marsen max

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Ljudje niso "ovce" in Slovencem je dovolj
Ali všečkanje lahko preraste v varanje?
Cepljenje obvezno - od denarne kazni do odvzema otrok???!!!!!!!!
"Zakaj izbiramo napačne moške?"
Po domače o Covidu 19
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
julij 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Ali všečkanje lahko preraste v varanje?

marsen max
06.07.2020 18:10 (pred 1 dnem)

Ali všečkanje lahko preraste v varanje? Facebook, Instagram in ostale društvene mreže so nam na stežaj odprle vrata v naš dom, prosti čas in nenazadnje (tudi) v naše spalnice. Kolikor je lahko koristen, toliko je lahko škodljiv. Vse se lahko začne z enim klikom - všečkom nadaljuje pa s sporočili. Veliko parov se je prav zaradi pretirane dejavnosti na Facebooku celo razšlo, saj je postalo "normalno", da se komunikacija med moškim in žensko kaj hitro vzpostavi v klepetalnici in nekateri tu nimajo nikakršnih zadržkov. Facebook je kot randi. Najprej pošlješ prošnjo za prijateljstvo in že "si na pijači" z žensko. Raziskava v Ameriki je nekaj let nazaj pokazala, da je bilo od pet tisoč vloženih predlogov za ločitev, dva tisoč takšnih, ki so se razšli zaradi varanja, ki se je začelo na Facebooku. Na drugi strani pa imamo pretirano objavljanje fotografij, ki jih drug partner ne odobrava in se ne strinja, da je vse za javnost. S tem se krči vajin osebni prostor, ki naj bi bil samo vajin.
V obeh

Ljudje niso "ovce" in Slovencem je dovolj

marsen max
06.07.2020 00:09 (pred 2 dnevoma)

Kam gre država? Slovenija - moja dežela.
Slovenci - čedalje bolj otopeli, brez volje, brez pristnih odnosov, brez čustev in vse bolj v strahu, medtem, ko jim politični vrh, vztrajno očita, da protestirajo v imenu nasprotnikov, levice.
Najprej moram povedati, da nikoli v življenju nisem vplačala članarine za katerokoli politično stranko, torej veste, da nisem ne leva ne desna. Tudi simpatizerka nisem.
Sem pa državljanka Slovenija, ki sliši, bere, gleda, komunicira in razmišlja s svojo glavo, tako, da mi ne bo kdo očital, da sem nekakšna "plačanka" ali celo članica kakšne stranke. Naj to razjasnimo takoj.
In naj povem že na začetku, da se ne strinjam z obsojanjem kogarkoli, še manj z žalitvijo imena, pa naj bo to JJ ali sosedov Franc in ne strinjam se z spodbujanjem kakršnekoli nestrpnosti med ljudmi.
Glavni krivec, da se ljudje zbirajo in protestirajo, je internet. In sicer v povezavi z  vklopom omrežja 5G, z virusom Covid -19 in napovedjo čipiranja ljudi.
S temi tremi pojavi so prišle h

Cepljenje obvezno - od denarne kazni do odvzema otrok???!!!!!!!!

marsen max
02.07.2020 15:25 (pred 6 dnevi)

V Srbiji objavili članek z naslovom : Cepljenje obvezno - če ne sledijo kazni???!!!!!!
Človek je resnično povsem skrenil s poti....ŽALOSTNO!!!!!!!!

Vakcinacija obavezna ili slede paprene kazne i oduzimanje dece


Struka je ovih dana rekla svoje, vakcinacije će biti obavezne u protivinom će slediti oštre kazne protiv onih koji odbiju da vakcinišu decu.

Na društvenim mrežama ovih dana vodi se žestoka rasprava oko vakcinacije dece. Struka i država su rekli svoje , vakcinacije će biti obavezna , a ukoliko odbijete da vakcinišete dete prvo idu novčane kazne ,a kasnije i mera oduzimanja dece.

Centri za socijalni rad se već uveliko spermaju da krenu sa primenom najtežih mera prema roditeljima koji se budu oglušili o obaveznoj vakcinaciji. 
Kao prva kaznena mera ipak će ići samo novčana kazna i naredba suda da se izvrši vakcinacija, ako se roditelji ogluše i ne ispoštuju ni naredbu suda, sledi još veća novčana kazna i nova naredba. 

Ukoliko se roditelji i po drugi

Po domače o Covidu 19

marsen max
29.06.2020 20:33 (Jun 29, 2020)

Preberite svojim dedkom in babicam, znancem, ki kmetujejo in garajo cele dni, da preživijo in gospodinjam, ki nimajo časa za družabna omrežja, da bodo vsi razumeli.

"Ti Joško in  Marička, zdej me dobr posušta, kr bom povedava. Tale virus, kaku se že reče, kovid to so nam podtaknli d b nas nadzorval in da bi bli k ene ovce, no tko se reče. No sj bomo, č se bomo pstil. Uni tm gor v Amerik in okrog, no sj veš kravatarji in une ta fine z rudečim nohti so se zmisl, da bi bli še veči komandosi k so že in so se spomnl, kokr sam eno vlado za cel svet. Ne sam Janševa vlada, al pa od unga kurca iz Nemčije, al pa Plenkovičeva, sam eno bmel. Svetovno vlado za ceu svet. No d povem naprej, in so nardil plane, da je treba vse zjebat, da nm vzamejo papirnat dnar in nam podturijo kartice namest dnarja, pa d se cepmo da nm vstavjo čipe, k bi mel poj podatke prek računalnikov vse o teb, o nje, men od vseh. Db se kravatar usedu za računalnik, paa reku "aha zdele bom pogledu kok vaga soseda Francka, pa č j

"Zakaj izbiramo napačne moške?"

marsen max
29.06.2020 13:12 (Jun 29, 2020)

Zakaj vedno izberemo "napačne moške" in zakaj se nam situacije v odnosih ves čas ponavljajo, je vprašanje marsikatere predstavnice nežnejšega spola.
Ko o tem začneš razmišljati in si nadvse želiš to spremeniti si na pravi poti. Na poti, ki vodi v rast duhovno mogočne ženske, ki sama kroji svoje življenje.
Ga nadzoruje in obvladuje. Zavedati se moraš, da kar imaš zapisano v postavitvi od rojstva do odhoda, moraš izživeti in vedi, da to kar misliš, govoriš in živiš je tvoja popotnica za naprej.
Če bereš te vrstice, pomeni, da zdaj že veš kaj hočeš in česa nočeš. Imaš fokus. Pojdi za njim in bodi potrpežljiva, kajti čas ni pomemben, pot je tista, ki te vodi naprej. Vseeno je ali si stara trideset, petdeset ali šestdeset, le pojdi in rasti. To te osvobaja in daje mir.
Če te partner prevara ali se ne razumeš s sodelavko, te obsojajo ali si izgubila zaposlitev, ni pomembno, kajti vsaka težava, bolečina in žalost prinaša nekaj dobrega. Res je, da tega ne vidiš takoj in nikakor ne moreš razumet

Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj