Članek
menda je Pariz imperialistična zarota?
Objavljeno Jan 09, 2015

Očitno je torej, da je napad v Parizu podžgal tudi slovenske komunistične džihadiste, kar je dokaz, da je pri nas še vedno hladna državljanska vojna. Posnetek grozečega napisa je sicer najprej objavil eden od novinarjev na twitterju, omenjeni twit pa je doživel velik odmev in je streznil tudi tiste, ki so doslej mislili, da je stanje pri nas normalno. Zagotovo pa je sprevrženo, da sedaj v podporo pobitim sodelavcem francoskega časopisa demonstrirajo tudi tisti, ki so doslej spodbujali tovrstni ekstremizem. Kar je skrajno sprevrženo. Namreč, za slovenske organe pregona ter za precejšen del »strokovne javnosti« levičarski ekstremizem v Sloveniji očitno sploh ne obstaja! Prav tako tudi ne za nekatere novinarje, ki sedaj izražajo solidarnost s pobitimi kolegi v Franciji.

PS Janja Burger je na fotografiji videti miroljubna stara gospa, od katere prvi hip ne bi pričakoval surovih besed, s katerimi pljuva po vseh, ki niso levica....

Grozljivo!

Maršal Maršal je na FB napisal :

Menda sta Obama in Merklova v Franciji naročila pokol nad novinarji časopisa. Načrt je, da bosta ZDA in njena hlapčevska Nemčija ob pomoči NATO zaveznikov, začeli vojno proti nedolžnim muslimanom. Ob tem pa bodo obtožili še našo bratsko Rusijo, da sodeluje z muslimani. Obama in Angela hočeta zakuhati tretjo svetovno vojno!

Dobesedno poblazneli so nekateri !!!!

Gospa Dajana je že postregla s filmom, ki menda dokazuje, da se za dogodkom v Parizu skrivajo temne ''imperialistične sile''.

https://www.youtube.com/watch?v=LkfEu1RhO_E&list=UUGXVLGwdoFsaAbgjcCPd1iA

Če še zmeraj mislite, da živite v varni deželi, si preberite nekatere komentarje pri ortodoksnih levičarskih fejstbukovcih, lahko pa tudi pri BOŠNJACI- ih.

Želim vam lep, varen in brezskrben dan!