Članek
O blogu, ki za vas išče luksuz
Objavljeno Jun 04, 2018

Zdi se, da je tematika luksuza med Slovenci še ena tabu tema. Kadar gre za osebna doživetja, se ji radi izognemo kot bi nam bilo nerodno povedati, kje radi kupujemo, katero gostilno bi priporočili ali kam nas bo pot zanesla med dopustom. Če beseda nanese na življenje premožnejših ali zvezdnikov, kraljeve družine ali uspešnih podjetnikov, je čutiti sled neodobravanja in celo obtoževanja. Zato je med drugim namen portala Luksuz.net v demistifikaciji luksuza.

Spletna stran Luksuz.net (www.luksuz.net) poskrbi za razkošne, luksuzne novičke, bralcem nudi predstavitve odličnih, vrhunskih, visoko kakovostnih izdelkov in storitev, nepozabnih izkušenj skozi oči blogerke in novinarke Monike Kubelj. Rdeča nit strani je luksuz, kot ga pojmujemo v našem vsakodnevnem tempu. Zato geslo Luksuz.naš vsakdanji kruh. In ker ga vsakdo dojema drugače in je za vsakogar luksuzno nekaj drugega, pravimo, da ima mnogo obrazov. Združuje ekskluzivne turistične novičke, odnos zvezdnikov do razkošja in luksuza, mnenja in ocene na temo prestiža ali tisto, kar bi lahko bilo. Komentarje, ki se tičejo odnosov znotraj družbe: urejeni odnosi so dandanes luksuz posebne vrste. V branje nudi zanimivosti kot so Luxseznami, Mini luksuz poligrafi, osebne reportaže, predstavitve novosti in drugačnosti. Ni vedno cena tista, ki kroji vsebino, kajti kot smo že rekli, ima luksuz mnogo obrazov.

»Predvsem želi Luksuz.net bralcem povedati, da je v večini primerov življenje lahko lepo, če se tako odločimo. Da ni nič narobe, če so nam všeč lepe stvari, nas zanima kakšna je trenutno najdražja torbica ali kateri spa center vas bo najbolj razvajal. Nekateri celo leto varčujejo, da si privoščijo izlet v Barcelono, drugim je dovolj odlično kosilo, kava s prijatelji ali sprehod v neokrnjeni naravi. Saj veste, Slovenci že pregovorno rečemo za kakšno nepozabno doživetje; to je bil pa čisti luksuz!,« pravi Monika Kubelj.

Blog s formo portala z vami deli osebne izkušnje in vas nagovarja h kakovostnemu preživljanju prostega časa, pozitivnemu razmišljanju, iskanju in preverjanju vsega lepega, izjemnega, kakovostnega in tudi odgovornemu odnosu do sebe. Poiščite in privoščite si drobec luksuza. :)

Poleg zakupa promocijskega prostora na Luksuz.net vam Monika Kubelj pomaga pri spletni prepoznavnosti na različne načine, tudi na drugih straneh, družbenih omrežjih.... Imate izdelek, storitev, izkušnjo, ki bi jo želeli deliti z drugimi, povečati prodajo in pritegniti potrošnike? Poiščite Luksuz.net.

 

Monika Kubelj

urednica strani Luksuz.net in avtorica vsebin

info@luksuz.net

Kontakt 041208390

www.luksuz.net