Alenka Zagorc

Prijatelji (20)
BERUS D.o.o.
Anka Klemenčič
R-CAD D.o.o. .
Branko Gaber
Moj Vrt
Vladimir Korak
Nataša Natawe Tkalec
Kamini Eximma D.o.o. Ljubljana
Spremljevalci (3)
Woodicinvestment Company
VARIA POHIŠTVO D.O.O. STUDIO VARIA
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

KO TE VRŽE IZ TIRA
NADLEŽNA TEŽAVA ALI NOV IZZIV
Ali verjamem vase
A RES NIČ NE POMAGA
ALI IMATE DOVOLJ DA SE POČUTITE UJETE
ZAKAJ SEBE SPREJETI
ZAKON PRIVLAČNOSTI IN JAZ
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

NADLEŽNA TEŽAVA ALI NOV IZZIV

Alenka Zagorc
26.07.2014 16:43 (Jul 26, 2014)

Že sam naslov ti pove, da iščeš nekaj kar te že tako ali tako stiska v kot. Teža ki pritiska nate in se ne znaš rešit iz njenega objema.
Zakaj sem danes izbrala prav takšen naslov?
Ko se pritožuješ kako je življenje krivično do tebe in kako se ti cel svet podira, v tem istem trenutku oddajaš negativno energijo in na sebe vlečeš same neprijetne stvari. Že sam izraz težava pomeni, da gre nekaj narobe in, ko razmišljaš kako imaš težave na keterem koli področju to pomeni, da si prev na tem področju kličeš negativno energijo. 
Že sam opis besede TEŽAVA 

(neugoden telesni ali duševni občutek zaradi nepravilnega delovanja organizma)   

pomeni, da nekaj ne deluje pravilno. Seveda tisto nekaj, tvoj um ki je prevzel kontrolo nad zavestnim odločanjem ali pa celo nad tvojim telesom, povsem odvisno kako daleč se pustiš.
Ne pišem tega, da bi ti očitala kako si nesposoben/a ali pa neodgovoren/a ampak želim da razumeš, da se ti vse to dogaj samo v glavi čeprav zgleda še kako resnično.
Navadno te težave izh

ZAKAJ SEBE SPREJETI

Alenka Zagorc
25.07.2014 21:26 (Jul 25, 2014)


							Moje mnenje je, da bo to tvoj največji projekt, ki ga boš naredil/a v življenju.Kajti, ko sprejmeš sebe potem vse druge stvari niso več tako težke in zahtevne. Najtežje je sprejeti sebe takšnega kot si. In za to je potrebno veliko trdnega dela in 

pravilen pristop. Ne ustraši se nočem te prepodit. Čeprav je naporno je vredno vsakega truda saj so rezultati več kot odlični. In že samo dejstvo, da tole bereš pomeni, da je čas, da se nekaj spremeni. 

Kaj misliš?
Kakšno bi bilo tvoje življenje, če bi sprejel/a sebe in vsa svoja prepričanja o tem kako si poseben/a in drugačen/a in, da to ni vredu.
Kdo te je naučil, da moraš slediti stereotipom, ki jih ima množica? 
Ali se ti samo zdi tako lažje ker ni potrebno nočesar nardit?
Naj ti zaupam, da ni pomembno kaj si v tem trenutku misliš kako se upiraš spremembi. Prišel/a si na svet s točno določenim poslanstvom in ni pomembno kako se upiraš tvoja podzavest te vodi in pritiska k temu, da izpolniš svoje poslanstvo. Bolj, ko se upiraš temu notranjemu

ZAKON PRIVLAČNOSTI IN JAZ

Alenka Zagorc
25.07.2014 21:21 (Jul 25, 2014)

Kako dobro poznaš zakon privlačnosti?
Saj poznaš tisto, da enako privlači enako. In zakon privlačnosti nas uči, da moramo verjeti in zaupati in potem bomo dobili to kar smo si zastavili. Čudovita zadeva. In potem greš v akcijo in si predstavljaš svojo sanjsko službo partnerstvo finance,... Veš kaj želiš si narediš  načrt in potem začneš svoj cilj vleči čedalje bliže. Vsak dan si predstavljaš kako bo čudovito, ko boš to dobil in kako vse to že imaš. Vse tako kot uči zakon privlačnosti. In končno pride dan, ko si popolnoma blizu, ko svoj cilj že čutiš in veš, da se dogaja. Prepričuješ in opogumljaš se, da svoj cilj vidiš in kako si blizu in res je samo še vprašanje trenutka, ko boš dobil kar si želiš. 
In končno je prišel tvoj trenutek, ko dobiš tisto kar si si zmanifestiral/a ampak niti podobno ni tistemu kar je bilo na začetku v planu. In potem sezačneš spraševat zakaj niso rezultati enaki tistim, ki si si jih ti zamislil/a. Prvi odgovor je ta, da je zakon privlačnosti kar neki in, da je

KO TE VRŽE IZ TIRA

Alenka Zagorc
31.05.2014 12:44 (May 31, 2014)

To življenje sem si izbrala sama po tehtnem premisleku in po pogovoru s svojimi vodniki. Pa to razumem? Ja razumem dokler mi gre gladko. Takrat je lahko razumeti zakaj se vse to dogaja, ko pa zaškripa takrat pozabim, kaj je bistvo mojega življenja. V tistem trenutku pozabim kje je moje poslanstvo in zakaj se mi to dogaja. In potem se spet vrtim v začaranem krogu. Vsega je kriva okolica in ljudje, ki so me prizadeli. Že spet tavam v svojih razočaranjih in se nikakor ne prepustim ideji, da je to moja preizkušnja, da se moram česa naučit. Kaj pa? Takrat vem samo to, da želim biti sama s sabo in se jezit na okolico, na energijo, na Boga. Vsi so krivi da je meni težko. Le sebe ne vidim. Kakšna je moja vloga v tej zgodbi? Ne dovolim si priti do odgovorov, ker odgovori vodijo vsi nazaj k meni to pa je pretežko. Raje se obrnem stran in spet dramatiziram.  Zaka pa vse to čutim? Zakaj Tako boli? Kaj je z mano narobe? Zakaj so vsi tako krivični? In se v svoji samoti vrtim in vrtim okrog vseh teh

LIFE COACH - Blog

To življenje sem si izbrala sama po tehtnem premisleku in po pogovoru s svojimi vodniki. Pa to razumem? Ja razumem dokler mi gre gladko. Takrat je lahko razumeti zakaj se vse to dogaja, ko pa...

A RES NIČ NE POMAGA

Alenka Zagorc
29.05.2014 08:05 (May 29, 2014)

Sprejela sem odločitev. Kilogrami morajo proč. Sliši se čudovito ampak kako naj se odločim na kakšen način bom to naredila ko pa je cela poplava obljub? Toliko diet sem že preizkusila toliko tehnik! So tudi vam poznane te misli? Ste se tudi vi že neštetokrat odločili da je dovolj?Naj vam zaupam kako sem to delala jaz. Nikoli nisem imela sposobnosti da bi nadzirala svojo težo in tisti občutek na začetku ko imaš res samo dva ali tri kilograme preveč in jih za vsako ceno moraš izgubit. In dokler si mlad jih veliko lažje zgubiš. Začela sem zmanjševat obroke. Pred dvajsetimi leti se ni še kaj dosti govorilo o zdravi prehrani tako da je bil to moj edini poznani način. Ampak je deloval. Rezultat je bil hitro opazen pa saj nisem potrebovala velike revolucije. Ko sem dosegla idealno težo sem se prepustila  staremu načinu. Po nekem času sem ugotovila, da nimam tri kilograme preveč ampak sem pridelala dodatne štiri. Šok!!!
Spet bo treba začet stradat ampak sedaj je težje ker moram izgubit sedem kg

ALI IMATE DOVOLJ DA SE POČUTITE UJETE

Alenka Zagorc
28.05.2014 19:09 (May 28, 2014)

 
Picture
Imate dovolj tega, da se vrtite v začaranem krogu in ne najdete izhoda. Ste ujeti v svoje misli in vzorce. 
Ali ste tudi vi med tistimi ki komaj čakajo, da pride petek in se končno lahko spočijete od napornega tedna. In potem v soboto zvečer ali pa v nedeljo zjutraj ugotavljate kako hitro je vikend minil in bo jutri ponedeljek in boste morali spet na delo. V službo, ki jo ne marate in vas izčrpava. Ste se kdaj vprašali  zakaj vam je tako težko. Kaj se je zgodilo, da ste se ujeli v začaran krog kjer ne najdete izhoda. Kjer je dan enak dnevu in od vas zahteva ogromne napore vi pa se v kratkem vikendu  ne morete regenerirat. Prisotni ste na vseh izobraževanjih in poznate zakon privlačnosti pa se še vedno nič ne spremeni. 
 Ali ste kdaj pomislili kako bi bilo če bi se polni energije lahko razveselili novega začetka novega tedna, novega dne. Da bi se lahko razveselili vsakega dne posebej. Se vam zdi nemogoče.  
,http://alenkazag

Ali verjamem vase

Alenka Zagorc
27.05.2014 07:22 (May 27, 2014)

Kako so potekale vaše prve plavalne ure. Se še spomnite kako je potekalo učenje plavanja. Kako je tisti, ki vas je učil najprej poskrbel za vašo varnost. Takrat tega niti niste vedeli. Bilo vam je prijetno v vodi in uživali ste, ko ste čofotali. Se spomnite kako so vam potem starši napihnili rokavčke, da ste lahko uživali v vodi.  
Potem ko ste dobili zaupanje in ste se v vodi počutili varne so vam starši počasi začeli spuščati rokavčke. In, ko ste popolnoma začeli zaupati vase ste lahko naredili prve zamahe brez pomoči. 

Koliko podpore in spodbude nam namenijo starši preden se prepustimo užitkom. Koliko potrpljenja in spodbude nam je takrat namenjene da nam uspe, da sami začnemo verjeti da zmoremo. 

Ravno tako bi morali imeti trenerja ko začnemo živeti. Res, da so nas starši naučili vse kar so znali sami ampak včasih to ni dovolj še posebej če želite živeti svoje sanje. V nekem trenutku ugotovite, da vam zmanjkuje energije, da ni napredka in ,obtičite na točki iz katere se ne znate več p

Trening za srečno življenje | Facebook

Kje si v tem trenutku? Kam želiš priti? Misliš da ti lahko pomagam?

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj