Članek
Antifeministična fronta 3
Objavljeno Sep 05, 2015

Pa še eno antifeministično mnenje z foruma Med Over Net:

 

Jao, jao, zdaj mi je šele jasno zakaj so nekatere ženske kronično samske. Pa ve sploh ne rabite moškega, ve rabite en prazen trdi disk, na katerega boste zapisovale svoje želje in ukaze, kako naj moški funkcionira. Ker, boh ne daj, da bi imel vaš izbranec kakšno preteklost. Kje pa! To je smrtno prepovedano. Z združitvijo z vami mora podleči totalni amneziji, brisanju spominskih celic v celoti.

Ko stopite ve v njegovo življenje mora prekiniti odnose z vsemi prijatelji, ŽENSKE prijateljice so pa še posebej nezaželene. Prekiniti mora tudi z vsemi svojimi dotedanjimi hobiji, kot so npr. motorji. Ti gredo takoj na bolho, na siolu pa nemudoma blokirate vse športne programe, da jih ja ne bi gledal, ker vam to ne paše. Poslušati mora edino VAS, VAS in še enkrat VAS, ker postanete center njegovega sveta.

Če povzamem vse skupaj, ve pričakujete, da bo moški, visoko izobražen, z odlično plačo, z obetavno prihodnostjo, prihranki, nepremičninami in premičninami (takšnega namreč iščete!), podpisal sužnjelastniško razmerje z žensko, ki se boji njegovih prijateljic iz mladosti?

Pa kaj bo moški počel s tako nesamozavestnimi ženskami kot ste ve? Vam nudil finančno udobno življenje in vam kimal? En sam dolgčas ste. Dolgčas z nizko samopodobo. Prav zanimivo bi bilo vedeti, kakšne ste po zunanjosti.

Sploh ni čudno, da se gredo z vami samo predplačniške pakete brez vezave, ker naročnina z vami pomeni takojšen štrik okoli vratu. Oklenete se nanje in jim ne pustite dihati. V primeru, da vam ga uspe iztrgati hobijem in družbi pa itak tam na starševskem jamrate, kako zoprna je tašča, za katero bi najraje videle, da jo čimprej nesejo iz stanovanja z nogami naprej.

Torej naj vam odgovorim na vprašanje iz naslova te teme Kje so moški višjega ranga?

Živijo v zdravih zvezah s samozavestnimi in ambicioznimi ženskami, ki se ne zalepijo za njihove denarnice ampak za svojo prihodnost poskrbijo same. Zato jih ne skrbi kolikšen je partnerjev bančni račun in ne potrebujejo njihovih kartic, ker imajo SVOJE bančne račune in SVOJE kartice in še te so povečini zlate. Ti moški živijo v harmoniji s svojo partnerko, s katero preživljajo dopust in prosti čas, hkrati pa imajo še čas za svoje hobije in prijatelje/ice.

Bljak, bljak in bljak ste! Če bi bila moški, si ne bi želela ležati poleg vas niti na pokopališču, kaj šele v postelji !