Rak, vzroki za nastanek in zdravljenje

Oddajlom buchela, dne 2017-02-09 ob 11:01:18

Nanizal bom nekaj svojih besedil o raku:
¸Kdor je prebral knjigo "Izpoved medicinskega krivoverca" bo razumel, da je zahodnoevropska medicina v bistvu redovniški oddelek. Ne le po svojih obredih, ampak tudi po svojih dejanjih in njihovih posledicah.

O raku ni možno razpravljati brez upoštevanja spoznanj onkologa Simoncinnija . . . .
http://www.curenaturalicancro.com/en/


. . . .  in brez upoštevanja raziskav, ki so bile usmerjene v iskanje vzrokov za patološko razrast gljive Candide Albicans v človeškem telesu ali po domače razrasti "raka".

Kislist telesa je povezana z rakom, a kislo okolje si gljivasti zajedalec ustvarja v človeškem telesu sam, ker v kislem okolju bolje uspeva. Na tem temelji tudi Simoncinnijevo zdravljenje s sodo bikarbono, ki ustvarja lužnato, bazično okolje, v katerem gljive hirajo in odmro.

O vzrokih za patološko razrast gljive Candide Albicans v človeškem tkivu je veliko napisanega. Od davnih knjig "The missing diagnosis" in "Die heimliche Droge - Nahrungsphosphat", ki sta izšli v 70. letih, do izvrstne "Cancer, cause and cure".

Patološko razrast raka povzročijo vzpodbujevalci rasti, oziroma umetna gnojila. Ne uporabljajo jih le pri vzgoji rastlin, ampak tudi pri vzreji živali in ljudi. Pri rastlinah je to NPK (težava je predvsem s fosforjevimi spojinami, ki so vzpodbujevalci rasti), pri živalih so to krmni dodatki s FOSFATI, pri ljudeh pa so začeli dodajati te krmne dodatke v času priprav sužnjev na prvo svetovno vojno, oziroma prvo svetovno obredno klanje. Sprva so FOSFAT skrili v "pecilni prašek", kmalu pa še v pijače (ortoFOSFORNA kislina) in v mnoga predelana živila (dodatek poliFOSFATA, kot zadrževalca vode v živilih). Na Slovenskem je najbolj strupen izdelek klobasa POLI, ki ima po poliFOSFATU celo ime.

Kaj se zgodi v človeškem telesu, če je v prehrano dodan FOSFAT lahko sklepamo iz gonje proti FOSFATOM v pralnih praških. Vanje so nehali dodajati FOSFAT zato, ker so v potokih in rekah ti fosfati povzročili nezaželeno razrast alg, ki so  zadušile ostalo življenje. V človeškem telesu imajo podoben učinek. FOSFATI v hrani povzročijo, da se naša simbiotična gljiva Candida Albicans razraste čez vse meje, preneha živeti samo v našem črevesju, ampak se naseli v tkivih (najraje v možganih, kjer je stalno najvišja raven sladkorja) in sčasoma tam preraste civilizacijsko stopnjo "nabiralništva" ter začne graditi civilizacijo ali "svoja mesta" (rakaste tvorbe). Ker ima gljiva ugodne pogoje za razvoj, pač preraste iz redke poseljenosti (ki je za nas koristna in jo imenujemo simbiotična ali sožitna) v zgoščeno poseljenost, ki postane za človekovo telo škodljiva in celo usodna.

Zaradi FOSFATOV razraščene gljive so tudi osnovni vzrok alergij, zato je hrana, ki povzroča raka ista hrani, ki povzroča alergije.

To so predvsem MLEKO, fosfatni pecilni prašek, pijače z ortofosforno kislino (Coca Cola je pač najslavnejša, a žal jih je zelo veliko) in živila z dodatkom polifosfatov (stabilizator E 450, . . . .), ki jih je na policah trgovin veliko in niso le klobase (POLI). Nekateri spiski živil, ki vzpodbujajo razvoj rakotvorne gljive, vsebujejo tudi izdelke, ki so kvašeni, torej kruh in vino ter pivo. Vsakodnevno uživanje gljiv kvasovk (ki v veliki meri preživijo peko in pasterizacijo) namreč tudi vzpodbuja razrast Candide v človekovem telesu.

Razen fosfata, drugih umetnih gnojil ne jemo (nam jih ne krmijo), zato lahko trdimo, da raka povzroča FOSFAT v hrani.

Napadi na strokovnost avtorjev knjig o strupenosti skrite droge  - prehrambenega fosfata pa dokazujejo, da je v ozadju nekdo zainteresiran, da žremo krmne dodatke za boljšo rast.

(vir: http://www.publishwall.si/branka.svajger/post/265491/skrb-vzbujajoce-slovenija-je-po-delezu-smrti-zaradi-raka-na-prvem-mestu-med-drzavami-eu-ja)

profileimage
Všeč mi je
3
Komentarji
4
Radmila Čučak
0
Feb 10, 2017
Lom Buchela.....vaš komentar je brez smisla......pojavljajo se vedno novi povzročitelji raka...to je jasno še majhnemu otroku...

predlagam vam čaj iz rožmarina......za izboljšanje mentalnih funkcij
#4
lom buchela
0
Feb 10, 2017
Gospa Radmila, a imate trgovino?

Rak je seveda starejši od "vojaškega laboratorija v mestu Lyme", elektro smog pa je še mlajši, zato je opletanje s takimi povzročitelji navadna oslarija. Skuhajte si čaj iz šentjanževke (Hypericum perforatum), naj vre vsaj pet minut, potem pa ga pustite pokritega stati čez noč. Zjutraj boste našla temno rdečo pijačo prijetnega okusa, ki pomaga proti nepremišljenemu pisanju pripomb na spletu.

Lep pozdrav med sončeve pozitivke (oddelek Pozitivne Slovenije?)
#3
Radmila Čučak
1
Feb 10, 2017
vzrok za bohotenje kandide v telesu je lahko tudi spirueta Borelije, ki je genetsko spremenjen virus v vojaškem labaratoriju v mestu Lyme, ZDA. Navzočnost elektro-smoga 10 krat pospeši razvoj borelije v telesu.

To poveča zakisanost telesa, kar vodi v proces razširjanja kandide. Ta glivica zavira razstrupljevalno moč jeter in zato se v krvi poveča koncentracija težkih kovin

V Sloveniji je zelo veliko okužb z Borelijo, katere se ljudje dostikrat niti ne zavedajo. Zdravilo za borelijo sta tinktura divje ščetice in tropski sadež mangosteen...

vzročna povezava je: okužen klop----- borelija------kandida-----šibkost jeter- ------zastrupitev s težkimi kovinami in zakisanost telesa....kar vodi v razne degenerativne bolezni
#2
Radmila Čučak
2
Feb 10, 2017
test, s katerim lahko preverimo ali imamo v telesu preveč candida glivic: pljunemo v kozarec vode ......počakamo nekaj minut in pogledamo: če je pljunek ostal na površini vode, je stanje dobro....če pa so se iz pljunka proti dnu spustile niti, pomeni, da so je candida v telesu preveč razbohotila in se nahaja celo v slini........

v tem primeru je potrebno zdravljenje candide, ki je vzrok mnogim patološkim stanjem v telesu.......razrast candide povzročajo tudi fruktoza iz sadja, sladkor, gluten iz kruha, fitinska kislina iz zelenjave, kvas, gobe

za zdravljenje candide se priporoča: česen, klinčki, kopriva, brusnica, sivka, limonin sok, sladki pelin, origano, ekstrakt grenivke, oliv, kurkume, rožmarin
#1
lom buchela
lom buchela
Objavil/a 2017-02-09 11:01:18 (Feb 09, 2017)
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Rak, vzroki za nastanek in zdravljenje
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2020
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj