Članek
Hidrolat vrtnice
Objavljeno Jul 15, 2022

Hidrolat vrtnice deluje svojevrstno, edinstveno in je primeren za nego normalne ali nekoliko bolj suhe kože. Uporablja se tudi za nego občutljive kože. Poleg svojih zdravilnih učinkovin ima hidrolat vrtnice tudi prijeten vonj, ki pomirja. Naročite oziroma kupite ga lahko v spletni trgovini Etnobotanika. Pri njih ponujajo ekološki hidrolat vrtnice, ki je 100 % čist in ne vsebuje konzervansov ali kakršnih koli drugih dodatkov. Prav tako je mikrobiološko testiran. Primeren je za zunanjo in tudi notranjo uporabo. V kozarec nalijte šampanjec, mu dodajte žličko hidrolata in se znebite neprijetnega zadaha za zmeraj! Pred uporabo izdelek shranite v temnem in hladnem prostoru. Po odprtju pa ga hranite v hladilniku. Na tem mestu naj vas spomnimo, da hidrolatov za uporabo običajno ni potrebno redčiti. Prav tako vam svetujemo, da pred uporabo naredite kožni test in si na ta način zagotovite, da niste alergični na omenjen izdelek.

vrtnica 200 ml

Kot smo že omenili, se hidrolat vrtnice največkrat uporablja za nego normalne in suhe kože. Priporočljivo pa ga je uporabljati tudi takrat, ko koža postane nekoliko bolj občutljiva in zrela. Zelo pogosto se uporablja še kot hladilno razpršilo v vročičnih oblivih, za uravnavanje hormonov pri PMS-u, v menopavzi in tudi pri menjavah razpoloženja. Če se boste odpravili na potovanje, pa vas bo omenjeni izdelek prav gotovo dodobra ohladil in osvežil. Precej priljubljen je še kot aktivna sestavina v kremah, tonikih in maskah, saj te izdelke prijetno odišavi. Ste že slišali, da je lahko ta izdelek  odličen naravni parfum za majhne deklice? Obenem pa ga je mogoče razpršiti tudi po posteljnini, po prostoru in še kje drugje.

ekološki hidrolat Vrtnica

Če tudi vi želite preizkusiti ta edinstveni hidrolat, vam svetujemo, da opravite nakup preko spletne trgovine Etnobotanika. Cena znaša od 15,21 do 20,90 evrov. Količino pakiranja namreč lahko izberete sami. Trenutno sta na voljo naslednji možnosti: 200 ml v ECO razpršilki ali 500 ml v rifuzi. Če se vam bodo ob nakupu pojavila morebitna vprašanja, vam priporočamo, da se za svetovanje obrnete na naslednjo telefonsko številko: 040 340 667 ali pa napišete elektronsko sporočilo na naslov: info@etnobotanika.eu

Pa naj vam ob koncu današnjega članka še sporočilo, da so v podjetju Etnobotanika zavezani k trajnosti in družbeni odgovornosti. Za njihov nabor izdelkov pa vsem svojim strankam garantirajo, da so izbrani po načelih etične in pravične trgovine (fair trade). Vsi ljudje, ki so udeleženi v procesu nastanka določenega izdelka, so pravično plačani za svoje delo. Obenem pa njihov proces proizvodnje nikakor ne izkorišča naravnih resursov ali živali. 

Predlagamo vam, da čim prej pokukate v spletno trgovino in opravite nakup! Mi vam zagotavljamo, da boste z njihovimi izbranimi izdelki izredno zadovoljni. Napolnite svojo nakupovalno košarico še danes in sebi ali svojim bližnjim zagotovite le najboljše naravne izdelke za nego!