Članek
Spletna trgovina za keramiko
Objavljeno Jul 17, 2022

Spletna trgovina topkeramika.si ima skozi celo leto za vas pripravljeno široko ponudbo najbolj kvalitetnih keramičnih ploščic. Slednje se delijo v kategorijo notranje in zunanje keramike. Dostopne so v širokem cenovnem razponu, zato smo prepričani, da lahko tudi vi najdete najbolj optimalne obloge za vaš žep. Spletna trgovina topkeramika.si vam ponuja keramične ploščice italijanskih proizvajalcev, ki jih to družinsko podjetje uvaža v Slovenijo.

Keramika, Keramične ploščice, najboljše cene - TopKeramika

Že vse od leta 2008 v podjetju Top Keramika ponujajo široko ponudbo različnih modelov notranjih in zunanjih talnih oblog. Na voljo so tudi stenske in talne obloge. Te so primerne tudi za oblaganje takšnih tal, kjer je talno ogrevanje. Poleg tega ponujajo tudi ploščice v imitaciji različnih naravnih materialov (kamna, lesa, marmorja idr.). Te so v zadnjem času pri nas precej priljubljene, saj imajo zares edinstven, naravni videz. Nad slednjimi so navdušeni ljubitelji naravnih materialov. V primerjavi z naravnimi materiali so ploščice iz spletna trgovina topkeramika.si dosti bolj trpežne in odporne proti vlagi. Prav tako so odporne tudi na večje obremenitve. Keramične ploščice so namreč narejene iz porcelanogresa ali granitogresa. Takšna sestava pa jim prinaša številne prednosti – odpornost (proti vlagi, poškodbam), obstojnost, robustnost, trpežnost idr. Zaradi kvalitetne sestave lahko dočakajo tudi precej dolgo življenjsko dobo! Vedite, da so ploščice iz spletna trgovina topkeramika.si enostavne za vzdrževanje in čiščenje. Za to opravilo namreč potrebujete le vodo, (po želji) blago čistilo in krpo. Če pa čistite zunanjo keramiko, vam priporočamo, da uporabite še krtačo za tla, saj na ta način očistite vso umazanijo iz nekoliko bolj grobe površine obloge. 

TopKeramika - Prodajalci keramičnih ploščic - Keramične ploščice

Odlična outlet ponudba keramike

Ker se v podjetju Top Keramika dobro zavedajo, da so stroški inversticije v talne obloge običajno precej visoki, vam nudijo najugodnejše razmerje med kakovostjo in ceno. Keramiko vam ponujajo po zares ugodnih cenah, saj je skozi celo leto pripravljena outlet ponudba brez posrednikov in tako brez dodatnih stroškov. Vedite, da so v tej ponudbi nekateri modeli ploščic znižani tudi do -60 %, kar pomeni, da si lahko privoščite zares poceni keramiko, ki pa bo obenem izredno kvalitetna. Velja še omeniti, da v povprečju kvadratni meter ploščic doseže ceno 30 evrov.

TopKeramika za Top Dom - Home | Facebook

Že imate izbranega keramičarja?

Vedite, da vam z individualnim pristopom lahko pomagajo pri uresničitvi vaših zamisli. Skupaj z njihovo pomočjo boste zagotovo lažje izbrali najbolj optimalne oziroma primerne ploščice. Svetujejo vam lahko tudi glede polaganja keramike. Glede na to, da že vrsto let sodelujejo z različnimi keramičarji, vam lahko pomagajo tudi pri izbiri slednjega. Na tem mestu naj vas še obvestimo, da lahko z oblaganjem površin z visoko kvalitetnimi keramičnimi ploščicami zagotovite precej dolgo življenjsko dobo površin in enostavno vzdrževanje prostorov! Svetujemo vam, da si v spletna trgovina topkeramika.si čim prej ogledate ponudbo keramičnih oblog. V kolikor vam bo določen model ploščic všeč, pa si ga lahko osebno ogledate tudi v prostoru, kjer ima podjetje svoj sedež (Šmarje-Sap). Ogledi so mogoči po predhodnem dogovoru. To pomeni, da se morate za ogled keramike predhodno dogovoriti za termin. Ploščice si lahko ogledate tudi med vikendi in prazniki (skozi cel dan).

Keramika, Keramične ploščice, najboljše cene - TopKeramika

Opremite svoj dom s kvalitetnimi keramičnimi oblogami

Svetujemo vam, da si čim prej ogledate ponudbo oblog, ki jih je za vas pripravila spletna trgovina topkeramika.si. Nikar ne spreglejte akcijske ponudbe, kjer so nekateri modeli znižani do -60 % in predstavljajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Zakaj ne bi vaših prostorov opremili z najbolj kvalitetnimi talnimi oblogami, ki imajo čudovit dizajn in odlično ceno? Izberite keramične ploščice iz podjetja Top Keramika in zagotovo boste zadovoljni! Tudi z vzdrževanjem ne boste imeli problemov, če boste obloge redno in pravilno čistili. Vaši prostori pa bodo dočakali dolgo življenjsko dobo. Ne odlašajte in pošljite povpraševanje že danes. Za še več informacij in ogled ponudbe pa kliknite na zgornji odebeljeni napis.