Članek
Vlada je s strokovno skupino pretresala dozdajšnje ukrepe...
Objavljeno Nov 03, 2020
Počutim se kot piščanec na počasnem štedilniku. Postaja mi toplo, a še vedno znosno, ne vem pa kako dolgo bom še lahko zdržal. Objavljane dnevne številke kontaminiranih in smrtnost so neke izolirane informacije, ki služijo samo nekaterim.... Poglejte si podatke NIJZ in SURS o smrtnosti v Sloveniji v tabeli spodaj!
Sestanek predstavnikov vlade in strokovne skupine na Brdu pri Kranju
Predstavniki vlade in strokovne svetovalne skupine so na Brdu pri Kranju pretresali upravičenost in učinkovitost doslej sprejetih ukrepov za boj proti epidemiji covida-19. Razpravljali soi pozno v večer....
Kako kuhati celega piščanca v počasnem štedilniku?
.... Zdaj lahko začnete marinirati piščanca. Naribajte ga s česnom in vlijte svoje najljubše začimbe. Kot marinado lahko uporabite kombinacije omak. Piščanca je mogoče peči v večnamenskem kuhalniku v različnih načinih. To je lahko način "Cvrtje", "Peka", "Kuhanje" ali "Kuhanje 1". Vse je odvisno od vrste jedi, ki jo kuhate. Med praženjem je piščanca v multivarkerju treba obrniti. Če je trup prevelik, ga je bolje ne dotikati. Ne bo se sežgalo, vendar bo potrebno nekaj več časa za pripravo.