Brutalno seksualno (tekst vsebuje vulgarizme, za to se vnaprej opravičujem ;))

OddajLiza Whiteapple, dne 2015-10-03 ob 14:24:59

Opažam precejšno popularnost žanra (če temu lahko tako rečem )pisarjenja, ki ga bom poimenovala z izrazom fukarija. Veliko se o tem govori, še bolj z užitkom, pa se prebira take in drugačne zgodbice, ki v svoji raznolikosti variirajo od preprostega BRUH, do ZANIMIVO.

Morda, se sama pretiranim opisom seksualnosti, v svojem pisanju izogibam in seveda zato obstajajo dobri razlogi. Moj namen je nazoren prikaz lastnega mišljenja o tem. Prevedi si kakor želiš, lahko tudi tako, da sem se malce spustila z vajeti :) .

Torej, po moje, ampak to samo po moje, ker nisem kakšen hud ekspert na to temo, pa čeprav sem prebrala precej, bolj ali manj kvalitetne literature, ki bi jo lahko označila tudi s pojmom fukarija, v osnovi obstaja nekaj načinov ali pristopov. V ta namen, sem si izmislila tri kratke zgodbi-ce s seksualno tematiko:

 

Banalno romantično fukpisanje:

Ko sem ga poljubila, je vzdrhtel. Njegov ud je vstal, kot feniks, ki leti iz pepela. Zdel se mi je prečudovit. Rahlo se je lesketal v pojemajoči svetlobi poznega popoldneva, kot bi bil svet. Nisem mogla drugače, kot, da sem si ga vzela v usta. V meni se je prebudila dolgo speča žival. Kri mi je plala in srce mi je razbijalo tako naglas, da mi je preglasilo kakršnokoli misel pridne deklice, za katero so me imeli vse življenje. Okusila sem ga v celi neizmerni velikosti, s sladostrastjem slaščičarke, ki poizkuša svežo stepeno smetano. Oblizovala sem ga in ljubkovala, on pa je stokal od užitka. Prijel me je za prsi, ki so bile jedre in čvrste, kot prsi mlade košute in mi obliznil levo bradavičko. Od užitka sem se upognila, kot mlada smreka v vetru. Začutila sem njegovo roko, kako me ljubkuje po trebuhu in se spušča navzdol. Slekel mi je hlačke in me božal po muci. »Kako si lepa, ljubica!«mi je govoril. Počutila sem se kot v nebesih. Bila sem vlažna, voljna in sočna kot razpočena breskev. Potem pa…. Vstopil je vame in pod njegovimi sunki sem drhtela, kot list v vetru. Kot bi se premaknila v drugo dimenzijo. Njegov ritem je pospešil in njegovo premikanje naju je vodilo vse do vrhunca, ko sem rahlo kriknila v orgazmični nerazsodnosti in ko je z glasnim stokom vame izpustil svoje seme. Zadihana sva obležala na postelji in odnesla naju je noč, izčrpana od ljubezni.

 

Smrtno resno, brutalno fukpisanje (ker fuk je resna stvar):

Grobo me je potisnil ob steno in me začel poljubljati. To niso bili božajoči poljubi, bilo je nasilno in brezglavo izkazovanje moške volje. Z roko mi je segel pod majico in mi stisnil dojko. Trznila sem v bolečini, kar pa me ni niti najmanj ustavilo. Grizla sem ga v ustnice in kot slepec prijela za njegovega tiča, ki mu je v trikotniku napel hlače. »Pofukal te bom kot prasico!« mi je zasikal med zobmi. Obrnil me je proti steni in mi do pasu dvignil krilo. »Skloni se!« je rekel, me z obema rokama prijel za boke in potegnil proti sebi, tako, da sem lahko na riti začutila njegovega tiča. Bil je trd in vse kar sem hotela, je bilo, imeti ga v sebi. Z obema dlanema sem se naslonila na steno in rit pomolila k višku, proti njemu. »Prasička!« močno  me je klofnil po njej. Bolečina je bila pekoča in močna in kar naprej je prihajala in se stopnjevala, med tem, ko me je nebrzdano klofutal. Čutila sem vročino, ki je nastajala pod rdeče žarečo kožo ter kljubovanje. Obrnila sem se proti njemu in mu čez obraz primazala klofuto. Zasmejal se je. Svoje prste je zakopal v mezečo mokroto moje pičke in se mi odločno prisesal na usta. Razširil mi je noge in ga, brez, da bi me sploh slekel, mimo odmaknjenih spodnjic, v močnem sunku zabil vame. »Glej me v oči!« je rekel in me grobo prijel za lase, ter mi potegnil glavo navzgor, tako, da mi je zmanjkovalo zraka. Fukal me je kot pobesnela zverina. Bila sem besna, ker me je tako držal, da se nisem mogla premikati. Poizkušala sem se mu izviti, pa so me enakomerni divji sunki vedno bolj hipnotizirali. Bolj me je fukal, bolj sem v sebi čutila napoved sladkobe, začela sem premikati boke in se mu nabijati na kurca. Bila sva kot dve živali. Vsake toliko me je klofnil, jaz pa sem mu, če se mi  je uspelo osvoboditi njegovemu primežu, klofute vračala. Čutila sem, da mi bo prišlo. »Primi me za vrat!« sem rekla s prosečim glasom in se pri tem drgnila obenj, z njegovim tičem v sebi. Prijel me je z obema rokama in stisnil. Čutila sem kri v glavi, vročino in sladkobo, ki se je razlila od trebuha v pičko in potem po celem telesu. Utripal je v meni, v brizgih semena. Spustil me je in zadihala sem. Oba sva obmirovala ter še kakšno minuto lovila zrak.

 

Razmišljujoče, raziskujoče fukpisanje:

Sladkoba, se je v valovih širila od njenega mladega telesa, bele, gladke, napete kože in se z njenim težkim dihom zarivala v moje spodnjice. Postala sem mokra, kot, da bi se me nekaj njenega dotaknilo. Lahko sem čutila kako mi nabrekajo sramne ustnice in kako mi željno stojijo bradavice na prsih. Dotaknila sem se njenega ženskega obraza, ki me je tako nenavadno vzburjal. Vzdrhtela je in si čez glavo voljno potegnila majico. Modrčka ni nosila. Sklonila sem se in ji s konico jezika pohotno obliznila majhno dojko, se vrtela v krogu okoli bradavice, potem pa sem jo željno vzela v usta in pričela sesati, kot majhen otrok. V tej gesti, je bilo zame nekaj, kar mi je vzbujalo neskončni mir. Morda je bil to zametek spomina iz zgodnjega otroštva. V pički mi je utripalo. Življenje. Ženska v meni, je našla mir v praspominu. Ona pa se je pod mojim jezikom zvijala v valovih naslade in zamikalo me je, da bi šla do konca. Brez, da bi prenehala s sesanjem, sem ji odpela hlače in jih potegnila do kolen. Odtrgala sem se in se zazrla v njeno pičko. Bila je rožnata in mesnata. Na videz gladka in mehka, popolnoma obrita. Razžirila sem ji noge in ji s prstom prodrla vanjo. Sluzasta mokrota. Obšel me je trenutni odpor do okusa in vonja. Seveda, celo življenje sem bila vajena kurca. Potem pa sem se prisilila. Najprej sem jo plaho obliznila, potem pa sem vanjo zakopala cel obraz. Bila je kiselkastega okusa. Zastokala je in pričela globoko dihati. Rada bi nadaljevala, pa nisem zmogla, okus pičke se mi je upiral. Nekaj sem si dokazala. Kljub estetiki in fizični privlačnosti, sem se seksualno vedno odločila za kurca. Tako pač je. Sem pa sklenila, da mi bo vseeno prišlo in, da bo prišlo tudi njej. Vstala sem in jo začela poljubljati, prsti so mi spet zašli navzdol in vanjo. Našla sem njen ščegetavček in ga pričela božati s krožnimi gibi. »Sleci me.«sem ji rekla. Počasi, med poljubljanjem, me je slekla. Razširila sem noge in jo potegnila k sebi. Podoba njenih jošk, kako se drgnejo ob moje, me je rajcala. Moje so bile večje in bolj okrogle, lepše, bi se lahko reklo. In prešinila me je misel, da me rajca pogled na lastne joške. Pričela se je drgniti obme. Obe sva bili mokri in poljubljali sva se. Ugotovila sem, da je gibanje podobno, kot če bi me fukal tip, le da ni bilo kurca. In, ko mi je prihajalo, sem si zaželela, da bi imela pri sebi vibrator, ali svečo ali kumaro, ali karkoli bi si lahko zabila v pičko, tako močna je bila ta moja potreba po njem. Ona pa je zadovoljno doživela svoj vrhunec in me občudujoče gledala. Good for you, sem si mislila. Good for you.

 

Če mi je poizkus uspel, presodite sami. Fukpisanje ni nobena umetnost. Od vseh, je morda tretja zgodbica najbližje nečemu, kar lahko označim za resno pisanje. Lahko me kritizirate, ampak zgodbice, v primerjavi s tem kar berem, niso slabo napisane. Vse tri sem napisala v tričetrt ure, brez posebnega vzburjenja ob tem. Torej, kaj bi rada povedala?

Jasno je, da ljudje take, bom rekla kar sestavke, prebirajo in se ob njih slinijo. Ampak, kot sem že slišala marsikoga reči (seveda v trenutku, ko se mu zdi to primerno), ljudje so ovce. Ni treba veliko. Pornografija v pisanju (drugi primer), je kot porniči. Vidiš enega, dva, tri, pa te začnejo dolgočasiti. Nobene pristnosti ni. Še tako spretno opisane poze, vzdihi in vzkliki, klofute, porivanje itd, itd, so samo prazne fraze. Besedni razpon je bolj ali manj od kurac do pička, z vmesnimi odtenki, ki se lahko zgolj stopnjujejo po svoji intenziviteti, ne pa tudi po globini ali pomenu. Pri avtorjih, ki se ukvarjajo pretežno s tem žanrom pisanja, se vprašam: Čemu vendar, med brutalnim seksom, služi recimo detajlen opis keramičnih ploščic v ozadju? A morda koga to zanima? A potem se pa to imenuje literatura? Ne znaš pisat o ničemer drugem, skratka našel si se v fukariji, ker pač veš, da je cel tekst od A do Ž ena velika limanica… Mislim… Če se odločim narediti objavo z naslovom v katerem je beseda SEX, bo imela, ne glede na vsebino, več klikov od katerekoli druge, to je jasno. To vendar vsi vemo. In ja….Sicer pametno. Znaš prodat svojo zadevo, ni kaj. Ampak pisatelj pa nisi. Sori. Žal.  In večno sklicevanje na Bukowskega, me pošteno povedano, že precej dolgočasi. Bukowskega sem brala takorekoč v svojih najstniških letih in po treh knjigah, me je začel sila dolgočasiti. Poskusite prebrat recimo Millerja. Ne? Mah….ja. Saj se mi je zdelo. Obstaja mnogo odlične literature z veliko seksa in veliko vsebine.

Sama ne pišem veliko o seksu. Ne, da NE pišem in, da nisem napisala nobene zgodbe na to temo, se ji pa navadno namenoma izogibam. Takšno banaliziranje seksa, se mi zdi nesmiselno. Ampak jaz sem se odločila pisati iskreno. Svojega seksualnega inkontra, ne bom opisala »Zabil mi ga je v rit in me pol ure obdeloval kot zmešan, jaz pa sem vsa mokra in voljna, stokajoč in v nebo vpijoč, pela hvalnico stvarniku, ker ga je ustvaril.« Ker ni tako. Ker je hinavsko in zavajajoče. Ker vsaka ženska med seksom kdaj (celo pogosto v določenih razmerjih), pomisli, a bo že konec in ker vsak tip kdaj svrši v petih (ma kaj, v dveh) minutah, samo, da mu ni treba na vse možne načine zadovoljevati svoje partnerice. Ker brezupno iskanje nečesa, kar se mi zdi, da je pri večini ljubezen, ni ekvivalent seksu in ker je jasno, da tako izpostavljanje služi le v namen grajenja nekega osebnega imidža, verbalna masturbacija, če želite, tanka freska, skozi katero proseva vsa nesigurnost in neskončna želja po samopotrditvi. Dobro jutro! Romantika je pač romantika, pa četudi napisana  v smrtno resnem, pornografskem stilu.

Pisateljevanje je življenjsko. Če človek ne raziskuje lastne vsebine, ne bo nikdar pisatelj. In če rajši piše pocukrane ali prirejeno zlagane fukzgodbe, je to le spretno zakrivanje krute realnosti zase in za svojo publiko. Sprašujem se. Ali je zares toliko zadovoljstva v pisanju takšnih zgodbic? Ali vas kliki v tej meri zadovoljijo, da uspete prezreti svojo resničnost? Če je tako….Good for you.

Jaz pa ostajam na svoji poti. Dokazala sem, da za moje nepisanje o seksu ni kriva moja nesposobnost, ampak zavestna odločitev, s svojim delom dejansko nekaj dokazati sebi in morda nekoč tudi komu, ki bo v njemu kaj videl. Morda. No in več kot očitno je, da za onaniranje, ne potrebujem nobene fukarije :) . Daj mi prazen Wordov dokument, in moj ego zaživi, v vsem svojem naravnem siju. ;)

 

P.S. Če mi bo pa kdo popravil kakšno vejico, ali drugo manjšo napakic, se pa že vnaprej zahvaljujem. Iz preverjenih virov namreč vem, da so bili celo mnogi veliki pisatelji pri slovnici obupni. Pač, včasih ne moreš biti vse. Eni so za pisanje, drug za lekture in spet tretji, za fukarijo.

profileimage
Všeč mi je
4
Komentarji
37
Liza Whiteapple
0
Jan 26, 2016
Hvala, Ljubop :)
#37
Ljubop
1
Jan 26, 2016
Dobro si to spesnila.
#36
Liza Whiteapple
0
Oct 10, 2015
Tenkju, Lara.
#35
Lara Arh
1
Oct 09, 2015
Tole Elizabeta, smo potrebovali... Vsaj jaz! Odlično napisano in povsem se strinjam s teboj. So teme, ki ostajajo najbolj fascinantne, ako ne podeljene s celotnim svetom ;) :) :)
#34
Liza Whiteapple
0
Oct 07, 2015
:) No, zdaj ko si omenil ime portala, moram vsekakor kakšno prebrat. Sej veš, v resnici sploh nisem ciljala nate :).
Jst si pa nadvse rada zmišljujem zgodbe in ljudi... Tega tukaj sicer ne objavljam, no ne več, tukaj zgolj pišem misli (če temu lahko tako rečeš).
Tudi tebi lep pozdrav! :)
#33
mike 1968
0
Oct 07, 2015
Alma se opravičujem, ker dolgo časa nisem odgovoril na tvoj odgovor meni (#6).

Ne bi rekel, da mi kliki veliko pomenijo in da za toživim. Ne bom pa lagal, da mi ni všeč, če je veliko ogledov pod nekaterimi zapisi.

Na portalu Avanture je kar nekaj zelo dobrih zgodb, ne upam, pa si trditi, da so to izpovedne zgodbe ali zgolj fantazija.

Jaz si enostavno težko nekaj izmišljujem in se mi to ne zdi fora, ker nisem pisatelje, daleč od tega, rad pa z vami delim zgodbice na PW.

Lep pozdrav!
#32
Liza Whiteapple
0
Oct 07, 2015
:) Ja. Seveda je. Ampak to je samo fraza ;). Najboljši sex je takrat, ko si dovoliš biti v resnici to kar si, ne, da bi neprestano pogledoval v ogledalo (ki je lahko v očeh tvojega ljubimca, ali pa zgolj znotraj tebe).
#31
Samosvoja b.p. (brez priimka)
0
Oct 07, 2015
Najbolši sex je, ko si dovoliš bit žival. Ni to nekaj najbolj naravnega in normalnega? ☺
#30
P. J.
0
Oct 07, 2015
Jozi (#24): naloga solza je, da nam izperejo prah iz oci. Tako moremi videti stvari bolje, vcasih celo v povsem novi luci. ;-)
#29
Liza Whiteapple
0
Oct 07, 2015
Ja, res. Nadvse ljubko.
#28
Sponko
1
Oct 07, 2015
Tole o človek=žival mi je ljubka povezava, vsaj, če obrnem smer v smislu kakšna motnja smo ljudje v živalskem in tudi sicer, svetu. Kako se morajo živali in druga bitja, prilagajati Božjemu človeku, da preživijo?
#27
Samosvoja b.p. (brez priimka)
1
Oct 07, 2015
Alma. Saj ni nujno, da se strinjamo.☺Bom drugače povedala; človek ima živalski nagon, parjenje, samoohranitveni nagon in v tem in še čem smo enaki živalim. Se strinjam, sex je precenjen. Ljudje ga malikujemo, ker naj bi bil užitek. Res ni vedno tako. Izločki, ki jih pri tem spuščamo.Včasih tudi poškodbe
#26
Liza Whiteapple
0
Oct 07, 2015
Jozi, življenje je neznanka! če ni tukaj dovolj teme za igro, potem, pa ne vem... Sicer razumem monotonijo in sivino o kateri govoriš, ampak vseeno. To je stvar dojemanja.
Glede disleksje, poznam iz prve roke :). Sicer nisem tipična, ampak v srednji šoli sem imela precej problemov, kar me na srečo ni ustavilo. Naučila sem se operirati po svojih sistemih, ki delujejo. Celo faks sem naredila in to s super ocenami. In še nekaj. S tem ni nič narobe, ljudje, kot si ti in jaz nismo pokvarjeni, le drugače funkcioniramo od večine. Naučila sem se tudi sama sebe gledati drugače. Svoje smešne misli, ki v za večino, popolnoma nenormalnih vzorcih butajo na plano...:). Zame so normalne in jih ne bi menjala. Življenje je izziv.

Čovek ni žival. S tem se ne strinjam. Pa imam živali zelo rada. Če bi bil, bi bilo res vse enostavneje, recimo, kolikor lahko razumem žival. Veš, moti me, ko ljudje igrajo, da so popolni. Vse lepo in prav. Zanima me koliko bi jih bilo sposobnih iskreno opisati seks, ki je šel od prve točke naprej, narobe. Ki je bil neroden, nagravžen, karkoli.... A veš o čem govorim? Vsem se nam je namreč kdaj pripetilo. Tudi to je namreč domače in prvinsko. In normalno. Pa vsaj igrano ni.
#25
Samosvoja b.p. (brez priimka)
0
Oct 07, 2015
Sprašujem se tudi, kaj pisati? Vse je povedano. Knjige so napisane iz prebranih knjig. Blogi iz internetnih branj. Vse kar preberem, najdem nekje podobno vsebino. Je sploh še kaj novega? Izuzamem znastvene raziskave. Vse besede so obrabljene, zlorabljene. Kdo je že to rekel?;)
Moja desna polovica možganov črkuje drugače. Pravzaprav težko črkuje karkoli dalšega od šestih črk. Zamenjam jih. Neb vedla kako in zakaj. Številke jaooo. Še sreča, da ne pišem z njimi;)) P.J. Tvoj koment. 23. me je spravil v jok.
Mogoče zato Alma radi beremo o fuku in pičkah, kurcih, ker je enostavneje. Domače, prvinsko. Smo živali, ki se na ta način sproščamo. Ker nimamo časa prakticirat, ne volje od sedenja za kompjuterji pač beremo. Sprošča in mogoče malo segreje tam. ;)
#24
P. J.
2
Oct 07, 2015
Jozi... Z disleksijo ali brez... sprejemam(-o) te brez (ob-)sodb. Ko se ti bo zahotelo, nam le postrezi s kako zgodbo. In dopusti nam, da se naslajamo vsak na svoj nacin. ;-)

Overcoming Dyslexia

Piper Otterbein is a senior at Cape Elizabeth High School. Piper was born in New York, but she has lived in Cape Elizabe
#23
Samosvoja b.p. (brez priimka)
1
Oct 07, 2015
Iz preverjenih virov namreč vem, da so bili celo mnogi veliki pisatelji pri slovnici obupni. HVALA za tole;) Mogoče dobim nazaj samozavest, da še kaj napišem. Sem padla v krizo manj vrednosti, nesposobnosti, kritiziranja o moji pomanjkljivi slovnici +disleksiji na tukaj na PW-ju.
#22
štulič ;)
1
Oct 07, 2015
How yes no oz. kako da ne?! :)

Besede so kot note kot pljusk čopiča... To, menim;) so edina orodja in nu, orožja im_presije, ki ždijo v podzavesti, ne implementirane...

https://youtu.be/31bhzxhu44Q :/

Je teme (Je t' aime) - YouTube

by Serge Gainsbourg & Jane Birkin the best song ever
#21
Liza Whiteapple
0
Oct 06, 2015
Če sem očeta kdaj zmotila med delom in ga vprašala kaj počne, mi je odgovoril: "Igram se." To besedno igrico, prakticirava že od mojih malih nog. Takrat se mi je zdelo zabavno, zdaj pa razumem, da je pravzaprav dejansko to počel :).
"Igrati se - je edina resna naloga v življenju. " Paradoksalno, z veliko vsebine ;)
#20
P. J.
2
Oct 06, 2015
Igrati se - je edina resna naloga v življenju.


Milutinac: Život je ozbiljna stvar!
Trener: A otkud znaš ako si zaboravio da se igraš?
#19
Liza Whiteapple
2
Oct 06, 2015
Dare Likar: JA! Če si zares dober, se s take vrste omejevanjem le zapiraš.

Štuliču, prav zabavam se :D. Včasih med tvojimi švigajočimi povedmi, ne razberem najbolje v katero smer gredo....
Mislim, da izbor besed pove veliko o človeku, se ne strinjaš?:)

To, da nisem najbolj doma v takšnih vodah in vodicah, je morda očitno :), ampak jebiga. V bistvu je šlo za neke vrste eksperiment. Za igranje in ne fantaziranje :). Jst se pač rada igram ;).

#18
Pokaži več komentarjev
Liza Whiteapple
Liza Whiteapple
Objavil/a 2015-10-03 14:24:59 (Oct 03, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Beautiful trap
Balada o dlaki Agati
Autunna
Vesoljna dvojina
Kadilski fleš :)
Sivina
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
september 2020
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj