Članek
Stenske ploščice
Objavljeno Oct 18, 2021

Stenske ploščice so primerne za oblaganje v različnih prostorih, kot je kopalnica, kuhinja, shramba idr. Gre za kvalitetne obloge, ki ponujajo številne prednosti pred ostalimi materiali. Stenske ploščice podjetja Top Keramika so namreč narejene iz porcelanogresa ali granitogresa, Takšna sestava jim omogoča, da lahko dočakajo precej dolgo življenjsko dobo. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o stenskih ploščicah, ki jih lahko naročite v omenjenem podjetju. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Stenske ploščice - kopalniške, kuhinjske... - Topkeramika

Stenske ploščice v Top Keramiki

Kot smo že omenili, si lahko stenske ploščice ogledate na spletni strani Top Keramika. Za vas imajo pripravljeno široko ponudbo različnih oblog za opremljanje notranjih in tudi zunanjih prostorov. Najverjetneje se dobro zavedate, da so stenske ploščice najbolj enostavna, praktična rešitev, saj imajo številne prednosti. Tako v kopalniških kot kuhinjskih prostorih je še toliko bolj pomembno, da so stene primerno obložene. Ravno obloge na stenah predstavljajo idealne pogoje, saj ne vpijajo vlage, vode, trdovratnih madežev idr. Poleg tega so tudi odporne proti poškodbam. Obenem pa so enostavne za čiščenje. Vse kar potrebujete za čiščenje teh oblog je zagotovo dosegljivo tudi vam. Najbolj pomembno je, da imate pripravljeno krpo ter toplo vodo. Nekateri pa pri čiščenju uporabijo tudi čistilo. Na tem mestu vas moramo opozoriti, da ne uporabljajte močnih, jedkih čistil, saj lahko slednja poškodujejo površino ploščic ali pa pospešijo odstopanje fug. Če želite uporabiti čistilo, naj bo le-to čim bolj blago, rahlo in nežno do keramike.

Dejstvo je, da morajo biti stenske ploščice tudi lepe in estetsko dovršene. Točno takšne lahko najdete v zgoraj omenjenem podjetju, kjer so za vse ljubitelje naravnih materialov pripravili tudi ploščice v imitaciji npr. lesa, kamna, marmorja in drugih materialov. Na voljo so bloge različnih dimenzij, barv in dizajnov. Med najbolj prodajanimi so bež ali bele stenske ploščice. Slednje je namreč enostavno kombinirati z ostalim pohištvom v prostoru.

Icon Grey - Pol polirane keramične ploščice - Top Keramika

Stene v vaših prostorih pa lahko obložite tudi s pastelnimi barvami. Najboljše bo, če izberete keramiko iz ene kolekcije za celotno kopalnico ali kateri koli drug prostor! V nasprotnem primeru namreč lahko pride do nezaželenih zapletov ali do neskladja. Vsekakor je najbolj pomembno, da so obloge takšne, kakršne so vam najbolj všeč. V kolikor imate raje bolj živahne, močne barve, potem izberite takšne. Vendar pa vas na tem mestu opozarjamo, da se ljudje navadno živahnih barv hitreje naveličamo kot pa na primer nevtralnih ali pastelnih. 

Keramika outlet

Omenjene obloge lahko najdete tudi v ponudbi keramika outlet. Gre za zadnje kose, ki so jih v podjetju znižali tudi do – 60 %! Ta keramika je prava rešitev, če želite dobiti največ za vaš denar. V podjetju se zelo dobro zavedajo, kako visok strošek lahko predstavljajo kakovostne ploščice. Outlet akcija pa je zato izvrstna priložnost, da si priskrbite izjemno kakovostne stenske ali pa talne ploščice. Pri vsem tem je najboljše to, da cena ne bo pretirana in tako boste dobili največ za vaš denar. Še enkrat naj poudarimo, da outlet akcija ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Ta edinstvena ponudba deluje brez posrednikov in s tem brez dodatnih stroškov ob nakupu teh oblog. Naj še enkrat poudarimo, da akcija združuje tako zunanjo kot tudi notranjo keramiko. Verjamemo, da boste med izdelki v akciji tudi vi našli ustrezno rešitev poceni stenske keramike, ki bo primerna za opremljanje vašega doma ali pa njegove okolice!

Keramika outlet | Keramične ploščice akcija, poceni keramika | Top Keramika

Nazadnje vas prijazno vabimo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis in si ogledate ponudbo različnih keramičnih oblog. Verjamemo, da boste v spletni trgovini Top Keramika tudi vi našli ploščice, ki vam bodo pisane na kožo! Za kakršna koli vprašanja pa so vam na voljo vsak dan v tednu. Pokličite jih ali pa jim pošljite povpraševanje.