Članek
Ali verjamem vase
Objavljeno May 27, 2014

Kako so potekale vaše prve plavalne ure. Se še spomnite kako je potekalo učenje plavanja. Kako je tisti, ki vas je učil najprej poskrbel za vašo varnost. Takrat tega niti niste vedeli. Bilo vam je prijetno v vodi in uživali ste, ko ste čofotali. Se spomnite kako so vam potem starši napihnili rokavčke, da ste lahko uživali v vodi.  
Potem ko ste dobili zaupanje in ste se v vodi počutili varne so vam starši počasi začeli spuščati rokavčke. In, ko ste popolnoma začeli zaupati vase ste lahko naredili prve zamahe brez pomoči. 

Koliko podpore in spodbude nam namenijo starši preden se prepustimo užitkom. Koliko potrpljenja in spodbude nam je takrat namenjene da nam uspe, da sami začnemo verjeti da zmoremo. 

Ravno tako bi morali imeti trenerja ko začnemo živeti. Res, da so nas starši naučili vse kar so znali sami ampak včasih to ni dovolj še posebej če želite živeti svoje sanje. V nekem trenutku ugotovite, da vam zmanjkuje energije, da ni napredka in ,obtičite na točki iz katere se ne znate več premaknit. V takšnih trenutkih se najlažje premaknete naprej z življenjskim trenerjem. Verjetno se boste vprašali kdo pa je takšen trener. To je oseba ki ji zaupate. Oseba ki verjame v vas in vas spodbuja na začrtani poti. Koga si izberete za trenerja pa je čisto odvisno od vas in od vaših ciljev. Višje ko imate cilje več ko imate energije boljšega trenerja boste imeli. 

Če se vam postavi vprašanje kako boste izbrali pravega. Pravi je tisti ki vas podpira in mu zaupate in skupaj dosegata rezultate. 

Verjemite, prepustite se in zgodilo se bo točno tisto kar se mora.

Alenka
_