Članek
"Zakaj izbiramo napačne moške?"
Objavljeno Jun 29, 2020

Zakaj vedno izberemo "napačne moške" in zakaj se nam situacije v odnosih ves čas ponavljajo, je vprašanje marsikatere predstavnice nežnejšega spola.
Ko o tem začneš razmišljati in si nadvse želiš to spremeniti si na pravi poti. Na poti, ki vodi v rast duhovno mogočne ženske, ki sama kroji svoje življenje.
Ga nadzoruje in obvladuje. Zavedati se moraš, da kar imaš zapisano v postavitvi od rojstva do odhoda, moraš izživeti in vedi, da to kar misliš, govoriš in živiš je tvoja popotnica za naprej.
Če bereš te vrstice, pomeni, da zdaj že veš kaj hočeš in česa nočeš. Imaš fokus. Pojdi za njim in bodi potrpežljiva, kajti čas ni pomemben, pot je tista, ki te vodi naprej. Vseeno je ali si stara trideset, petdeset ali šestdeset, le pojdi in rasti. To te osvobaja in daje mir.
Če te partner prevara ali se ne razumeš s sodelavko, te obsojajo ali si izgubila zaposlitev, ni pomembno, kajti vsaka težava, bolečina in žalost prinaša nekaj dobrega. Res je, da tega ne vidiš takoj in nikakor ne moreš razumeti zakaj bi to bilo preprosto dobro, ampak zavedaj se, da le tako lahko rasteš in se izpopolnjuješ. Drži, da ima vsakdo svojo zgodbo in svojo bolečino in ljudje resnično ne bodo nikoli nekaj razumeli, dokler se jim to ne zgodi. Ne pozabi pa, da tvoja trenutna situacija, ni tvoja končna destinacija. Namen bolečine ni, da trpimo ampak, da se zbudimo in premaknemo v akcijo. Najboljše šele prihaja.
Se spomniš kaj je dejala mati Tereza pred mnogimi leti: " nekateri pridejo v tvoje življenje, kot blagoslov, nekateri kot lekcije", zelo prav je imela.
Ko te bo najbolj bolelo, ko boš jokala in trpela, takrat vedi, da so energije, duše in duhovi  prišli na vpogled in soočenje, ko pogledajo kaj so opravili, kaj niso in kaj še morajo opraviti, da se zapis izživi. Vedno ostaja spomin, ki je živa energija. Ko se ta energija poveže na drugo energijo in se prične premikati, nastaja duša. V duši je več plasti, ki so spomini. Energija nato prevzame obliko, nastane duh, ker ima spomin, kako je izgledal in kako je bilo. Ko ti izživiš ali dovoliš, da duh ižživi, te izpusti, kar pomeni, da nastaja praznina. Občutek praznine prinaša bolečino, jok, trpljenje in hrepenenje po svobodi. To je prvi znak, da greš po svoji poti, da rasteš. Takrat se ne smili sama sebi, temveč bodi hvaležna za spoznanje, da se dviguješ. Bodi srečna za  bolečino in solze, saj se slabo poslavlja. Tako lahko razumeš zakaj moraš biti potrpežljiva. To je ciklus, v katerem se čustveno bojuješ s postavitvami, ki si jih prinesla na zemljo iz prejšnjih življenj in se tako od njih poslavljaš, ker so izživeti. Ko so izživeti nastaja praznina in se na novo postavljaš brez omejitev, ne da bi ti povzročale bolečino. Postaneš svobodna, zadovoljna in mirna. Ne boriš se več s čustvi, tegobami in temo, le živiš in se polniš z ljubeznijo, postaneš srčna, ker jo oddajaš in le tako lahko sprejemaš. Srčnost pa je največja vrednota, je jezik spoštovanja in sprejemanja, to je vzglavnik, ki vpija življenske udarce in dar ki ga nudimo s pogledom, z besedami in majhnimi dejanji. Biti srčen ne stane nič, le nagrajuje. #Marsen Max