Članek
Deklaracija o neodvisnosti živega človeka
Objavljeno Dec 26, 2020

Deklaracija o neodvisnosti živega človeka

Izhajajoč iz neodtujljive pravice do samoodločbe, ter na podlagi izjave, da sem živ in varovalnega sporazuma št.  RA 5842 3314 7 SI 7494 sem se živ človek, poznan kot :matej :rukav-nedelko odločil, da sem samostojen in neodvisen in tako izven REPUBLIKA SLOVENIJA, Republika Slovenija in tako vseh jurisdikcij RS.

Na podlagi dejstva, da sem živ človek, sem tako tudi izven vseh drugih jurisdikcij, držav, korporacij, organizacij na državni in mednarodni ravni. Tako tudi posledično, kot živ človek nimam nobene pogodbe, ki bi me vezala na njih ter ostale.

V skladu so to odločitvijo sem dne šestindvajseti Listopad sedemtisočpetstotrideset (17.11.2020 A.D.) REPUBLIKI SLOVENIJI poslal vso dokumentacijo (št. Dokumenta: RA 5842 3314 7 SI 7494-RSDUNZ), ki dokazuje mojo samostojnost in neodvisnost ter suverenost.

Kot svoboden živ človek imam pravico, da se vključujem/organiziram v skupine živih suverenih ljudi, ki so/delujejo na podlagi univerzalnih pravic, etičnih načelih in naravnem pravu.

Na podlagi dejstva, da sem samostojen, torej en živ človek, se strinjam z odločitvijo o neodvisnosti, iz tega izhaja, da je na plebiscitu bila 100% udeležba in 100% odločitev da delujem/se oblikujem  samostojno in neodvisno.

Razglašam, da sem samostojen in neodvisen, svoje pravden, suveren in etičen. Živim v neskončnem obilju narave, binarnost se v stiku z zakonom kreacije disintegrira avtomatsko-zatorej moja zajamčena nedotakljivost.

Kot živ človek lahko svobodno živim, delujem izven jurisdikcij in trgujem izven davščin ali dajatev, saj sem del svobodnega univerzuma in del stvarstva.

 

Št. RA 5842 3314 7 SI 7494-DN

Blizu Maribor, dne osemindvajseti Listopad sedemtisočpetstotrideset (19.11.2020 A.D.)

Živ človek:

:matej-iz-rodov: rukav-nedelko

c/o Gredlova-Dobrovce [5]

blizu Miklavž [cca. 2204]

izven RS-[Republika Slovenija in REPUBLIKA SLOVENIJA]

in izven UNITED STATES (U.S.)

 

 :matej :rukav-nedelko 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To je samo ideja s katero sem se malo poigral. Dovolj je izjava, da si živ. Saj že to dejstvo potrjuje in dokazuje tvojo neodvisnost.