Članek
Živ-človek-del-stvarstva
Objavljeno Dec 26, 2020

Kot živ človek sem del stvarsva in stvarsvo je del mene. Torej ni posrednika med mano in stvarstvom.

A tok zgodovine in človeške civilizacije evidentno kaže drugače. Človek se je vedno bolj oddaljil od stvarsva, narave, drugimi in samim sabo. Ker je človek vedno bolj zgubljal stik s s samim sabo se posledično ni več poznal, bil je izgubljen. Tako je vedno bolj postajal OSEBA, torej neka pravna fikcija, mrtva identiteta, slamnat človek, spisek nekih lastnosti, ki bi ga naj opredeljevale in mu dajale smisel obstoja. Tako so dobili posredniki med človekom in stvarstvom vedno večjo moč in oblast nad človekom preko iluzije osebe.

V toku zgodovine je človek utelešal naravne pojave (ki jih ni znal razložiti). Tako se je v večini kulturah ta utelesitev imenovala BOG. BOG, torej neka višja sila v podobi človeka, ki imam popolno oblast in nad-moč nad vsem: materijo, energijo, vibracijo, časom in drugo. Na podlagi tega dejstva, so se največja hudodelstva delala v imenu Bog-a. Posledično smo začeli vedno bolj poveličevati posrednika in ne stvarstva. Tako je posrednik dobival vedno večjo veljavo in moč, saj smo izgubili direkten stik s stvarstvom. Tako je ta posrednik posledično postal Bog. Posrednik med človekom in stvarstvom se izraža, kot verske organizacije (krščanstvo, islam, judovska vera,...) in politične organizacije (kraljevine, koorporacije, države, OZN, WHO in druge). Tako je človek vedno bolj poveličeval materijo, saj je izgubil stik z frekvenco, posledično stvarnostjo. In v materijalnem je prišel vedno bolj na površje EGO. V večini kulturah so temu egu podaljevali lastnosti intitete poznane, kot Lucifer, Satan, Hudič in drugi... EGO ima težnjo o popolni oblasti, popolni kontroli/nadzoru, lastnini,... Tako je ego posledično na podlagi frekvence straha/nevednosti/ignorance vzpostavil ta UMETNI družbeni sistem, kjer je pomanjkanje, vojne, laži,... 

Če se RESNO pogolobimo v sebe spoznamo, da sta BOG in EGO torej posledica nas samih. Dve identiteti/sili v nasprotju druga z drugo. To se izraža, kot dualizem (ki ni sinhroniziran): dobro in slabo, + in -, resnica in laž, jing in jang, materija in frekvenca/vibracija, moška in ženska energija ter drugo.  Kača, ki posledično začne (od požrešnosti) jesti svoj lasten rep.

Na nas živih ljudeh je, da se osvobodimo in otresemo vseh iluzij in laži. Čas je, da vzpostavimo direkten stik s stvarstvom in spoznamo, da je dejansko vse to v nas. Mi oblikujemo svet od znotraj na vzven. Čas je, da prevzamemo odgovornost za same sebe in svoja dejanja. Soočimo se z lastnimi demoni in jih nehajmo projecirat na druge v eksterno. Največja nevarnost za človeka je izguba samega sebe. Tako se je treba najti od znotraj, eksterno je ogledalo samega sebe. Torej naša vibracija (čustva, misli) se izraža v materiji, v eksternem. To spoznanje nas pripelje, do tega da smo čista energija izven časa in prostora. Smo večni del stvarstva, trenutno utelešeni v tej materialni obliki (telo) v tem prostoru in času. Torej vsak sokreira to ˝realnost˝ - iz misli - v besede - k dejanjem. Lahko bi rekli, da živimo v neki matrici, ki je navidezno svobodna. 

Interes vsakega (etičnega-čistega-živega-človeka) je živeti v poponi svobodi, obilju, resnici, lubezni. Čas je da nehamo poveličevati lažne bogove, ki se odražajo kot verske in politične organizacije. Če spoznamo/poznamo samega sebe, se zavedamo svoje moči/energije in smo v stiku s stvarstvom, posledično posredniki izgubljajo veljavo in moč. Niso več potrebni, saj smo dokazali, da smo ŽIVI-etični-odgovorni-svobodni-svoje-pravdni. Ne potrebujemo skrbništva, nismo neubogljeni.

Postanimo uporniki, ki poveličujejo RESNICO in so v iskanju resnice. Ko se zavedaš samega sebe postaneš vodja in nisi voden. Sam si kreiraš svet. Torej začnimo voditi, nehajmo slediti. Vsak ima svojo resnico, svojega Bog-a v tem ni nič spornega. Dokler te ta resnica prepelje do tega, da deluješ etično v svoji maximi-najboljši kapaciteti je to-to. Ne pustimo se voditi strahu, prepustimo se lubezni, ki je mnogo višja frekvenca (zajema več podatkov). Le preko lubezni bomo prišli, do čiste resnice. Strah nas drži v krču, nam omejuje svobodo, saj nas prepriča da nismo vredni svobode - bojimo se biti svobodni, sej vemo česa smo zmožni - bojimo se samega sebe. Seveda, je osvoboditev proces, se ne zgodi v trenutku. Stvarstvo nam je dalo moč izbire. Najprej je torej treba izbrati, se odločiti na vseh nivojih obstoja, da lahko začnemo proces odrešitve in očiščenja SAMEGA SEBE in posledično sveta zunaj (materija/eksterno) in znotraj (duša/interno).

:matej :rukav-nedelko

Nisem neki učen človek glede tega, to je samo moje razmišljanje na podlagi življenjskih izkušenj in raziskovanja na svoje roke.

Kar ok razmišljanje. Se zdi. Janez Kepic-Kern