Vsi ljudje, ki so udeleženi v procesu izdelka, so za svoje delo plačani pravično. Obenem pa njihov proces proizvodnje nikakor ne izkorišča naravnih resursov ali živali.