Članek
100 % naravni izdelki
Objavljeno Jul 14, 2022

etnobotanika.eu je znana spletna stran, preko katere lahko hitro in enostavno dostopate do spletne trgovine Etnobotanika. Pri njih se ukvarjajo s prodajo številnih naravnih izdelkov. V Sloveniji je etnobotanika.eu vodilno podjetje za 100 % naravno barvanje in nego las. Vse njihove partnerje izbirajo po načelu etične in pravične trgovine. Z redno prisotnostjo na poljih pa skrbijo za kvaliteto in svežino rastlin. Tekom njihove pridelave spoštujejo naravo in tudi ljudi, ki so prisotni v tem procesu – to je zelo pomembno! Na njihovi spletni strani etnobotanika.eu lahko pod kategorijo izdelki poiščete različne produkte, ki so namenjeni negi kože ali las. Poleg tega prodajajo tudi različne pripomočke ali komplete negovalnih izdelkov. 

Etnobotanika - Naravne barve in šamponi za lase

 

Poudariti moramo, da je ta blagovna znamka nastala zaradi globokega spoštovanja do narave in želje, da pripomorejo k ohranjanju tradicionalnih znanj. Tržišču zato ponujajo nespremenjene in originalne staroselske recepture izdelkov. S tem pa pomagajo tudi pri ohranjanju kulturne dediščine za naslednje rodove. Prav tako še  z nakupom pomagajo tamkajšnjim prebivalcem, da z načinom pravične trgovine dostojno preživijo. Spletna trgovina etnobotanika.eu za njihov nabor izdelkov zagotavlja, da so izbrani po načelih pravične trgovine (FAIR TRADE). 

100 % naravne barve za lase

V omenjeni spletni trgovini najdete 100 % naravne barve za lase, ki vam skupaj s tradicionalnim staroselskim načinom priprave nudijo najbolj popolno nego in barvo las. To so presni izdelki v prahu iz indijskih rastlin in ajurvedskih zelišč. Prav tako so v njihovi ponudbi tudi drugi izdelki za nego las - naravne obloge, olja in šamponi. Pri Etnobotaniki vam lahko zaposleni z veseljem predajo vso znanje o pravilni tradicionalni pripravi in obredni uporabi na vašem lasišču ter laseh. Poleg tega vam lahko zaposleni v podjetju kvalitetno svetujejo za vaš želen odtenek las. Z njihovimi edinstvenimi izdelki prejmete namreč tudi njihovo podporo. Za pomoč pri izbiri pravega izdelka jih lahko kontaktirate vsak delovni dan, in sicer na telefonsko številko: 041 350 330 ali pa jim napišete elektronsko sporočilo na: info@etnobotanika.eu.

Katalog ETNOBOTANIKA - Etnobotanika

Vedite, da se pri njih ves čas trudijo, da so v njihovi ponudbi le sveži in kontrolirani izdelki. Ravno s tega razloga zagotavljajo nadzor in najkrajše možne poti od proizvajalcev pa direktno do vas - končnih potrošnikov. Za prikazane izdelke na spletni strani vam garantirajo, da jih boste na želeni naslov prejeli najkasneje v 3 delovnih dneh od prejema naročila. Zagotovite si hiter in varen nakup tudi vi! Čim prej napolnite svojo nakupovano košarico z naravnimi izdelki in poskrbite za naravno nego las in vaše kože. Če boste oddali naročilo v vrednosti nad 40 evrov, vam dostave stroška ne bodo zaračunali. Ne odlašajte in še danes pokukajte na njihovo spletno stran! Prepričani smo, da boste z nakupom pri njih zelo zadovoljni! Sedaj pa kliknite na zgornji odebeljeni napis.