Skeletne hiše in brunarice

OddajR-CAD d.o.o. ., dne 2014-09-11 ob 13:30:47

Skeletne hiše in brunarice

Bi se radi počutili domače in toplo v domu, ki je zgrajen iz lesa? Potem je za vas lesena montažna hiša, ki nudi številne prednosti pred klasično gradnjo. Poleg domačega in prijetnega videza je tak način gradnje tudi izredno hiter in ekološki.

Tehnologija montažnih lesenih hiš je z leti izredno napredovala. Zaradi številnih prednosti, ki jih imajo montažne lesene hiše, se vedno več ljudi odloča za ta način gradnje svojega doma.

Temeljna prednost gradnje montažne lesene hiše je predvsem ta, da hiše ni treba graditi leto ali dve, temveč, da je rok izgradnje bistveno hitrejši. Tudi cenovno je ta oblika gradnje povsem ugodna.

 Ostale prednosti montažnih lesenih hiš so tudi:

·         prijazen in domač izgled objekta,

·         potrebam uporabnikov prilagojena arhitektura,

·         uporaba naravnih materialov - avtohtona slovenska smreka,

·         odlična energijska varčnost objekta,

·         čista in tiha gradnja,

·         kratki roki izvedbe,

·         projektno vodenje poslov,

·         ugodna in zdrava bivalna klima v objektu

Odlična novica za vse, ki razmišljajo o montažni leseni hiši je ta, da se hiša lahko izdela povsem po željah stranke »po meri« – kupec torej sam s projektantom določi tlorise ter zunanji videz hiše, pri čemer je treba upoštevati lokacijsko informacijo. Tako niste obsojeni na vnaprej pripravljene tipske objekte, ki vam morda sploh niso po godu in kjer se ne boste počutili domače. Odlično pa je tudi, da zaradi tega cena objekta ni višja, saj se ta obračuna po količini vgrajenih elementov: sten, stropov, streh, oken, vrat, senčil …

 

Cena sicer ni odvisna samo od velikosti hiše, temveč tudi od zahtevnosti projekta. Zato je zelo pomembno, kako je hiša zasnovana, saj lahko v določenih primerih projekt po nepotrebnem poveča stroške gradnje. Okvirna cena po kvadratnem metru je od 510 evrov neto (hiša je na zunaj dokončana, izdelana je fasada, streha je pokrita s kritino, vgrajena so okna in vrata, izdelati pa je potrebno še vsa finalna dela v notranjosti hiše), izdelava na »ključ« pa od 750 evrov neto dalje – cena je seveda odvisna od vgrajenih materialov.

Idejna zasnova je ključna in zahteva tudi največ časa, saj se morata arhitekt oziroma projektant in investitor še uskladiti v svojih pogledih. Za zanimiv in kakovosten idejni projekt je potreben tehten razmislek, saj bo lastnik živel v stavbi dolgo vrsto let.

Če vas zanima izgradnja montažne lesene hiše, lahko dobite informativno ponudbo, ki je brezplačna in neobvezujoča, vendar podaja zadovoljivo informacijo za možnost izdelave finančnega načrta.

 a več informacij lahko kontaktirate podjetje R-CAD - strokovnjake za izgradnjo montažnih lesenih hiš.

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
R-CAD d.o.o. .
R-CAD d.o.o. .
Objavil/a 2014-09-11 13:30:47 (Sep 11, 2014)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
NOVE HIŠE 2018
LESENE HIŠE PO VAŠIH ŽELJAH
Lesene hiše R-CAD d.o.o.
Test
Skeletne hiše in brunarice
NOTRANJA OPREMA PO NAROČILU.
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj