Članek
Tisk biltena
Objavljeno Jul 15, 2022

Tisk biltena je zelo priljubljen med podjetji, društvi in klubi. Za tisk biltena se namreč odločajo omenjene organizacije ob različnih prireditvah, tekmah, dogodkih in drugih storitvah. Glede na vaše želje, vam v podjetju Grafika Gracer izdelajo in opravijo tisk biltena, z veseljem pa vam pri tem tudi svetujejo in posredujejo vse potrebne informacije. V Grafiki Gracer torej izdelajo bilten in ga s pomočjo tiska prenesejo v fizično obliko.

tisk biltenov

V primeru, da  grafične podobe biltena še nimate pripravljene, je potrebno vse informacije, ki jih želite ponuditi uporabniku, združiti v pregledno, zanimivo in moderno obliko. Kot smo že omenili, lahko vaš bilten oblikujejo tako, da bo izgledal privlačno in pregledno. Prav tako pa bodo tudi poskrbeli za to, da bodo najbolj pomembne informacije poudarjene. 

offset-tisk

Sporočamo vam, da tisk biltena v zgoraj omenjenem podjetju lahko opravijo s pomočjo digitalnega tiska ali offset tiska. Če potrebujete do 100 kosov biltena, bodo tisk izvedli z modernimi napravami, ki so namenjene za digitalni tisk. Pri številu nad 100 kosov, pa bo izdelava biltenov potekala s pomočjo modernih strojev, ki se uporabljajo za offset tisk. Vedite, da imajo v Grafiki Gracer le najbolj sodobne stroje in naprave, s katerimi opravijo kvaliteten in hiter tisk. 

Pa naj vam na tem mestu na kratko predstavimo, katere so glavne prednosti digitalnega tiska. Vsekakor so v ospredju nizki stroški zagona tiskalnika (priprava na tisk), cenejše črnilo pri črno belem tisku,odlična izbira pri tisku majhnih količin,  variabilni podatki na izvodih (ime in priimek, naslov, koda idr.) ter tudi odlična kakovost tiska. Tudi offset tisk ima svoje prednosti, med katerimi so: cenejši tisk pri večjih količinah – cena na izvod se niža glede na količino, tiskanje na različne vrste papirja, s končnimi obdelavami po želji, barve s posebnim izgledom – kovinske in panteonske, najvišja kakovost in natančnost tiska.