Članek
Dežurni veterinar v Celju
Objavljeno Jul 14, 2022

Dežurni veterinar v Celju in okolici je dosegljiv vsak dan izven rednega delovnega časa. Ta oseba ponuja veterinarsko pomoč za pse, mačke ter druge živali in je dosegljiva na številki za stalno pripravljenost. 

Poudariti moramo, da se dežurni veterinar v Celju in okolici nahaja tudi v veterinarski ambulanti Zamba. Pri njih lahko za vašo žival poskrbi prijazno osebje, ki vam ponuja široko ponudbo veterinarskih storitev. Pri delu sledijo najbolj sodobnim smernicam, zato bo vaša žival pri njih zares v dobrih rokah. Poskrbijo lahko za male, eksotične in rejne živali, prav tako pa zdravijo tudi konje in druge živali. Malim živalim opravijo preventivna cepljenja, preglede, kastracije, sterilizacije, diagnostiko (krvi, ultrazvok) in zobozdravstvene posege. Pri konjih veterinarji opravijo diagnostiko šepanja, kupoprodajne preglede, interno medicino, korekcijo zob, mehko kirurgijo, reprodukcijo idr. Klinične preglede, zdravljenje in preventivna cepljenja pa opravljajo tudi pri rejnih in eksotičnih živalih. Prav tako jim ponujajo tudi zobozdravstvene posege, diagnostiko in drugo. 

Veterinarske Storitve | Zamba Veterina | Celje | Sterilizacija | Kastracija

Sporočamo vam, da veterinarsko ekipo Zamba sestavljajo ljudje, ki si želijo, da bi živali živele čim dlje – polno veselja in zdravja. Veterinarji se redno izobražujejo in sodelujejo z univerzami, obenem pa pri delu nikoli ne pozabijo na človeški faktor. Storitve vedno in povsod izvajajo skrbno in strokovno.

Veterinarske Storitve | Zamba Veterina | Celje | Sterilizacija | Kastracija

Od ponedeljka do petka so imajo za vse vas odprta svoja vrata med 8. in 12. uro ter med 15. in 19. uro. Ob sobotah imajo odprto od 8. do 12. ure. Ves čas je (za nujne primere) na voljo tudi dežurni veterinar v Celju in okolici, ki bo oskrbel ranjeno ali hudo bolno žival. Za več informacij pokličite na telefonsko številko 03 620 03 20 ali pa napišite e-mail sporočilo na naslov: info@zamba.si. Prijazni veterinarji vam bodo z veseljem pomagali in vam svetovali. Ob koncu tokratnega članka vam naj zaželimo le še obilo lepih in prijetnih trenutkov z vašim štirinožnim prijateljem.