Članek
ZAKAJ SEBE SPREJETI
Objavljeno Jul 25, 2014


							Moje mnenje je, da bo to tvoj največji projekt, ki ga boš naredil/a v življenju.Kajti, ko sprejmeš sebe potem vse druge stvari niso več tako težke in zahtevne. Najtežje je sprejeti sebe takšnega kot si. In za to je potrebno veliko trdnega dela in 

pravilen pristop. Ne ustraši se nočem te prepodit. Čeprav je naporno je vredno vsakega truda saj so rezultati več kot odlični. In že samo dejstvo, da tole bereš pomeni, da je čas, da se nekaj spremeni. 

Kaj misliš?
Kakšno bi bilo tvoje življenje, če bi sprejel/a sebe in vsa svoja prepričanja o tem kako si poseben/a in drugačen/a in, da to ni vredu.
Kdo te je naučil, da moraš slediti stereotipom, ki jih ima množica? 
Ali se ti samo zdi tako lažje ker ni potrebno nočesar nardit?
Naj ti zaupam, da ni pomembno kaj si v tem trenutku misliš kako se upiraš spremembi. Prišel/a si na svet s točno določenim poslanstvom in ni pomembno kako se upiraš tvoja podzavest te vodi in pritiska k temu, da izpolniš svoje poslanstvo. Bolj, ko se upiraš temu notranjemu glasu bolj, ko se upiraš svoji izbrani poti bolj se ti bodo stvari podirale.Tvoja pot je že zapisana in začrtana in če hočeš ali ne prideš do spoznanja da usodi ne moreš uit. In dokler sebe ne sprejmeš se ne moejo uredit tvoji notranji boji in toliko časa ne moreš niti  uredit svojega zunanjega izgleda.
To, da se ne sprejemaš ni razlog, da nisi dovolj lep/a, dovlj suh/a ampak to da ne živiš svojega življenja. Živiš življenje za katerega so drugi mislili, da ti pripada. Neizpolnjene sanje staršev, neizpolnjeni cilji vse to je lahko breme, ki ti ga nehote naložijo ljudje, ki te imajo radi. Na tebi je samo, da spoznaš kje te življenje ustavlja in zakaj in, da to spremeniš in greš svoji sreči naproti.