Članek
Vojaškemu psihologu takoj delovno knjigo!
Objavljeno Aug 23, 2014

Berem na forumih, da je strelec policija v Litiji precej labilna oseba, ki že dlje časa niha med samomorom in umorom (verjetno svojega nadrejenega). Kako je lahko nekdo takega človeka sploh zaposlil v SV?  Kdo je podpisal njegove papirje za rokovanje z orožjem?  Pa kaj so nori tile v SV?  Bolje, da takoj razpustimo SV kot da je lahko vsak psihopat vojak. 

V vsaki normalni vojski bi za ta incident bili soodgovorni vsi, ki so podpisali papirje, ki sprejemajo Dušana v klan vojakov in potencialnih morilecev. 

V blogu piše o svojem otroštvu in težavah, ki jih je imel med odraščanjem. Vrstniki da so ga označili za neumnega, med drugim je zapisal, da je bil njegov edini prijatelj računalnik, saj da ga je vedno ubogal. Navaja celo, da si je izbrisal spomin. Želel je narediti srednjo strojno šolo, a je imel precej težav. Na koncu pa je obupal in odšel med vojake. Tam pa se je začela njegova nova mora, šikaniranje, mobing in drugo, pravi. »Počutil sem se kot izmeček v temu svetu. Nekaj, kar je že narobe, da se je sploh rodilo. Kar koli naredim v življenju, je narobe, druge zajebem, da morajo delati 'kazni', a jaz v tem tega ne vidim. Zajebem jih, ne da bi si želel, in je boljše da me ni, kakor da ... Saj me tako ali tako nihče ne mara,« je svojo stisko izlil v blog.

Sindikat SV obžaluje incident in želi policistu skorajšno ozdravitev (človek je dobil kroglo v glavo wtf), SV pa še ni dala uradne izjave.