Članek
Stopniščna keramika
Objavljeno Jul 15, 2022

Stopniščna keramika iz podjetja Top Keramika je narejena iz porcelanogresa ali granitogresa. Takšen material ji omogoča, da se stopniščna keramika ponaša z izjemno obstojnostjo. Sodi v kategorijo zunanje keramike, kar pomeni, da so takšne ploščice odporne proti obrabi, poškodbam, zmrzali, ne vpijajo vode ali madežev! Gre za najbolj pozitivne lastnosti, kar jih lahko imajo talne in stenske obloge. Zaradi varnosti je stopniščna keramika tudi protizdrsna (vsaj R10, R11). 

Ploščice za stopnice - Akcijske cene - Top Keramika

V nadaljevanju tokratnega članka smo za vas pripravili še več informacij, ki so povezane z omenjeno tematiko – stopniščna keramika. Če bi želeli izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Ponudba stopniščne keramike preko spleta

V ponudbi, ki so jo v podjetju Top Keramika pripravili za vas, vas čaka zunanja keramika z vsemi zgoraj naštetimi lastnostmi. Gre za talne obloge, ki so primerne za oblogo balkonov, stopnic, atrija, okolice bazenov in podobno. Seveda pa to niso le izjemno kakovostne, ampak tudi zelo moderne zunanje ploščice, ki navdušujejo z domišljeno estetiko. Izbirate namreč lahko med različnimi modeli, barvami, dimenzijami in velikostmi ploščic. V njihovi ponudbi so izredno priljubljene keramične ploščice v imitaciji lesa, betona, kamna idr. Nad slednjimi so še posebej navdušeni vsi ljubitelji naravnih materialov. Ploščice so dostopne v širokem cenovnem razponu, kar pomeni, da so primerne za vsak žep.

Ploščice za stopnice - Akcijske cene - Top Keramika

Poudariti moramo, da lahko pri njih najdete tudi outlet ponudbo, ki je na voljo skozi celo leto. Gre za akcijske modele ploščic, ki so jih znižali zaradi omejene količine oziroma zaloge. V omenjeni ponudbi so nekatere ploščice znižane tudi do – 60 %! Keramika outlet je prava rešitev, če si želite dobiti največ za vaš denar! V podjetju se namreč zelo dobro zavedajo, kako visok strošek so lahko kakovostne keramične ploščice. Outlet ponudbi je zatorej odlična priložnost, da si priskrbite izjemno kakovostne stenske ali talne obloge po nizki ceni. Tudi vi poiščite svoje idealne obloge iz akcijske ponudbe, ki predstavljajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno! Ta ponudba deluje brez posrednikov in s tem ne prinaša kakršnih koli dodatnih stroškov. Na tem mestu vam še sporočamo, da odprodaja keramičnih ploščic združuje tako zunanjo kot tudi notranjo keramiko. Med njimi je tudi stopniščna keramika, ki je primerna za oblaganje vašega stopnišča. 

Enostavno vzdrževanje in čiščenje vašega stopnišča

Vedite, da je vzdrževanje omenjenih oblog izredno enostavno. Podobno pa je tudi s čiščenjem. Za to opravilo potrebujete le krpo in vodo. V kolikor pa čistite stopniščno keramiko na zunanjih površinah, pa bo primerna še krtača za tla. Slednja namreč več kot odlično očisti površino ploščic, hkrati pa ne uniči fug idr. Nekateri pri čiščenju notranje keramike uporabljajo tudi čistila, ki pa ne smejo biti jedka. Premočna čistila namreč lahko uničijo površino oblog in pospešijo odstopanje fug. Naj še enkrat poudarimo, da je življenjska doba keramike oziroma keramičnih ploščic (z rednim vzdrževanjem) zelo dolga – tudi po več letih ostane videz nespremenjen!

Keramične ploščice statuario - Imitacija marmorja - Top Keramika

Z vrhunskim dizajnom in novimi trendi lahko stopniščna keramika poskrbi  za lep videz vašega stopnišča. Zaposleni iz podjetja vam lahko svetujejo pri izbiri najbolj optimalnih oblog za vaše potrebe, pa tudi glede polaganja keramike. Prav tako vam lahko priporočijo keramičarja, ki vam keramiko položi. Poudariti moramo, da imajo v njihovi ponudbi le najbolj kvalitetne ploščice z gres sestavo; granitogres ali porcelanogres – gresporcelan. Še enkrat naj poudarimo, da so ploščice iz takih materialov visoke kakovosti, imajo največjo trdnost, preprečujejo vpijanje vode in madežev, odporne so proti obrabi, poškodbam, zmrzali in še veliko več. Ker je njihova keramika tako zelo visoko kvalitetna, je zato primerna tudi za poslovne objekte in oblaganje stopnišč v stavbah. 

Ne odlašajte več in si že v tem trenutku oglejte to pesto ponudbo keramičnih ploščic, ki so jih pripravili za vas. Kliknite na zgornji odebeljeni napis!