Članek
Grafika Gracer
Objavljeno Dec 22, 2021

Grafika Gracer je tiskarna in obenem založba z veliko izkušnjami s področja priprave za tisk, tiskanjem, grafiko, dodelavo tiskovin in še kaj. Delujejo že vse od leta 1976, najdete pa jih lahko na naslovu Lava 7b v Celju. Njihova glavna dejavnost je tiskarstvo, med ostalimi storitvami pa izvajajo še grafično oblikovanje, grafično pripravo, skeniranje in še fotografijo. Poudariti moramo, da tisk dopolnjujejo tudi z založništvom in prodajo koledarjev, rokovnikov, planerjev ter še nekaterih drugih poslovnih daril ali promocijskih izdelkov.

Tiskarna in založba s tradicijo – ugodna ponudba digitalnega tiska

Hitra odzivnost, prilagodljivost in kvaliteta

Njihove glavne prednosti so predvsem: kvaliteta, prilagodljivost in hitra odzivnost. Poleg tega pa moramo poudariti, da tiskajo z okolju prijaznimi materiali! Zavzemajo se tudi za nenehno izboljševanje kakovosti in zmanjševanje vplivov na okolje, kar pa so dokazali tudi s prav posebno investicijo. Kupili so namreč lastno sončno elektrarno! Začeli pa so še z uporabo papirja in kartona z ustreznimi certifikati. 

Digitalni tisk in offset tisk vseh tiskovin - Grafika Gracer

Moderna oprema in tehnologija za izdelavo vseh vrst tiskovin

Že od začetka njihovega delovanja v Grafiki Gracer veliko svojih sredstev namenijo tudi za investicijo čim bolj sodobnih, modernih in razvitih aparatov. To pa je tudi eden izmed največjih razlogov, da njihov »strojni park« omogoča tehnično dovršeno proizvodnjo. Izredno priročno je tudi to, da je pri njih celoten grafični proces organiziran pod eno streho. Na ta način je namreč zagotovljen popoln nadzor nad kakovostjo od potrditve datotek pa do izdobave izdelkov. Nazadnje naj vas le še obvestimo, da je omenjena tiskarna opremljena s tiskalnikom za offset tisk in tudi za digitalni tisk. Tako lahko brez težav opravijo tisk vizitk, kuvert, brošur, etiket za vino, zloženk, knjig, učbenikov, vabil in še kaj. Ponujajo pa še velikoformatni tisk (transparentov - 320x1000 cm v enem kosu) za nalepke, zastave, table, grafično opremo izložb idr.

Ugodna cena tiskarne Gracer v Sloveniji za digitalni in offset tisk- cenik

Če želite izvedeti o tem podjetju Grafika Gracer še več informacij, vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis in si o njihovih storitvah preberete še več.