Članek
ZAKON PRIVLAČNOSTI IN JAZ
Objavljeno Jul 25, 2014

Kako dobro poznaš zakon privlačnosti?
Saj poznaš tisto, da enako privlači enako. In zakon privlačnosti nas uči, da moramo verjeti in zaupati in potem bomo dobili to kar smo si zastavili. Čudovita zadeva. In potem greš v akcijo in si predstavljaš svojo sanjsko službo partnerstvo finance,... Veš kaj želiš si narediš  načrt in potem začneš svoj cilj vleči čedalje bliže. Vsak dan si predstavljaš kako bo čudovito, ko boš to dobil in kako vse to že imaš. Vse tako kot uči zakon privlačnosti. In končno pride dan, ko si popolnoma blizu, ko svoj cilj že čutiš in veš, da se dogaja. Prepričuješ in opogumljaš se, da svoj cilj vidiš in kako si blizu in res je samo še vprašanje trenutka, ko boš dobil kar si želiš. 
In končno je prišel tvoj trenutek, ko dobiš tisto kar si si zmanifestiral/a ampak niti podobno ni tistemu kar je bilo na začetku v planu. In potem sezačneš spraševat zakaj niso rezultati enaki tistim, ki si si jih ti zamislil/a. Prvi odgovor je ta, da je zakon privlačnosti kar neki in, da je vse brez veze. Potem pogledaš okrog in vidiš, da gre vsem bolje od tebe in začneš razmišljat zakaj si ti tako nesposoben/a, da tega ne dobiš. In spet se znajdeš v nekem čudnem vzorcu iz katerega ne najdeš izhoda. 
Ampak ali si kdaj razmišljal/a kaj pomeni, da enako privlači enako. To pomeni, da ti ustvariš tisto kar si in ne tisto kar misliš da si. 
Kaj to pomeni?22
Ko se lotiš svojih ciljev je pomembno da si odkrit/a do sebe. Da vidiš s kakšno energijo vibriraš, ko želiš doseči svoj cilj svoje obilje. In kar je najbolj pomembno BITI MORAŠ UGLAŠEN/A S SVOJO PODZAVESTJO. Če to opišem po zgornji sliki filter ki je tvoja podzavest mora biti iste barve kot je tvoj cilj. Potem boš tudi prejel rezultate takšne kot si jih želiš.
Kako to dosežeš?
Z vztrajnostjo in z dobrim trenerjem ki ti zna svetovati in te podpira, ki verjame v tebe.